Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC HD 2  (Pročitano 314513 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 130
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b9
mob
Motorola 
na fabrickom romu, sad sam vratio na RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66.479.2_Radio_CRC_Signed_15.32.50.07U_2.07.51.22_2 , bio mi je noviji stock rom, instalirao sam HSPL 3 (2.08),pa onda MAGLDR1.12, ali tu sam naisao na problem, kad sam instalirao, telefon krenuo da se pali i sad i dalje tu stoji, kad pise HTC na pocetku butovanja, sta sad?
« Poslednja izmena: 23. Jan 2011, 23:49:55 od komandir_aca »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC HD2
pa tako i treba kad instaliras MAGLDR1.12
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 130
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b9
mob
Motorola 
vratio sam na staro, ubaio opet hspl 2.08, i sad sam u nedoumici sta da radim, wp7 ili android
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
HTC HD2
ja ti toplo preporucujem android Smiley)) samo da saznam kako da rootujem sd  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 130
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b9
mob
Motorola 
Koristio sam Froyo 4.6 do sad i extra sam zadovoljan, jedina mana po meni je preterana potrosnja baterije, skinem mob sa punjaca u 12, a vec u 22 mi prijavljuje da je skoro prazna.

Zato sam i hteo da isprobam neki NAND Android ili WM7. samo mi MADGLR 1.12 i 1.11 napravili takve probleme da sa morao da napisem da sam pocetnik (+-), kako bi se neko smilovao da mi pomogne. Smile Smile

Mada dosta je za danas, sutra nastavljam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC HD2
android nand radi skoz ok i mogu reći da nisam primeti da baterija treje nešto kraće nego na wm-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung S10 +
Nema mnogo filozofije ako si instalirao MAGLDR 1.12  Smile

to je skoro kraj posla sad mozes da biras dal ces Android ili WP7.

Koliko vidim ti imas problem sa ulaskom u MAGDRL meni , izvadi bateriju iz telefona i vrati a onda upali telefon tako sto ces drzati dugme za paljenje sve dok ti nepokrene MAGLDR i neudje  u njegov meni  onda pustis tipku.

sa volume + - se kreces kroz meni a tipkom za prihvatanje poziva ulazis u opcije.

prvo ides na opciju 4 i  Formatiras karticu i to sa alatom cij link imas tamo gdje si skinuo WP7  kad zavrsis format ides na opciju 5 i pokrenes instalaciju WP7 i to je to na isti nacin ubacujes Android
« Poslednja izmena: 24. Jan 2011, 19:57:24 od markoris »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
hajmo ljudi,mala pomoc..
zanima me da li moze win6.5,andorid i win7 u isto vreme na hd2,pa da se po zelji i potrebi bira sistem koji cu da koristim?!?! nesto kao tripl boot... double boot ima, win 6.5 i andorid..to znam..ali,dali mogu 3 os i biras koji ces koristiti....?!?! zna li neko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Nikako da uspem ovo da uradim Unlock/Jailbreak WP7 sve sam uradio i promenio datum i promenio Jazik na PC sa Mobilnim da budu isti ali uvek mi ovo izbacuje

HowTo actvate your wp7/HD2 Live services
----------------------------------------

1. Install WP7 sdk (Not confrimed, Skip and see if it works);
2. Install zune;
3. Make partneship with zune and phone;
4. Attach the cert to your email and send the email to your email itself (On PC);
5. Login to your email account (On Phone), Open the email, Select attachment and install the cert;
6. Connect your phone to pc and make sure zune is running in background;
7. Run the unlocker (ChevronWP7.exe) and click unlock button(Make sure your phone date is set correctly);
6. Install toms .xap installer;
7. Deploy Connection Setup.xap, Touch Xplorer.xap and XBMODDeployer.xap (Install it on the phone);
8. Copy the .provxml from the ringtons folder to the windows folder (on the phone using touch explorer app);
9. Run connection setup to install the .provxal;
10. Setup up your live ID and enter the activation code (on the phone).

Your Done!

Enjoy It!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple Iphone 8+
ja bio instalirao rom na nemackom, i nije mi radio igo8 a nikako tamo u sys file-u da podesim, i prevucem isti rom samo na eng, i sad mi radi igo8 a pola mi je fona nemackom pola na engleskom hahaha Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.