Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire HD  (Pročitano 156264 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
Cm7 sljaka odlicno za sada, sa preko 150 instaliranih aplikacija i igrica, i dalje radi kao da je prazan

e sada stvar koja meni nedostaje a koja je radila kod sense romova jeste USB tethering, znaci nikako da dobijem pristup netu preko kalba, i jedni FC koji mi se pojavljuje (ali samo ponekad, retko,retko) to je DSPmanage, jel se javljalo to jos nekom?

i jos jedno pitanje, jel moguce nekako, na nekom launcheru recimo, podesiti onaj zvuk koji se cuje na samsung telefonima, recimo Samsung galaxy S, prilikom otvaranja bilo koje aplikacije?....to mi se itekako svidja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC dezire HD, 5800
Cm7 sljaka odlicno za sada, sa preko 150 instaliranih aplikacija i igrica, i dalje radi kao da je prazan

e sada stvar koja meni nedostaje a koja je radila kod sense romova jeste USB tethering, znaci nikako da dobijem pristup netu preko kalba, i jedni FC koji mi se pojavljuje (ali samo ponekad, retko,retko) to je DSPmanage, jel se javljalo to jos nekom?

i jos jedno pitanje, jel moguce nekako, na nekom launcheru recimo, podesiti onaj zvuk koji se cuje na samsung telefonima, recimo Samsung galaxy S, prilikom otvaranja bilo koje aplikacije?....to mi se itekako svidja.
nebih da te uvredim ali sad definitivno hoćeš previše. pitanja i zahtevi su više za developere kojima verovatno nije palo na pamet da moduju to što ti treba. android je svakako operativni sistem koji dozvoljava svašta ali i on ima limite. možda da takvo pitanje postaviš na nakom forumu koji se bava developingom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
ok izvinite, samo sam pitao jel vec postoji tako nesto, ne trazim da sada i to ubacuju specijalno, ali izgleda da ne postoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC dezire HD, 5800
ok izvinite, samo sam pitao jel vec postoji tako nesto, ne trazim da sada i to ubacuju specijalno, ali izgleda da ne postoji.
kažem ti da nije nemoguće sve to što hoceš ali ja nisam još sreo takvu kombinaciju. možda ako te ne mrzi  da na sajtovima koji se bave sa tim u sekciji " pitanja i odgovori" zatražiš tako nešto i onda ćeš videti dali se može i kako se može.
nemoj da se izvinjavaš, nema za šta. nismo ovde da delimo packe nego da pomognemo jedni drugima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
koje memorijske kartice koristite za DHD?

ja imam takeMS 8gb class6 ali mi zbog ovih HD i THD igrica treba bar 16gb, i jel utice nesto ova klasa na brzinu pokretanja aplikacija i igrica koje su na SD? zato sto su class 2 i 4 dosta jeftinije pogotovu od 16gb a cuo sam da klasa ne bi trebala da utice na pokretanje aplikacija vec se razlika oseti prilikom prebacivanja fajlova sa kartice na drugi hard disk recimo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
alo  Smile   jel ovde umro neko.....

niko nista ne pise..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung S10 +
Ne pisi postove za redom Smiley

ja koristim Kingston klasa 4 al se da ubrzati nekim programima tako da, ako se moze vjerovati mjeracima brzine, radi kao klasa 8 Smiley

Brzina je bitna kod snimanja videa u HD-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
HTC dezire HD, 5800
ovih dana treba da se pojavi custom ROM sa punim sense 3.0 za DHD. fuzija najnaprednijih developara na XDA konačno će dati prave rezultate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S10 +
Daj nam link ka temi na XDA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
HTC dezire HD, 5800
Daj nam link ka temi na XDA
rado ako bi se moglo. neznam ko vrši procenu i na osnovu čega ali ja sam se par puta opekao i nepada mi više napamet da postavi ni google akako li bilo kakav drugi link.
malo pročačkaj na google i lako ćeš naći.
tema se tove:[ROM] Android Revolution RCMix 1.0.0 | Unlimited Experience | O/C | HTC Sense 3.0 UI
« Poslednja izmena: 03. Avg 2011, 00:24:47 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.