Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Android vesti i ćaskanje  (Pročitano 200016 puta)
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple Iphone 4s
a i taj mini koliko sam ja imao priilke da ga cackam po meni uopste nije dobar izbor,gledaj nesto drugo ako mozes  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
Browser
Opera 10.54
Mobilni you tube mi je shit, isto kao i mobilni fb, ali ok... to imam i bez androida...
da razjasnimo, igranje fb igrica, kao što je texas holdem, ili farmville itd, nije moguće preko ovog telefona, čak iako imaš instaliran flash player neophodan za ove igrice, i čak i u slučaju da on radi?

----

O jbt, pa zar ovde nema nikog ko ima taj telefon, a da je probao da instalira flash i igra recimo poker na fb? ako to može, onda može i ostalo što sam pitao...

[Edit by Ardzuna: Postovi spojeni. Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 14. Okt 2011, 17:37:12 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG G2
kakav je displej kod htc cha cha pri direktnom izlaganju suncevoj svetlosti jer isti kao kod desire-a ili je bolji
interesuje me jer bih kupio ovaj telefon,jedino bi me odbila losa vidljivost
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple iPhone
Stigla i Ice Cream Sandwich statua  Smile

I vec je zvanicno da ce Samsung i Google odrzati zajednicku konferenciju 19.10.2011. u Hong Kongu.
« Poslednja izmena: 14. Okt 2011, 15:10:36 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Sony Z2
-danas sam pao sa mašine koju sam popravljao sa oko 1.5m visine. S`obzirom da sam pao kao balvan (kao mr.Been u ulozi Terminatora) ugruvao sam butinu i skočni zglob. Sve je to oteklo i boli.
   Na moju nesreću, na toj strani u džepu mi je bio fon u Golla futroli, na koji sam bukvalno direktno pao. Zbog telefona sam shebo butinu.
Kao hronični Geek , nisam se zapitao za moje zdravlje, već odmah zavukao ruku u džep i isukao mob. Kliknuh na "power" ali na moju tugu, ekran crn. Posle kraćeg drndanja, ukapiram da sve radi, čak i touch, staklo celo ni najmanje ogrebotinice,kućište ne taknuto, zvuk radi, ali ekran crn i jedva neku linijicu da sam u sekundi video. Probam da se pozovem sa Xplorera (on je bio u u džepu nogavice, doživeo još gori udarac,ali njemu ništa) i vidim da zvoni normalno. Stisnem touch za javljanje po sećanju gde se nalazilo i javim se sam sebi. Radi i to. Samo je ektan crn i na momenat se vidi malo sive nijanse. Dodjem kući 5-6 sati posle toga i od sve muke probam ponovo da ga startujem. Kada sam upalio, ona "normalna" bela boja se pojavi i dade tračak nade, ali avaj... nigde slike. Samo pun sjaj belog i tako stoji sve vreme.

Kuku meni, oću infarkt od tuge da dobijem zbog fona.  Smile  Probaću opet kasnije, možda se nešto i desi. Smile Iz sveg poznavanja hardvera, mislim da mi je ekran zvekn`o. Na par java modela (i na N70) mi se nešto slično desilo i ekran se kasnije oporavio. Pošto je ovo druga tehnologia ekrana (S-LCD) hteo bih da pitam... da li se nekom desila ovakva situacija sa telefonom i simptomi sa ekranom ?
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple Iphone 4s
Dakle,imam veoma povoljnu ponudu za htc desire s koji dolazi iz Engleske al je zakljucan na O2 mrezu pa bih hteo da vas pitam na koji nacin se to sigurno otkljucava(al preko neta ne da se ide u servis) sta je provereno  100% i koja je cena u pitanju? (gledao sam nesto na netu al ipak bih da cujem sta vi mislite)
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple iPhone
HTC se otkljucava ili preko kodova ili sigurno ima neka fora da se uradi S-OFF i jos nesto (ne znam sta tacno). Pogledaj na XDA u temi telefona Wink
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Sony Z2
Dakle,imam veoma povoljnu ponudu za htc desire s koji dolazi iz Engleske al je zakljucan na O2 mrezu pa bih hteo da vas pitam na koji nacin se to sigurno otkljucava(al preko neta ne da se ide u servis) sta je provereno  100% i koja je cena u pitanju? (gledao sam nesto na netu al ipak bih da cujem sta vi mislite)

- baci oko ovde ... ja nisam ni gledao šta su komentarisali, ali se o tome vodi rasprava...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple Iphone 4s

- baci oko ovde ... ja nisam ni gledao šta su komentarisali, ali se o tome vodi rasprava...
ma mrka kapa od 2 komentara...koliko vidim znaci ili se zezati sa rootom ili kupiti kod i to je to  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Sony Z2
-pa mislim da nisu to jedini komentari, "probrljaj" još malo po xda....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.