Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatsko zrakoplovstvo se modernizuje. A Srpsko?  (Pročitano 25755 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Eh, tesko je kad neko siromasan treba da dobije "poklon" od bogatog, za kojeg mu jos treba onoliko para, koje ni sada nema. Za bogatog je to poklon, boze moj, tako velikodusno daju svoju staru robu za koju da bi sve radilo treba pljunuti jos opaku cifru.

Sve je to tastina i licemjerje. Pizda im .... ja im nikome ne bi kupio nista, pa nek nemam ni avijaciju; prvo su nas sve raskupusali a onda nude polovnu robu jer kao nama svima to treba. Klasika, prvo te srusim a onda ti prodajem polovnu gradju. Da su pametne sve te siromasne zemlje, pa da spuste medjusobno loptu i krenu da gledaju zivot, onda im ne bi trebalo oruzje, pa onda oni nek otpad uvaljuju svojoj strini, tetki i zaovinoj pastorcadi! Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4012
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Eh, tesko je kad neko siromasan treba da dobije "poklon" od bogatog, za kojeg mu jos treba onoliko para, koje ni sada nema. Za bogatog je to poklon, boze moj, tako velikodusno daju svoju staru robu za koju da bi sve radilo treba pljunuti jos opaku cifru.

Sve je to tastina i licemjerje. Pizda im .... ja im nikome ne bi kupio nista, pa nek nemam ni avijaciju; prvo su nas sve raskupusali a onda nude polovnu robu jer kao nama svima to treba. Klasika, prvo te srusim a onda ti prodajem polovnu gradju. Da su pametne sve te siromasne zemlje, pa da spuste medjusobno loptu i krenu da gledaju zivot, onda im ne bi trebalo oruzje, pa onda oni nek otpad uvaljuju svojoj strini, tetki i zaovinoj pastorcadi! Smile
 Smile

Odlicno izlaganje. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
koja opcija je bolja za hrvatsku je interesantno pitanje ,ali za nas je mnogo vaznije i opasnije shto ce hrvati sada potpuno kontrolisati nebo iznad RS i moci ce da intervenishu protiv nasheg naroda tamo , a moguce je chak i da porushe mostove izmedju RS i srbije u sluchaju da njihovi gospodari odluche da RS treba da nestane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Linux
Browser
Mozilla (lucid)
Aman, i sada NATO kontorlise nebo iznad RS (i 99. nam oborili 2 MIG-29) bas im samo Hrvati fale sa 6 F-16 za koji je pitanje koliko ce im trebati da nauce da odrzavaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Hvala Ujkaalberte Smile, ma iznerviro sam se. To je ipak van teme, ali ne izdrzah. Obzirom da ce ludilo naouruzavanja potrajati na ovoj planeti, jedino razumno pitanje je koliko onda neko placa za to i sta dobija za date pare. Po meni tu treba biti veoma praktican. Mozda je glavni problem malih drzava poput ove rasute sice po Balkanu zelja da budu cvrste i jake poput bivse konstrukcije. Heh, ta bivsa konstrukcija ipak se gradila duze vremena, a i bilo je "ooo ruk" sistem, jedno vreme se radilo stvarno "za narod" i drzavu itd. Tu je i ustedjeno dosta, jer ko ima tako lako besplatnu ili u najmanju ruku jeftinu radnu snagu, pri tome napravljena je (logicno, posle rata) atmosfera "novog, boljeg" drustva stvoren je izvestan elan (naravno uz pranje mozga koje ce se kasnije postupno osvetiti manje vise svima), itd...bilo kako bilo, imali smo i svoje i strano i jedno i drugo i trece, a i drzava je imala pare, zaduzila se itd, bilo kako bilo niko se nije ostrvio tek tako na nas ( balansirali smo nekako).

E kadaje taj sistem poceo da puca (gomile koje su otisle na rad u inostranstvo), kada su poceli da se ekonomski raslojavaju po politickoj pripadnosti i kad su lopovi poceli da se bogate prevarom (na racun pozicija u partiji, funkcija itd, od velikih do sitnih) u isto vreme propovedajuci "drugovima iz baze" razne bajke, u isto vreme sireci propagandu koju vise ni malo dete ne bi progutalo i kada je konacno Titovom smrcu film poceo i vidljivo da se odmotava, onda su na vlast dosli oni mladji koje je taj sistem otskolovao i oni su definitivno usrali motku! Ovi na zapadu su govorili shatro "ne, Jugoslavija nikako ne treba da se raspadne" tapsali nas jednom rukom po ramenu, dok su nas drugom nogom gurali u provaliju. Sve je zavisilo od mudrosti i fleksibilnosti nasih politicara, a oni su bili sve samo ne to. Onda je nastala opsta pljacka i drpanje pomesano sa nacionalisticko-religisko-klasno-istorijsko-i sta ti ja sve znam politickim interesima. Sjebasmo svi skupa sve sto se moglo, a da je moglo jos vise i to bi smo. Cak se i oni spolja ostrastise pa bi i njima to bilo superiska, vise posla, vise raznih SFOR-ova KFOR-ova, JEBFOR-a itd. A onda, posle na kasicicu lova, prvo za "demokratske institucije", pa onda za bilborde, pa onda u red za EU, pa onda razni girlo kurci palci...a konacno i NATO. I sve to opet iz nase kaze ili na kredit bre, a kredit citaj = zarobljenistvo. Jeste to lepo po malo placas, ali ti stalno to visi kao damaklov mac iznad glave - ako nesto talasas - tup!, nisi platio, kamata skace, gomila se, posle si jos duzniji, a onda ti daju kredit da vracas kamate. Smile Smile Smile

Pa ko koga bre ovde radi!? Smile Pazi: poklonim ti avione koji mogu da lete jos 10-20 godina, ali da bi ti naucio da letis, da ih odrzavas i ostalo to kosta 300 mil. I sve je to super, jer inace novo kosta jos vise. A koji ce mi k...c sve to? - pa da budem u NATO i igram se serifa, kauboja-indijanaca, shuge, zuce...

Treba biti skot i kupiti nesto najjeftinije, sto se najjeftinije odrzava, moze da patrolira. Treba zaboraviti na jaku i dobru avijaciju, vojsku itd, imati dobru policiju, sluzbe spasavanja, bolnice, treba imati neku industriju koja vredi i donosi lovu, treba imati poljoprivredu, turizam...

Ili: ocete jaku vojsku, avijaciju itd = pare na sunce - pljuni kes pa ga vozi lale do mile volje!
Nema tu mnogo price! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2010, 10:38:05 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Mislim da razmisljate u pogresnom smeru... Mi iimamo potencijal da mi budemo izvoznici i da mi zaradjujemo pare na oruziju sto i sada radimo u dobroj meri. A to sto amerikanci da uvale nesto nekome i nije neka novost, nase je da prihvatimo ili da ne prihvatimo. Sve je stvar balansa interesa.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 101
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Pisalo u jutarnje listu izdanje 17.5.2010. da HRZ ima samo jedan operativan Mig21.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
Ma da prostite,hebo Hrvate,i njihove poklone.Sta cemo mi sa nasim Su-30,Gripenima,Rafalima,Jurofajterima,itd,itd...
Imamo mi vecih problema od Hrvatskih razvaljenih F-16,koje ni ameri nece!
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Mislim da razmisljate u pogresnom smeru... Mi iimamo potencijal da mi budemo izvoznici i da mi zaradjujemo pare na oruziju sto i sada radimo u dobroj meri. A to sto amerikanci da uvale nesto nekome i nije neka novost, nase je da prihvatimo ili da ne prihvatimo. Sve je stvar balansa interesa.

U pravu si, a mislim da nasi iz vojske i imaju dosta racionalan pristup svemu. Postoji plan sta da se radi sa onim sto je jos isplativo za modernizaciju, odrzavanje itd. No, sto se tice lovaca i borbenih aviona (jurisni, bombarderi, nazovite ih kako god) tu smo takodje kratki. MiG-21 nakon 2012 vise nece leteti koliko sam cuo, one 29-ke, to je malo, tu su jos G-4 koji mogu da posluze solidno za razne stvari. I na kraju opet ce biti (ili ne Smile Smile Smile) kupovine novih aviona, tako da cemo se i mi naci u istoj (slicnoj) poziciji kao i Hrvatska: sta kupiti,od koga kupiti, da li primiti poklon koji i te kako kosta, da li kao Slovenci placati da te drugi stiti (to Srbija sumnjam da bi uradila zbog nacionalnog ponosa, mada to ako nije skuplja dara nego mera, nije lose dok ne stanes malo na noge, to je valjda po nekom ugovoru koji traje koliko se dogovori - ako se hoce u EU onda to i nije blesavo, ali da je onako bezmudno, jeste, trgovacki skroz Smile), ili ko zna...

Mnogo pricamo na ovakve teme, a u stvari nista ne mozemo da dokontamo, i bice onako kako ce biti - nek razbijaju glave oni kojima je to duznost. Mi nemamo uticaja na to, iako bi i te kako trebali da se pitamo (mislim narod, ili ti demos, tj. raja).
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
razmisljam ako vec treba da se ulozi u avijaciju onda bi najbolje bilo da se ulaze u razvoj nekog aviona koji moze da bude i izvozni proizvod sutra..npr moze kao osnova da posluzi g-4?zasto da ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.352 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.