Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire  (Pročitano 162578 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
HTC Desire + Nok.E61
Ja u Beogradu nisam nasao nista pametno, na kraju sam kupio "sack" - vrecicu, fake od nokije, on nekog mikrofibera - somota, sta li je, uglavnom kad god izvadim telefon iz nje, cist je ekran Smiley
Mozda napravim od neke napa koze, posto imam resurse...

( da ne bude zabune, ima u Handy Mobile neka Belkin futrolica, ali je meni prevelika, pregruba sa debelim savovima i telefon postaje cigla u dzepu, plus nije ni za Desire...)
« Poslednja izmena: 11. Jun 2010, 15:23:09 od misabgd »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
HTC Desire + Nok.E61
Ne razumijem zasto tako cinican odgovor ??? Apsolutno nemam potrebe da lazem jer mi to ne ide ni u djep a niti iz djepa.
@misabgd, i sam kazes da ne gasis wlan sto znaci da si konstantno na netu i cudis se zasto ti potrosi tako brzo bateriju.
Ali otom potom, povlacim se iz daljne diskusije jer ovo nicemu ne vodi. Imam svoje misljenje, vidim koliko mi telefon trosi bateriju i sam znam procjeniti koliko me telefon zadovoljava.

Da, upaljen mi je wlan, naravno, jer da nije, telefon bi koristio mobilnu mrezu za azuriranje. Obzirom da sam kupio vrhunski smart phone, ne pada mi na pamet da ne koristim bilo sta od funkcija koje ima, tj. da ga stedim na bilo koji nacin!

Dalje, 2006-te sam uzeo Nokiju E61, koja mi je na mojoj lokaciji trajala oko 3 dana, mozda 3 i po.
Posle tri nedelje sam otisao u Tursku, u Bodrum. Tamo mi je baterija trajala jedno 6 dana, a koristio sam telefon do besvesti, sa turskom karticom. Jedini catch je da smo imali baznu stanicu na pljucomet i da je signal uvek bio zacementiran na vrh, dok ovde u BGD signal i na Desire izgleda ko ekvilajzer... Kakav je na Telenoru, da ne pricam, a zivim oko 2000m u vazdusnoj liniji od trga slavije!

E sad, kakav god da imas signal tu kod tebe u NL, smesno je da nama koji muku mucimo da sastavimo dan, koristeci telefon koji smo platili mnogo za srpske uslove, stavljas so na ranu, ribolovackim pricama Smiley

Uostalom, hajde slikaj status baterije, do sada bi treba da imas najmanje 96 sati, pa posalji, da vidimo tog soma od metar i po Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Trebo si doci sa tom nokiom u NL, mozda bi ti ovdje trajala 9 dana  Smile
Sve da je to i istina sa tim si pobio svoj demant. Ako baterije moze trajati u Tirskoj 6 dana a u Srbiji 3, zasto onda nebih mogla u Holandiji trajati na Desire 3 dana Smiley Samo da kazem da je ovo tvoja logika. I zaista mi nije jasno kako se uvijek neko nadje koji voli da kontrira i da nekoga tjera u lazi. Kako ne svatis da mi se apsolutno j... dal ce neko povjerovati. Ovdje sam prijateljski iznjeo primjer da bi ti to sve popljuvo. Jako kolegijalno ...

edit
Evo malo sam googlo i za tvoj info cu ti ovo postaviti da vidis da nisam jedini
http://www.youtube.com/watch?v=3oJh4xGMdSQ
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC One X
WiFi najviše ždere bateriju. Ako je sve vreme uključen, tih 10 sati je još i dobar rezultat Smile

Ako se sva ta ažuriranja rade preko Edge/3G, baterija bi trebalo znatno duže da izdrži.

Da, upaljen mi je wlan, naravno, jer da nije, telefon bi koristio mobilnu mrezu za azuriranje.

Sad me zanima jedna stvar, da li je moguće potpuno isključiti to ažuriranje, ako recimo želim da sačuvam bateriju? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
HTC Desire + Nok.E61
Naravno, imas Power Widget, gde mozes detaljno da kontrolises glavne potrosace!
Najjednostavnije je iskljuciti i mobilni internet i Wi-fi i nema "zdranja", samo onda.... cemu Desire? Ne?

Posto radim ceo vikend, od jutra do mraka, nemam vremena za zezanje sa telefonom a i ovako sam kuci, stavio sam ga na test. Iskljucio sam sve moguce gluposti sem naravno kacenja na operatera, u ovom slucaju Vip, i smanjio ekran na najmanje osvetljenje... Da vidim koliko ce da izdrzi ovako "osakacen"

Za sada je je ~6 sati since unplugger, baterija na 94%... Samo, nisam tako telefon... I jos jednom, sam saobracaj je ugasen!
« Poslednja izmena: 12. Jun 2010, 22:32:06 od misabgd »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC One X
Pa slažem se za "čemu Desire" deo, samo mi znači to što sve može da se isključi kad nisam kući i ne mogu da ga utaknem da se puni nigde, a trebaće mi za pozive ili nešto, da se ne iscedi baterija.

A ako možeš, testiraj trajanje baterije kada non stop vrši ta "ažuriranja" preko Edge/3G-a. Baš me zanima koliko će tad da izdrži. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 533.4
mob
Apple iPhone
Moze sve da se iskljuci kad ti ne treba. Cak i GPS Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
HTC Desire + Nok.E61
Pa slažem se za "čemu Desire" deo, samo mi znači to što sve može da se isključi kad nisam kući i ne mogu da ga utaknem da se puni nigde, a trebaće mi za pozive ili nešto, da se ne iscedi baterija.

A ako možeš, testiraj trajanje baterije kada non stop vrši ta "ažuriranja" preko Edge/3G-a. Baš me zanima koliko će tad da izdrži. Smiley

Da, to je kad ti treba za poziv, samo, telefon ove klase je ipak pokretna kancelarija, ocekuje se od tebe i da odgovoris na mail, budes dostupan na messengerima i sl.

Elem, trenutno je 23h 35m since last unplugged, baterija je na 71%, ALI, iskljucen wifi, mobilni net, gps, sve zivo, znaci Desire radi kao klasicni prastari glupi telefon!

A za sada, po mom iskustvu, kad non stop azurira, traje izmedju deset i dvadeset sati, ali ako se ne igras sa telefonom i u zavisnosti od frekvencije azuriranja pojedinih aplikacija!
Znaci, ja imam par privatnih aplikacija koje prate neke prodaje mojih "proizvoda" napolju, svaka ima svoj widget, imam par pop3 mailboxova, gmail, vreme, Oanda kursnu listu i ko zna sta jos mi stoji u pozadini.
Samo sam Google Talk ugasio, ali koristim Nimbuzz...

Inace, cisto trivijalniost.
Juce mi je pukao SBB net (prvi put posle 6 meseci), i probao sam da koristim mobilni net, 3G/Edge, sta god, i nista, brzina bedna, jedva 128 kilobita.
Popnem se dve ulice iznad moje kuce, na vrh "brda", tamo 1,2 megabita, sto je sasvim OK.
Merio sa speedtest.net, znaci kod mene jedva otvori... tuzno kakva nam je mob. telefonija, inace sam na Vip-u, mada je Telenor na mojoj lokaciji jos gori!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia N95_8G
imate program "setCPU" ,u kojem mozete da konfigurirate profile,tako da
frekvencije rada telefona kad nema aktivnosti padne na 245Mhz a kaj se nesto radi i do 1.267Ghza
i za wiFi ja ima setings meni/settings/wireless & networks/wifi setings/meni/wifi sleep policy /never/never-when pluged/when-screenturns off//

to su dva nacina rada sa wifi ja,

Izasao novi FroYo Defrost ROM - brzi satabilni,overclocked i undervolted (koji st zeli) 1.3 GHz ili 998MHz i jedno i druho sa setCPU ....novina je da sada radi i APPS2SD vise nego ispravno imate moj screenshot ,t.j. aplikacije mogu se jedinim klikom premestati od SD karte na Internal memory

IP sačuvana
social share
Samsung D500 ----- ,6600k750,JAMin,N80,k810,N98_8G,e51,5800,..next htc Desire
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
HTC Desire + Nok.E61
Eksperiment gotov, dakle, 2 dana, 19 sati i 40 minuta, a telefon samo sto nije umro!
Lokacija je sa losijim signalom, znaci, na nekoj normalnoj, trajao bi jedno 30% duze!

ALI, kao sto se vidi iz prve dve fotke, (to je Testing meni, kucanjem: *#*#4636#*#* se dolazi do njega), telefon je koriscen gotovo iskljucivo kao obican "glupi" mobilni. Sve je bilo iskljuceno 99% vremena, i Wi-Fi, i mobilni internet i GPS, ekran smanjen na najnize...
Vikend je bio slow, znaci mozda 10 minuta poziva ukupno, a ovo mi nije jos uvek glavni broj!
Mreza je Vip...
Zatamnjena ikona i task u battery statusu je neka privatna aplikacija, nebitna, a WiFi je ukljucen mozda na 15 minuta ukupno, da bi se ta aplikacija azurirala. Inace, ista radi samo kada detektuje mogu kucnu mrezu, zbog sigurnosti. U ostalim situacijama je u stand by i ne trosi nista dok joj se ne uradi refresh...

Dakle, crno na belo, ovo cudo, sa svom funkcionalnoscu, ako izdrzi ceo dan, da se koristi kako je predvidjeno, mislim da je puna kapa.
Eventualno ga mozda testiram sa ukljucenim netom, a bez wi-fi, posto imam paket 900 na Vipu, da vidim kako ce da se ponasa...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

htc_desire_01.jpg
(132.14 KB, 725x709)
htc_desire_02.jpg
(128.17 KB, 725x709)
htc_desire_03.jpg
(157.6 KB, 725x709)
htc_desire_04.jpg
(145.12 KB, 725x709)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.