Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire HD  (Pročitano 156305 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC dezire HD, 5800
usao sam u HBOOT i sada imam problem sa PD98IMG fajlom, prekopirao sam ovaj fajl na sdcard ali kada prilikom ucitavanja u hboot izbaci mi sledece: Main version is older! Update fail! Pres Power to reboot.

a u cmd posle ovoga:
adb push psneuter /data/local/tmp
adb push misc_version /data/local/tmp
adb shell chmod 777 /data/local/tmp/psneuter
adb shell chmod 777 /data/local/tmp/misc_version
adb shell /data/local/tmp/psneuter
adb shell

na kraju se pojavi ovaj znak  $ a ne ovaj #/
kako ono beše, ti imaš DHD sa gingerbread v2.3.3.dali sam u pravu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC dezire HD, 5800
usao sam u HBOOT i sada imam problem sa PD98IMG fajlom, prekopirao sam ovaj fajl na sdcard ali kada prilikom ucitavanja u hboot izbaci mi sledece: Main version is older! Update fail! Pres Power to reboot.

a u cmd posle ovoga:
adb push psneuter /data/local/tmp
adb shell chmod 777 /data/local/tmp/psneuter
adb shell /data/local/tmp/psneuter
adb shell

na kraju se pojavi ovaj znak  $ a ne ovaj #/
kako ono beše, ti imaš DHD sa gingerbread v2.3.3.dali sam u pravu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
imam stock 2.3.3. ,fabricki....pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC dezire HD, 5800
imam stock 2.3.3. ,fabricki....pozz

Connect Desire HD to a computer. Charge only, USB Debugging enabled!
Open up a cmd and go to Downgrade folder, execute commands:
Code:
adb push GingerBreak /data/local/tmp
adb shell chmod 777 /data/local/tmp/GingerBreak
adb shell
./data/local/tmp/GingerBreak
kada dobiješ # onda ide ovo posle razmaka u produžetku

Code:
cd /data/local/tmp
./misc_version -s 1.31.405.6

i onda bi trebalo da je u redu

Proveri još jednom ali na sajtu gde sam video kako se to radi drugačije kucaš tekst za downgrade 2.2 a drugačije za 2.3.3
ponavlja proveri jer ovo što sam potavio uporedi sa svojim informacijama jae ja nemogu da odgovaram za eventualne greške.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2011, 16:06:38 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
ovo sto si mi postavio je za Gingerbread ali naso sam ja za stock, samo sto mi sada u cmd prilikom kucanja:adb shell /data/local/tmp/psneuter, izadje mi: failed to set prot mask inappropriate ioctl for device....nije mi jasno sada sta je ovo? da nije to mozda sto mi je telefon sa telenora, pa da mi treba gold card?

uspeo sam da odradim downgrade i root, e sada sledi S-OFF i Radio S-OFF, procitao sam da Radio S-off omogucava da se flesuje Radio ROM, a meni je telefon sa Telenora, pa ne znam dali smem tako da odradim ili bi mi bila neophodna Gold kartica?
« Poslednja izmena: 20. Jun 2011, 17:23:44 od nemanjale »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
Browser
Chrome 12.0.742.100
Sredio sam sve uz pomoc najboljeg prijatelja - Google-a   

i instalirao RCMixHD KINGDOM v1.5 . za sada mi super radi, ali ako neko zna neki jos bolji sa Sensom 3.0 neka preporuci ...pozz

e sada me interesuje jos nesto.....ja sam samo ubacio Rom na kartici i njega instalirao, a recimo nisam menjao Radio, ostao mi je fabricki, Baseband mi je 12.28b.60.140eU_26.03.02.26_M, i Kernel nisam ubacio i zato mi sada u informacijama pise Kernel version - Unavailable, a isto pise i za WiFi i Bluetooth address. Jel treba jos sta dodati? jer sam ja znaci samo Rom  RCMixHD KINGDOM v1.5  instalirao sa sd card i nista vise...vidim da neki koriste radio Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2.....pozz
« Poslednja izmena: 20. Jun 2011, 22:11:35 od nemanjale »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC dezire HD, 5800
ovo sto si mi postavio je za Gingerbread ali naso sam ja za stock, samo sto mi sada u cmd prilikom kucanja:adb shell /data/local/tmp/psneuter, izadje mi: failed to set prot mask inappropriate ioctl for device....nije mi jasno sada sta je ovo? da nije to mozda sto mi je telefon sa telenora, pa da mi treba gold card?

uspeo sam da odradim downgrade i root, e sada sledi S-OFF i Radio S-OFF, procitao sam da Radio S-off omogucava da se flesuje Radio ROM, a meni je telefon sa Telenora, pa ne znam dali smem tako da odradim ili bi mi bila neophodna Gold kartica?
kada si uradio downgrade i root onda ti ne treba gold kartica jer kako sam i mislio i napisao u nekom od ranijih postova da ti telefon nije zaključana na Telenor a gold kartica se koristi samo kod telefona koji su zaključani. znači sa root-om ti si završio sve i sad ti treba S-OFF i ENG-S-off. imaš tutoriale po forumima i to se u principu lako odradi.
svaki rom koji posale toga instaliraš neće brisati downgrade i i sve ostalo što si uradio i telefon će ti zvanično imati softver koji si instalirao sa downgrade 1.32.xxx. to neće biti prikazano u specifikacijama.
Sta je važno da znaš!? Svaki rom koji hoćeš da instaliraš mora biti za Desire DHD jer bi neki neodgovarajućim romom srušio telefon. uz svaki rom dođe i preporučeni radio uz njega koji trebaš flešovati da bi uskladio telefon sa romom (ako nije odgovarajući radio.img onda telefon radi slabije. ima loš signal. wi fi isto tako i ukupne performanse su lošije) to sve nema veze sa operaterom tj. u ovom slučaju sa telenorom. Znači zbog toga ti treba flešovanje radia.
Gingerbread je samo naziv za 2.3.3. to je isto!!
Izbriši odmah link koji si postavio jer je to zabranjeno na obom forumu !!!
Po meni najbolji romovi su AndroidRevolucion na primer 5.1.10 ili neki leeDroid koji podržava 2.3.3 i kombinaciji sense2.1 + sense3.0.
kernel očigledno nije predviđen za overclock i telefon ti radi na osnovnom kernelu. to što wi fi i bllutut ne rade verovatno ima veze sa radio.img. ja imam revolution 5.1.15 instaliranu telefonu i radi stabilnosti telefona flešovao sam i preporučeni radio.img. za sve unlock telefone koji su na 2.3.3 verziji radio .img je ovaj koji si naisao u zadnjem redu
« Poslednja izmena: 20. Jun 2011, 22:21:17 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
jel moguce igrati Galaxy on Fire 2 na DHD sa normalnom grafikom? jer je igrica za Tegru....ja sam je instalirao ali mi je grafika crno-bela.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Probaj chainfire3d sa tegra plug in-om.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
hvala druze, instalirao sam  chainfire3d e sada odakle da skinem  tegra plug in? u chainfire3d imam opciju instalacije plug in-a i trazi ga na sd kartici, ali ne znam koje to plug in, koji da skinem?? pozz

snasao sam se i radi sve super, hvala jos jednom....  Smile

e sada se menja grafika i u celom telefonu, kako mogu da vratim da mi bude fabricka a mi bude kao sada u tegra igricama?
« Poslednja izmena: 22. Jun 2011, 13:51:20 od nemanjale »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.