Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC HD 2  (Pročitano 313472 puta)
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple Iphone 8+
jel nand, ili sa sd?! ili imaju obe verzije?!
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 91
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung S2
Probao sam obe verzije ali NAND je mnogo bolja jer baterija traje dosta duze, cak duze nego i sa WM. Sa SD baterija traje pola dana ali sam prvo morao tako da probam da vidim kakav je OS.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2011, 10:02:32 od Joey Tribbiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple Iphone 8+
uradicu i ja tako najverovatnije
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
ajmo nova pitanja sad ;-0
namestio sam android na hd2... pokrece se sa nand memorije.. e sad,
mms poruke mi stizu od 29kb,a treba oko 280.. koristim telenor mrezu koja podrzava slanje i primanje do 300kb..ali nigde u fonu nemam opciju za namestanje mms poruka da mogu primiti do 300kb...
da li ima,neki program ili notifikacija na kojoj sam mrezi trenutno, tj da li je 2g ili 3g? imam samo crtice za jacinu signala.. u setingsu ima opcija 2g ili sve mreze///
da li skida mb ako je samo data conections upaljen? cesto se pojavljuje slovo e,edge, i strelice iznad slova e... pa me sad buni kada skida a kada ne skida sa mreze...
ako moze neko da mi odgovori..unapred hvala  Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2011, 19:53:40 od miki8184 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung S4
Iamm Android instaliran na mobu. NAND. Kako mogu vratiti Win MObile.. Ty
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
ajmo nova pitanja sad ;-0
namestio sam android na hd2... pokrece se sa nand memorije.. e sad,
mms poruke mi stizu od 29kb,a treba oko 280.. koristim telenor mrezu koja podrzava slanje i primanje do 300kb..ali nigde u fonu nemam opciju za namestanje mms poruka da mogu primiti do 300kb...
da li ima,neki program ili notifikacija na kojoj sam mrezi trenutno, tj da li je 2g ili 3g? imam samo crtice za jacinu signala.. u setingsu ima opcija 2g ili sve mreze///
da li skida mb ako je samo data conections upaljen? cesto se pojavljuje slovo e,edge, i strelice iznad slova e... pa me sad buni kada skida a kada ne skida sa mreze...
ako moze neko da mi odgovori..unapred hvala  Smile

-trebalo bi da možeš da setuješ mms mb... probaj : message=>meny=>settings=>Multimedia messages=>Maximum message size... može biti i da je do rom-a. Vidi na xda (gde je postavljen tvoj rom) da li još neko ima sličnih problema.
   Što se tiče mreže, već imaš notifikaciju, a to ti je upšravo to "e" kao EDGE . Vidi da li ti je podešen "Access Point" za 3g i ako želiš , aktiviraj samo u "Network Mode" WCDMA only. Mada bi to trebalo ostaviti na automatik. Kada je telefonu dostupna 3g mreža , umesto tog E kod strelica , napisaće 3G. Uglavnom, kada ti strelice blinkaju, imaš aktivnost download-a ili upload-a. U tom slučaju ti je protok aktivan ,ili kako ti reče "nešto skida".
    Za kontrolu GPRS saobraćaja, skini app sa marketa " 3G Watchdog "( download ) . Sa njom možeš i da blokiraš gprs posle potrošenih mb (gb) koje ti po želji odrediš...

Iamm Android instaliran na mobu. NAND. Kako mogu vratiti Win MObile.. Ty

-sigurno već imaš u telefonu "Switcher" za prebacivanje na win...  takodje, podesi u settings-u da te pri restartovanju sistema (telefona) uvek pita koju ćeš platformu izabrati.

« Poslednja izmena: 16. Nov 2011, 17:42:57 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung S4
Citat
-sigurno već imaš u telefonu "Switcher" za prebacivanje na win...  takodje, podesi u settings-u da te pri restartovanju sistema (telefona) uvek pita koju ćeš platformu izabrati.

Kako naći taj "Switcher" i kako podesiti u settingsu da me pita koju platformu želim izabrati!??!  Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows
Browser
MSIE10.0
 Smile Smile Smile Smile Smile
Najzad se stisk'o za jedan tač i legao HD2 za 180evra kao nov. Problem je sto mi ga je prodavac dao sa nekim najnovijim androidom kako kaze mrzelo ga da vraca windows, i ne radi zvuk kako treba, kamera. Kaze mi da ga flesujem sam kuci. Inace ovaj android je u about phone verzija 4.0.1 i pise da je tel. Nexus HD2. Ima tu i nesto baseband i kernel slova i brojki. Kako da vratim ovaj tel. na windows da sve radi kako treba. Ovaj android za svaku ikonicu trazi get a google account. Kao da ne radi bez interneta? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows
Browser
MSIE10.0
Ovaj forum puk'o ko zvečka, ha?
Nekada ste se utrkivali da date odgovore, sada ne postojite? Da vam saopštim da sam veselo preveo telefon u windows duty rom i sada radi kao munja. Ovaj prethodni android je bio najnoviji ice sendwich, zato je imao grešaka. Sada odoh na hrvatske forume, tamo znaju radnju i odgovaraju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1244
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia n-96
Pozdrav ljudovi!!!

Imam problem jedan imam telefon skoro godinu dana,i sve je radilo kako treba na windowsu,pa sam nesto stavljao na android preko sd kartice,i posle dva dana mi poceo blokirat displej kad pritisnem slusaliny NO,vratio sam na windows al opet blokira,dal zna neko u cemu je problem,znaci zablokira i ne mogu nista da radim a nekad proradi i sljaka dok se ne zakljuca??

Hvala
IP sačuvana
social share
. . . . . ja znam da nista ne znam . . . . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.