Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire  (Pročitano 162537 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Apple iPhone
Meni je samo bitno da sa ažuriranjem vremenske prognoze, mejlova, tvitera, i ne znam kojih sve vidžeta (znači ne računam klasični surf), može da izgura 1 dan

Moze, ako ne racunas surf, bez problema toliko da izdrzi Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC One X
Pa i pretpostavljao sam, nego me baš zanimaju rezulati takvog jednog testa Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
HTC Desire + Nok.E61
Eventualno ga mozda testiram sa ukljucenim netom, a bez wi-fi, posto imam paket 900 na Vipu, da vidim kako ce da se ponasa...

Bio bih ti zahvalan Smile

Otprilike, posto sam kasno ustao danas...

Skinuo sam telefon sa punjaca juce oko 18h...
Bio u gradu do 21h otprilike, mislim da sam se oko sat vremena "igrao" telefonom, znaci radio je, nije da nije, umro je jutros oko 10:30. Mozda 10-ak minuta razgovora ukupno. (Nisam tinejdzer a nosim i E61 sa brojem koji imam vec 15-tu godinu)

Sto izadje oko 16 sati rada, wi-fi off, BT off, GPS off, ostalo ukljuceno.
Od tih 16 sati, nesto oko 3 sata, tel. je bio u centru a ostatak na mojoj lokaciji, koja nema bas sjajan signal, iako je blizu centra.

Vreme se azurira na 3 sata, automatski
Mail na sat vremena u vremenu od 08:00 do 20:00 a ostalo na 4 sata
Moja aplikacija na sat vremena, nocu na dva
News (Feeds) na pola sata, imam ih oko 10
Facebook na 4 sata
Facebook for HTC Sence dnevno jednom
Flickr jednom dnevno
Google Talk mi je iskljucen, koristim Nimbuzz po potrebi
Google mail nisam provalio gde se menja, moguce da ne moze, meni radi kao Push mail, znaci cim posaljem mail, ja ga i dobijem.
Tweeter ne koristim, mada ga imam aktiviranog, jednom dnevno se azurira...

Eto... Mislim da uz racionalnu upotrebu, ako covek ne radi u nekom suterenu, i telefon koristi za posao a ne za igru, dan moze da se prezivi bez veceg problema Smiley
Ali ko zeli da surfuje, a nema struju uz sebe, pitanje moze li 4 sata da izvuce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Bravo
@misabgd, ti bre zlostavljas taj Desire.  Smile Vec sama cinjenica da je push mail ukljucen podrazumeva drasticno smanjenje autonomije baterije, da ne govorim o azuriranju 10 feed-ova na pola sata ( Smile - kako uopste uspevas da izdvojis svakih pola sata po 10-ak minuta da sve to iscitas Smile) i ostalim stvarima. Elem, sad sam vec ubedjen da Desire ima vise nego dobru bateriju ako izdrzava 16 casova brutalnog iskoriscavanja i to preko 3G mreze. Ekstra za telefon sa takvim procesorom i ekranom. Smile
« Poslednja izmena: 17. Jun 2010, 19:35:37 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
HTC Desire + Nok.E61
a ko kaze da citam te feedove na pola sata... Smiley neka se azuriraju, leba ne jedu... nisam do sada potrosio ni 40 MB a vec mi je proslo 7 dana od obracunskog perioda.. imam 900 mega Smiley
I to sve bez mini opere...
Inace, korisni su feedovi, recimo, prosle nedelje sam jedan od kompjutera obogatio za Phenom X6 Smiley
Neka budala preko oglasa ga prodavala za 60 eura manje nego u radnji, (nije bio zadovoljan performansama), ja video oglas na feedu, zvao, uzeo i eto...
Prodao svoj stari proc. za lepe pare i sa smesnim dodatkom presao na X6 Smiley
Inace, nikada nisam ni pokusavao da iskljucim gmail... verovatno bi trosio jos manje, ali bas mi se svidja push mail za dz! Vec sam forwardovao neke stvari tamo sa drugih naloga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Apple iPhone
HTC Desire Getting Froyo in Next Two Weeks?

The HTC technical support email team has been known to leak bits of information about software updates that otherwise go untold by HTC public relations. In a recent exchange with HTC, XDA user jonnobright reports that an HTC rep revealed that the HTC Desire (review) will be getting an over the air Anroid 2.2 Froyo update in less than two weeks. Here's the email:

Dear Jonathan, Thank you for contacting us in regards to your flash player issue. Within the next 2 weeks HTC will release the Android 2.2 OS over the air. The will enable the lastest version of Adobe Flash Player on your device and will resolve any exisiting issues. I trust that this resolves your query, please do not hesitate to contact us again if required. Thank you for contacting HTC. Best regards, xxxxxxxxxxxxx HTC Technical Support

To send a reply to this message or let me know I have successfully answered your question log in to our ContactUs site using your email address and your ticket number xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Very good news indeed for Desire owners if this HTC rep is to be believed.

Thanks for the tip, Mark.

Izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N95_8G
i ja verujem da ce biti updejt,jer se puno pricalo o tome ai svi sorsovi su
iz HTC ,da ne verujes ali ipak pocekacu do 1 jula ,ali i ovako 2.1 je
puno boli za optimizacije baterije
IP sačuvana
social share
Samsung D500 ----- ,6600k750,JAMin,N80,k810,N98_8G,e51,5800,..next htc Desire
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia N82
jel ekran otporan na ogrebotine ? onaj  na hd2 je bas otporan barem po onim snimcima

hvala mikele
« Poslednja izmena: 25. Jun 2010, 00:05:23 od klodovik357 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Apple iPhone
Nije kao hd2...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
jel ekran otporan na ogrebotine ? onaj na hd2 je bas otporan barem po onim snimcima

To bas to ti je vazno ,jos samo to ti treba da bi se odlucio ?  Smile Kupi carapu i sacuvaj ekran,tebi je verovatno vazno pri kupovini da li u pakovanju ima originalna fortola da ga sacuvas od grebanja da ga mazis i pazis,! Kupi nesto drugo...... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.