Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC HD 2  (Pročitano 323621 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 130
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b9
mob
Motorola 
na fabrickom romu, sad sam vratio na RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66.479.2_Radio_CRC_Signed_15.32.50.07U_2.07.51.22_2 , bio mi je noviji stock rom, instalirao sam HSPL 3 (2.08),pa onda MAGLDR1.12, ali tu sam naisao na problem, kad sam instalirao, telefon krenuo da se pali i sad i dalje tu stoji, kad pise HTC na pocetku butovanja, sta sad?
« Poslednja izmena: 23. Jan 2011, 23:49:55 od komandir_aca »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC HD2
pa tako i treba kad instaliras MAGLDR1.12
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 130
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b9
mob
Motorola 
vratio sam na staro, ubaio opet hspl 2.08, i sad sam u nedoumici sta da radim, wp7 ili android
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
HTC HD2
ja ti toplo preporucujem android Smiley)) samo da saznam kako da rootujem sd  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 130
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b9
mob
Motorola 
Koristio sam Froyo 4.6 do sad i extra sam zadovoljan, jedina mana po meni je preterana potrosnja baterije, skinem mob sa punjaca u 12, a vec u 22 mi prijavljuje da je skoro prazna.

Zato sam i hteo da isprobam neki NAND Android ili WM7. samo mi MADGLR 1.12 i 1.11 napravili takve probleme da sa morao da napisem da sam pocetnik (+-), kako bi se neko smilovao da mi pomogne. Smile Smile

Mada dosta je za danas, sutra nastavljam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC HD2
android nand radi skoz ok i mogu reći da nisam primeti da baterija treje nešto kraće nego na wm-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung S10 +
Nema mnogo filozofije ako si instalirao MAGLDR 1.12  Smile

to je skoro kraj posla sad mozes da biras dal ces Android ili WP7.

Koliko vidim ti imas problem sa ulaskom u MAGDRL meni , izvadi bateriju iz telefona i vrati a onda upali telefon tako sto ces drzati dugme za paljenje sve dok ti nepokrene MAGLDR i neudje  u njegov meni  onda pustis tipku.

sa volume + - se kreces kroz meni a tipkom za prihvatanje poziva ulazis u opcije.

prvo ides na opciju 4 i  Formatiras karticu i to sa alatom cij link imas tamo gdje si skinuo WP7  kad zavrsis format ides na opciju 5 i pokrenes instalaciju WP7 i to je to na isti nacin ubacujes Android
« Poslednja izmena: 24. Jan 2011, 19:57:24 od markoris »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
hajmo ljudi,mala pomoc..
zanima me da li moze win6.5,andorid i win7 u isto vreme na hd2,pa da se po zelji i potrebi bira sistem koji cu da koristim?!?! nesto kao tripl boot... double boot ima, win 6.5 i andorid..to znam..ali,dali mogu 3 os i biras koji ces koristiti....?!?! zna li neko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Sagem S6 & Lumia 9
Nikako da uspem ovo da uradim Unlock/Jailbreak WP7 sve sam uradio i promenio datum i promenio Jazik na PC sa Mobilnim da budu isti ali uvek mi ovo izbacuje

HowTo actvate your wp7/HD2 Live services
----------------------------------------

1. Install WP7 sdk (Not confrimed, Skip and see if it works);
2. Install zune;
3. Make partneship with zune and phone;
4. Attach the cert to your email and send the email to your email itself (On PC);
5. Login to your email account (On Phone), Open the email, Select attachment and install the cert;
6. Connect your phone to pc and make sure zune is running in background;
7. Run the unlocker (ChevronWP7.exe) and click unlock button(Make sure your phone date is set correctly);
6. Install toms .xap installer;
7. Deploy Connection Setup.xap, Touch Xplorer.xap and XBMODDeployer.xap (Install it on the phone);
8. Copy the .provxml from the ringtons folder to the windows folder (on the phone using touch explorer app);
9. Run connection setup to install the .provxal;
10. Setup up your live ID and enter the activation code (on the phone).

Your Done!

Enjoy It!
IP sačuvana
social share
https://SecreLocal.com - Chat Local Girls Free - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Secret Chat Dating
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple Iphone 8+
ja bio instalirao rom na nemackom, i nije mi radio igo8 a nikako tamo u sys file-u da podesim, i prevucem isti rom samo na eng, i sad mi radi igo8 a pola mi je fona nemackom pola na engleskom hahaha Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.