- zvuk zvona je relativno glasan i kada telefon uzmete u ruke da se javite, zvono se automatski utiša - to je ovako zanimljivo urađeno
- u web browseru se mogu otvoriti samo 4 prozora u isto vreme. To je meni dovoljno za 95% slučajeva, ali ponekad zna da mi zasmeta kada hoću da otvorim neki link u novom prozoru, a ne mogu jer su 4 već otvorena pa prvo moram da ugasim neki. Znači, ne smeta mi puno, ali stvarno ne znam zašto je uvedeno ovakvo ograničenje pošto fon sigurno može da podnese i više otvorenih prozora od četiri
- instalirao sam Motonav za navigaciju i mogu da potvrdim da radi na celom ekranu i u portrait i u landscape položaju:
Kada si pominjao bowser i nemogucost otvaranja vise od 4 taba pretpostavljam da si mislio na fabricki browser. Moja preporuka ti je da instaliras Operu, ja je koristim na HTC tattoo i bas je brz pretrazivac i otvara vise od 4 taba.
Ako si mislio na Operu Mini, imam i ja nju instaliranu, ali teško da je bolja od fabričkog browsera, a ni za brzinu nisam siguran Desire ima baš, baš brz browser
Ako si mislio na Operu Mini, imam i ja nju instaliranu, ali teško da je bolja od fabričkog browsera, a ni za brzinu nisam siguran Desire ima baš, baš brz browser
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.