Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Tattoo™ powered by Android™  (Pročitano 140357 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1017
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Njihov sajt je http://www.tat.se
Mozes sad da se prijavis za testiranje. Na spisku telefona je i Tattoo.
Samo rekli su da ce prvo da izbace verziju za telefone za visom rezolucijom pa ako postoji interesovanje pravice i za ostale.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC 
Mozda su produzili trajanje te akcije  Smile

Nisu. Pred novu godinu su zaposleni u vip-u dobili po 10 vaucera da poklone kome hoce. Cim se pojavila ta mogucnost ja sam je iskoristio, jer mi drugarica tamo radi  Smile Sada placam paket 900min/sms-mms/MB samo oko 1200 din mesecno Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Jel hoce neko da se menja maskicama? Dobio sam 4 maske uz moj Tattoo.  Jel neko zna gde mogu kupiti odgovarajucu foliju za ovaj telefon?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One

Nisu. Pred novu godinu su zaposleni u vip-u dobili po 10 vaucera da poklone kome hoce. Cim se pojavila ta mogucnost ja sam je iskoristio, jer mi drugarica tamo radi  Smile Sada placam paket 900min/sms-mms/MB samo oko 1200 din mesecno Smile

Kakvi ste to ljudi... ni reci o promociji do juce a kad napisem svi se javljaju tipa "ja iskoristio"  Smile Dajte ubuduce kada su takve i slicne akcije (ne samo u vezi mobilnih i telefonije) napisite na forumu da se i ostali ovajde... kada vec dobijete svoj vaucer ili popust, nece vam nista to sto podelite i sa nama pokvariti zivot.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5.9pr
mob
LG G2

Kakvi ste to ljudi... ni reci o promociji do juce a kad napisem svi se javljaju tipa "ja iskoristio"  Smile Dajte ubuduce kada su takve i slicne akcije (ne samo u vezi mobilnih i telefonije) napisite na forumu da se i ostali ovajde... kada vec dobijete svoj vaucer ili popust, nece vam nista to sto podelite i sa nama pokvariti zivot.  Smile
jbg brate,to je isto kao sa pandurima
svi se nude da pomognu kad te neki njegov kolega kazni,i kad ga pozoveš on ti kaže da si trebao odma da ga pozoveš ili tako nešto

ja instalirao handcent sms i svaki put kad stize sms meni se pojavi na displeju pitanje koj cu program da izaberem za onaj koj će prvi da otvara sms,znate već na šta mislim
ja izabrao onaj fabrički i sad ne znam da podesim da mi opet postavi pitanje pa da izaberem handcent sms  Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2010, 19:57:30 od yocasylver »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1017
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Kako koristiti Android Home umesto Sense UI:

Menu>Settings>Applications>Manage Applications>HTC Sense
Clear defaults
Kad pritisnete Home dugme pitace vas da li zelita Home ili HTC Sense, odaberite Home.
Ako zelita za stalno da ga koristite stiklirajte Set as default.
Preuzeto odavde.

@yocasilver

Menu>Settings>Applications>Manage applications>Messages>Clear defaults.
Posle toga bi trebalo ponovo da te pita sta hoces da koristis, kad ti bude stigla nova poruka.
« Poslednja izmena: 02. Mar 2010, 01:45:11 od lukic04 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24
Zastava Boljevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
I jel neko konacno resio problem sa bluetooth-om? Ako jeste nek podeli sa nama.
IP sačuvana
social share
Bolje biti malo glup, nego malo pametan!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5.9pr
mob
LG G2
hvala @lukuc04
ja ga rešio drugačije:išao na new mwsage i on mi ponudio obe varijante a ja izabrao pomenuti program  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.5
mob
SonyEricsson Xperia Ray
@Flying_man
Taj problem nije specifican samo za Tattoo pa ce sad neko da ga resi. Slanje i primanje fajlova preko bluetooth-a ne radi ni na jednom telefonu sa Androidom 1.5 i 1.6.
Ako dobijemo apdejt na 2.x proradice.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC najskuplji
dragi moji...

muci me jedna banalna stvar... naime kad za wallpaper postavim sliku koju sam slikao sa aparatom a telefonu razvuce se do zla boga, kao da sam poster nakacio na ekran. npr kad stavim neku od slika koje su bile u telefonu one izgledaju normalno. da li ima neki nacin da se slika nekako... skupi... nije mi nesto urgentno ali mi bzvz kad stavim sliku klinca vidim samo ogromne nozdrve Smile Smile

e da.kako da znam kad mi telefon za net kosriti gprs a kad wi-fi?

unapred fala i izvin'te na deranziranju Smile Smile
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.