Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire S  (Pročitano 24292 puta)
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple Iphone 4s
Ma, krenuo sa da potrcim za jebenim autobusom, a on je bio u futroli i drzao sam ga u ruci. I kako sam krenuo, cimnem rukom i on nekako izleti iz futrole i onda je dobio da tako kazem "malo" ubrzanje... Smile Ako mi verujes, nisam smeo 5-10 sekundi da ga pogledam , mislio sam da se raspao. Kad sam ga uzeo u ruku, vidim ekran citav, sve citavo, onaj metalni oklop se malo izgrebao na vrhu tik iznad one prednje kamere, rekoh do jaja, hvala ti Boze sto se nije raspao, stvarno je cvrst. Unutra sve radi, stiskam onaj displej, sve funkcionise. Kad ono kurac, dugme za napajanje upalo unutra i nekako se zaglavilo, nece da mrdne. Nemam sada kako i cime da ga slikam i okacim, ovde, probacu sutra, osim ako ga odmah ne odnesem u mts, to mi nekako najsigurnije, valjda ce hteti da probaju da poprave. Posto, koliko razumem, garancija mi ovo ne pokriva, jer je moja greska, ali platicu koliko treba nije problem. Jebote, bas sam se ubedacio veceras, nemam telefon ni dva meseca, a vec mi prirastao srcu, nikad nisam mnogo obracao paznju na telefone, ali ovaj...

Inace, nasao sam na netu negde sliku tog metalnog oklopa, e sad me zanima da li to negde neko ima i da li to uopste moze ovde kod nas da se zameni...

pomogao bih ti na bilo koji nacin da znam i umem ,al zaista pojma nemam o ovome sto ti pitas...bilo bi fino sliku da stavis da se vidi o cemu se radi ,da drugi korisnici htc desire s (medju kojima sam i ja) nauce kako da cuvaju aparat ,na sta obrate paznju,da li da se uzima neki oklop kao prevencija ili sta vec...meni telefon izlgeda kao da nema sanse da bi ga pad sa neke normalne visine pri normalnim uslovima shebao al ocigledno da nije tako ,eto ti si svedok  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
HTC One M8
Ja nisam covek, ja sam baksuz. Telefon je stvarno cvrst i jak, tu nema greske, medjutim meni je pao direktno na to dugme gore i jednostavno se od udarca ono nabilo unutra. Ogrebotine nisu ni problem, on se nigde nije polomio, malo se samo ogrebao, nista posebno. Najveci problem je znaci dugme koje je upalo, evo slike, ali ne znam koliko ce pomoci, posto nisam mogao bolje slikati...

-------

Evo, mozda se ovde vidi malo bolje...

[Edit by Ardzuna: Postovi spojeni. Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Photo-0222.jpg
(102.29 KB, 1152x864)
1989087_Fotografija-0409.jpg
(113.74 KB, 1600x1200)
« Poslednja izmena: 20. Nov 2011, 04:33:18 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
@Mountain king...

-danas sam pao sa mašine koju sam popravljao sa oko 1.5m visine. S`obzirom da sam pao kao balvan (kao mr.Been u ulozi Terminatora) ugruvao sam butinu i skočni zglob. Sve je to oteklo i boli.
   Na moju nesreću, na toj strani u džepu mi je bio fon u Golla futroli, na koji sam bukvalno direktno pao. Zbog telefona sam shebo butinu.
Kao hronični Geek , nisam se zapitao za moje zdravlje, već odmah zavukao ruku u džep i isukao mob. Kliknuh na "power" ali na moju tugu, ekran crn. Posle kraćeg drndanja, ukapiram da sve radi, čak i touch, staklo celo ni najmanje ogrebotinice,kućište ne taknuto, zvuk radi, ali ekran crn i jedva neku linijicu da sam u sekundi video. Probam da se pozovem sa Xplorera (on je bio u u džepu nogavice, doživeo još gori udarac,ali njemu ništa) i vidim da zvoni normalno. Stisnem touch za javljanje po sećanju gde se nalazilo i javim se sam sebi. Radi i to. Samo je ektan crn i na momenat se vidi malo sive nijanse. Dodjem kući 5-6 sati posle toga i od sve muke probam ponovo da ga startujem. Kada sam upalio, ona "normalna" bela boja se pojavi i dade tračak nade, ali avaj... nigde slike. Samo pun sjaj belog i tako stoji sve vreme.

Kuku meni, oću infarkt od tuge da dobijem zbog fona.  Smile  Probaću opet kasnije, možda se nešto i desi. Smile Iz sveg poznavanja hardvera, mislim da mi je ekran zvekn`o. Na par java modela (i na N70) mi se nešto slično desilo i ekran se kasnije oporavio. Pošto je ovo druga tehnologia ekrana (S-LCD) hteo bih da pitam... da li se nekom desila ovakva situacija sa telefonom i simptomi sa ekranom ?

-zahvaljujući mom prijatelju i mogu slobodno reći opasno dobrom drugaru Mikele-u , moj Desire Z se uspešno vratio iz mrtvih !!!

Mikele, druže moj VELIKO ti hvala za pomoć !!!!!!!!!!!!!!!!!  Smile   Smile    Smile

Situacija je sledeća...

-padom si apsolutno izgubio bilo kakav vid garancije, s`toga zaboravi na mts. S`obzirom da znam kako se telefon "komada" u servisima, moj predlog je da to sam uradiš, kao što sam ja sam uradio Desire z (koji je komplikovaniji od tvog modela). Mikele mi je pomogao da dodjem do novog ekrana... Naravno, podrazumeva se da si iole spretan sa prstima. Niko neće voditi računa o tvom modelu pri rasklapanju kao što ćeš ti.

___________________________________________________________________________________________
 Naravno, sve što budeš radio sam , radiš na svoju odgovornost , a ovo je samo savet iz najbolje namere... Smile
Burek forum, (i ja kao član) nije odgovoran u slučaju da oštetiš (ili brikuješ) telefon.
___________________________________________________________________________________________

Evo male pomoći ,ako odlučiš da sam rešiš problem...

HTC Desire S Disassembly Guide

Što se tiče metalnog dela "haube" , ako ne uspeš da nadješ deo, uvek možeš staviti "case" (silikonski) , čisto da ti ne bode oči oštećenje.
  Ne bih da stajem na muku, ali eto, da je bilo silikonse obloge, možda do ovoga nebi ni došlo...

Silicone Case for HTC Desire S S510e (Black)

« Poslednja izmena: 20. Nov 2011, 10:20:01 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Od Danas sam Dodao Desire S u Moju Kolekciju ,,od nekoliko minuta koriscenje iznenagen sam nisam ocekivao takve performanse ovog telefona ,,mada specifikacija Procesora i rama su iste sa Desire HD ,,ali ovo cudo Jednostavno Leti e sada jos nisam ga rootovao i instalirao neki kuvani rom ,,ali videcemo koce biti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
iznenagen sam nisam ocekivao takve performanse ovog telefona

-mashinen uopšte nije loš... šta više, odličan.  Smile  videćeš razliku samog balansa telefona u odnosu na HD.

Acke, ako budeš imao vremena, probaj napraviti test kamere u odnosu na HD. Živo me zanima. Drugar mi ima Desire S , ali nemam nikoga u okruženju sa HD...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ok danas cu uraditi par slike i uporedicemo koja ce biti razlika
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Uporegivanje Kamere Izmegu Desire,Desire S i Desire HD

Desire Seting Camera Auto

Desire S Seting Camera Auto

Desire HD Seting Camera Auto

Desire Seting Camera Macro

Desire S Seting Camera Macro

Desire HD Seting Camera Macro

« Poslednja izmena: 20. Nov 2011, 19:57:43 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
-acika,druže moj, slike su po sve različite... reci mi ti (pošto si video okom, šta si slikao) tvoje utiske. Koji od ta tri modela daje realno najprirodniji prikaz i kvalitet slike, kada ih uporediš na kompu ?

P.S ...znamo se, a i hvala imaš pun tavan, pa evo još jedno i od mene !  Smile
   Moje okruženje ne retko osudjuje kameru na HD, a nisam merodavan da odgovorim, jer nemam mogućnosti da napravim test...  Smile
« Poslednja izmena: 22. Nov 2011, 00:25:38 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Moje misljene o kvalitetu slike je:  Najbolja Desire HD,pa onda Desire S,onda Desire,,ali u jedno sam siguran da ovi 8MPX na Desire HD mislim da nisu toliko dobre jednostavno kao da nisu 8MPX ,,ali zato i one 5MPX na Desire S i Desire kao da nisu 5MPX,,,i Najsiguran sam da HTC ima jedne od najslabije kamere od konkurente
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
Moje misljene o kvalitetu slike je:  Najbolja Desire HD,pa onda Desire S,onda Desire,,ali u jedno sam siguran da ovi 8MPX na Desire HD mislim da nisu toliko dobre jednostavno kao da nisu 8MPX ,,ali zato i one 5MPX na Desire S i Desire kao da nisu 5MPX,,,i Najsiguran sam da HTC ima jedne od najslabije kamere od konkurente

-hvala na odgovoru, druže moj....    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.248 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.