Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Tattoo™ powered by Android™  (Pročitano 140876 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Linux
Browser
Mozilla (lucid)
mob
SonyEricsson Xperia Ray
@sarmanko

Sta je goldcard:
Citat
A Gold Card is a memory card that has been converted to unlock your device's CID while it is in bootloader mode.

To sto imas goldcard ne zauzima ti nikakav prostora na kartici. Ona samo sluzi da bi mogao da vratis originalni rom ako nesto zeznes. Ti tu karticu sad mozes da koristis najnormalnije.

Ja sam mislio da iskoristim moju sd karticu koju ne koristim za goldcard pa sam zato ono pitao na xda.

Root-ovao telefon, a i jos jedan moj drug je rootovao i sve je proslo ok kod obojice.

Radili smo po ovom uputstvu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=644279

Vrlo je jednostavno.

Inace rootovanjem telefona nista se ne menja na prvi pogled. Jer biti root znaci:

Citat
root is the user name or account that by default has access to all commands and files on a Linux or other Unix-like operating system. It is also referred to as the root account, root user and the superuser.

Ako si nekad koristio Linux razumeces  Smile

Jel imas ti neki razlog zbog kod uopste zelis da rootujes telefon?
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 11:14:10 od lukic04 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

...ajde dodji Taji...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.335.1
mob
HTC Tattoo
Da, znam sta je root i koristim linux, samo pitam cisto, ne kosta me nista, pretpostavio sam da je to goldcard, slicnu stvar sam pravio za PSP. A root radim jer zelim da podesim telefon onako kako ja hocu, pobrisem sta mi ne treba, malo sa temama da se igram, a ko zna mozda se odlucim i neki rom da stavim...mada to malo verovatno. Kad bi nasao neki program koji daje samo malo pristupa, to bi mi bilo najbolje, ali cvrc...
IP sačuvana
social share
Potpis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.5
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Jel vam radi fles plejer? Otvorim brauzer, odem na youtube.com, pustim neki klip, on krene jednu sekundu i stane. I to je kraj,  dalje nece nikako. Youtube aplikacija mi radi normalno, al me neevira jer mi ne prikazuje uvek najnovije klipove.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

...ajde dodji Taji...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.335.1
mob
HTC Tattoo
Same here... preko browsera radi...ali zakoci posle i ucitava opet do besvesti... probao sam charlie bit me klip i na aplikaciji i na browseru.

edit: na aplikaciji radi normalno.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 14:07:10 od sarmanko »
IP sačuvana
social share
Potpis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jel vam radi fles plejer? Otvorim brauzer, odem na youtube.com, pustim neki klip, on krene jednu sekundu i stane. I to je kraj,  dalje nece nikako. Youtube aplikacija mi radi normalno, al me neevira jer mi ne prikazuje uvek najnovije klipove.
meni je radio kada sam probao da gledam nesto na youtube-u, ALI nece da prikazuje na sajtovima gde ima flash aplikacija kao reklama... te reklame mi ne prikazuje (nisam siguran 100% jer mi je na par sajtova prikazao, ali na nekima nece)...

p.s. imam jos 2-3 pitanja oko roota...
-da li rootom mogu da se stavljaju na tattoo i one teme koje postoje na xda forumu???
-da li samo rootom mogu da postignem da instaliram app sa PC-ja... moze li appmanager-om (da ih prekopiram na karticu pa ih onda sa mob-a instaliram)???
ja taj folder root nemam na kartici... nigde ne pise da se p-rethodno napravi kad' se nesto radi... da li ja njega dobijam tek posle rootovanja???
-malo sam dojadio ali ako je neko bio voljan pa procit'o, bio bih zahvalan na odgovorima... (:

p.p.s. da li ovo znaci da je izasao Android 2.1 i za tattoo???
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 14:37:46 od pRoskiLLz »
IP sačuvana
social share
respect all, fear no one. . .
p. s.  tesko Bogu s' nama kakwi smo. . .
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.5
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Da bi instalirao aplikacije ne treba ti root. Prbo idi u Menu>Settings>Applications i stikliraj Unknown sources. Onda prebaci aplikaciju koju hoces da instaliras sa racunara na sd karticu, otvori Astro file manager ( ako ga nemas instaliraj ga sa Marketa ). Nadji sa njim apk fajl koji si prebacio klilni na njega i instaliraj ga.

Root nije nikakav folder. Napisao sam nekoliko postova iznad sta znaci root. To je vrsta ovlascenja koje korisnik ima na sistemu.
Mada se ponekad rut koristi i za koren neke particije pa te je to mozda zbunilo.

Jel moze neko da postavi link do tih tema za Tattoo?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jel moze neko da postavi link do tih tema za Tattoo?
ja sam na xda video mnogo tema ali ne znam da li pasuju na tattoo... imas te u jednom od mojih postova...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

...ajde dodji Taji...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.335.1
mob
HTC Tattoo
Izgleda da ono na xda, sekcija themes and apps u tattoo podforumu nicemu ne sluzi...odnosno samo ima aplikacija Smile prevideo sam to.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 15:26:01 od sarmanko »
IP sačuvana
social share
Potpis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ima tema u podforumu Android themes, ali ne znam da li to radi na tattoo-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ja sam nasao neke ali ne znam pasuju li za tattoo... mozda kad' se rootuju mogu da udju... moze li neko sa rootovanom masinom da proveri???
evo ih
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 17:48:19 od pRoskiLLz »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.