Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire S  (Pročitano 24323 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple iPhone
Root ne otkljucava telefon.... Ne znam odakle ti to....
Pogledaj na XDA, nisam bas u toku ali mozda moras i onaj drugi soff da odradis.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
Postao sam vlasnik ovog telefona pa bih hteo da vas pitam jednu stvar  Smile

Dakle uradio sam S-OFF ,odradio root,instalirao kuvani room ali i dalje mi stoji sim lock (jer je jelte telefon zakljucan na engleskog provajdera) ima li nacina da ja to otkljucam pomocu kompa? (mislio sam da root sve resava  Smile )

-nemam vremena sad jer moram na spavanje. Jesi li bacio oko na ovaj tutorial ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=943726
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple Iphone 4s
koji sajt bi ste mi preporucili za sigurno unlokovanje htc desire s? vec sam probao neki levi,platio sam im itd i iznenade me mailom da kao koda za moj telefon ipak nema,prevara neka...
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple iPhone
Sto mora da bude prevara? Vrlo je moguce da nema koda.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple Iphone 4s
********************** pa nema prvo da proveris ima li koda ili ga nema ,vec moras da uplatis pa te oni obaveste da nema,sumnjivo svakako jer su mi poslali mail de me navlace da kao platim jos neku cifru,kao imaju neki deep search servis kao za kodove,sto naravno necu,mutno sve to  Smile pitam se samo da li su mi refundirali 12 evra sto sam uplatio,videcemo...gledam ima li nesto provereno,da zavrsim posao a ne da me vrte u krug

[Edit by Mikele: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 09. Nov 2011, 14:52:08 od Mikele »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
-boki , jel` si ovde pokušao to sa kodom ?

http://www.htccode.com/unlock-htc-desire-s

Pročitah na drugom forumu, da ovo radi i za DS...
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple Iphone 4s
-boki , jel` si ovde pokušao to sa kodom ?

http://www.htccode.com/unlock-htc-desire-s

Pročitah na drugom forumu, da ovo radi i za DS...
e ma resio sam na kraju ,dadoh 15 evra na jednom od tih sajtova i poslase mi kod posle 3 sata...da napomenem da na prvom sajtu gde sam pokusao i de je otkljucavanje bilo najjeftinije ,uplatio sam lovu da bi mi zatim oni poslali mail da kod za moj telefon ne mogu da nadju ,pa sam isao na refind,i valjda su mi vratili ono sto sam uplatio..naravucenije znaci ono sto je najjeftinije treba izbegavati  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
HTC One M8
Ljudi, zamolio bih vas da mi pomognete savetom ako mozete.

Evo ovako, veceras mi je ispao ovaj telefon i pao na beton. E sad, pao je gornjim delom, izgrebao se metal, sva sreca pa nije na displej pao i nista se nije polomilo. Medjutim, ja ne bih baksuz, da se ipak nesto nije sjebalo. Osim toga sto se metalna maska isgrebala i malo iskrivila od jacine udarca, nego se i dugme za napajanje, koje se inace nalazi na vrhu telefona, zaglavilo i upalo unutra. Telefon je pao direkt na to dugme. Znaci, ne mogu da ga pritisnem, ne mogu ni da ga izvucem, ne moze da se mrdne. Sta da radim, ne mogu da iskljucim telefon, a kad mi se iskljuci ekran, ne mogu opet da ga upalim, sve dok me neko ne pozove? Da li ovi iz MTS-a mogu to da poprave, posto sam preko njih uzeo? I da li znate, da li ima ovaj metalni okvir posebno za njega da se kupi negde? Nadam se da ce neko da mi pomogne, bio bih mu jako zahvalan...
« Poslednja izmena: 20. Nov 2011, 01:02:41 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple Iphone 4s
Ljudi, zamolio bih vas da mi pomognete savetom ako mozete.

Evo ovako, veceras mi je ispao ovaj telefon i pao na beton. E sad, pao je gornjim delom, izgrebao se metal, sva sreca pa nije na displej pao i nista se nije polomilo. Medjutim, ja ne bih baksuz, da se ipak nesto nije sjebalo. Osim toga sto se metalna maska isgrebala i malo iskrivila od jacine udarca, nego se i dugme za napajanje, koje se inace nalazi na vrhu telefona, zaglavilo i upalo unutra. Telefon je pao direkt na to dugme. Znaci, ne mogu da ga pritisnem, ne mogu ni da ga izvucem, ne moze da se mrdne. Sta da radim, ne mogu da iskljucim telefon, a kad mi se iskljuci ekran, ne mogu opet da ga upalim, sve dok me neko ne pozove? Da li ovi iz MTS-a mogu to da poprave, posto sam preko njih uzeo? I da li znate, da li ima ovaj metalni okvir posebno za njega da se kupi negde? Nadam se da ce neko da mi pomogne, bio bih mu jako zahvalan...
auuuu pa sa koje ti je to visine pao covece??  Smile mozes neku sliku da okacis ovde da vidimo o cemu se radi ako ti nije problem  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
HTC One M8
Ma, krenuo sa da potrcim za jebenim autobusom, a on je bio u futroli i drzao sam ga u ruci. I kako sam krenuo, cimnem rukom i on nekako izleti iz futrole i onda je dobio da tako kazem "malo" ubrzanje... Smile Ako mi verujes, nisam smeo 5-10 sekundi da ga pogledam , mislio sam da se raspao. Kad sam ga uzeo u ruku, vidim ekran citav, sve citavo, onaj metalni oklop se malo izgrebao na vrhu tik iznad one prednje kamere, rekoh do jaja, hvala ti Boze sto se nije raspao, stvarno je cvrst. Unutra sve radi, stiskam onaj displej, sve funkcionise. Kad ono kurac, dugme za napajanje upalo unutra i nekako se zaglavilo, nece da mrdne. Nemam sada kako i cime da ga slikam i okacim, ovde, probacu sutra, osim ako ga odmah ne odnesem u mts, to mi nekako najsigurnije, valjda ce hteti da probaju da poprave. Posto, koliko razumem, garancija mi ovo ne pokriva, jer je moja greska, ali platicu koliko treba nije problem. Jebote, bas sam se ubedacio veceras, nemam telefon ni dva meseca, a vec mi prirastao srcu, nikad nisam mnogo obracao paznju na telefone, ali ovaj...

Inace, nasao sam na netu negde sliku tog metalnog oklopa, e sad me zanima da li to negde neko ima i da li to uopste moze ovde kod nas da se zameni...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.