Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 17:41:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 17212 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
može biti promjenjivo i bilo je ali tada, 1990., i sada se zna čije je čije i možemo normalno funkcionirati i surađivati kao posebne države
da li će tako ostati u narednih 100 godina?
možda da a možda i ne
Jos se nista ne zna...

Evo samo da ti pojasnim malo jer ti povijest ni tvoja Srpska nije bas najbolja a ni tudja.

Neznam dali ti je poznato ali sigurno da nije cim lupetas kao neznam ni ja tko,dali znas da je se prvi Kralj Tomislav krunisao 924 godine i da je HRVATSKU drzavu od bugara i madjara odbranio.A ispod dinastije Trpimirovica (do 1089) je Hrvatska postala samostalna,hallooo hej samostalna.Da da i to je super znaci mi smo se nakacili na Srbe a vi eto primili nas u vas dom...

na tvoj Komentar Zeljko uopce nemam sta da pisem jer dugo nisam toliko gluposti procitao kao u tvome postu a najzalosnije je sto tu nema ni pocetka ni kraja,sam sebe uvjeravas u nesto sto nikada nije ni postojalo niti se desavalo.Ja neznam dali si ti rata vidio ali cisto sumnjam.

I vec kada kazes Srbi u Krajini su se htjeli pripojiti Srbiji jer im je to bila njihova Domovina,vidis zato sada imate jos negdje oko 150.000 izbjeglica iz Hrvatske Srba,ovi sto su se vratili svaka im cast neka zive tamo gdje zele.Ali ti koji su u Srbiji daj boze da i ostanu tamo gdje jesu jer se osjecaju tu doma.Pa tako da neznam sto bi ih mi vracali u nasu Drzavu.I da mi smo svi okolo vas zapoceli,od Slovenije pa do Hrvatske,Bosne i Kosova sve su to za vas ratista bili a mi nikada nismo presli granicu i pucali po Srbiji,nedaj boze da je tako bilo...vama mrznje nikada nebi bilo dosta.Srpska Krajina nikada nije bila drzava,to su sami Srbi u Hrvatskoj tako nazvali ali NIKADA nije bila priznata pa cak ni od Majke RUSIJE....to sto je jedino bilo to ti je bila okupacija.
I da Srbi su svugdje zivjeli ranije,cudo da Isus nije Srbin,a tko zna mozda ce se i kod njega pronaci malo Srpske krvi.

I nikada meni nece biti stete Srpske zrtve koji su podupirali taj rat kao sto tebe boli uho za Hrvatske,da niste uzeli puske nebi nigdje bilo mrtvih a vi u Srbiji blage veze niste imali kako je to i sta je to rat....a kada vas je NATO napao covjece kao da vas Hirosima stresla.

I tko je nama pomagao ajde molim te nepricaj,lagano je se boriti sa nekim tko nije ravnopravan tebi znaci nema te vojne opreme,a da nepricam koliko je vama Rusija pomagala i koliko je vam odobrenja davala da koljete a oni to u Svijetskoj politici da odugovlace.

Ma nemam ti nista reci ti vec sve znas vidim da si naucen i izucen,...samo nemoj da pricas o VIZAMA jer stvarnoooooooooo postajes biti smijesan!!! Smile Smile Smile Smile Smile

Cuj trpimirovici?! Pa koliko su oni vladali 30 godina i kraj. Svejedno i kada je bila njihova drzava ona nije nikad obuhvatala danasnju hrvatsku i teritorije Srpske Krajine. A i tada ste bili vazalna monarhija.

Pa ni ja u tvojim postovima ne vidim nista sem budalastina. Odakle samo tolike budalastine izvlacis. Ti ces da mi kazes da nije postojala RSK a ne zivis u hrvatskoj. E "pouzdan" si ti. Ti si tvoju drzavu jedino video u atlasu a  rat na televizoru.

Pa kako niste presli u Srbiju kada ste napali RSK ili ti Srpsku oblast. Pa nije Srbija samo Beograd za tvoje obavestenje.
Pa okupacija je ovo danas jer ste vi okupirali Srpsku oblast. Rusija je priznala tu oblast a vas tih godina je priznavao samo NATO koji vam je i stvorio drzavu.

Pa jer su u ratu ucestvovali samo ljudi iz Krajine ili i iz drugih delova Srbije?! Ti pojma nemas! Bolje cuti i nemoj ispadati glup. A da je vas NATO napao i bombardovao videli bi. Nego vi uvek u zagrebu (ili pobegnete u inostranstvo) i odande kao pederi zaklonjeni rukovodite ili vama rukovode amerikanci i ostali.

Rusija nama nije pomagala. O daaa pomogla nam je ali moralno! Jaka podrska?! Jer Rusko oruzje i njihove jedinice su ucestvovale u ratu. Nismo mi kao vi da lizemo NATO-u dupe, a oni da vam daju sve.
Pa mi nismo klali kao vi i nismo nikog terali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820

Citat
Cuj trpimirovici?! Pa koliko su oni vladali 30 godina i kraj. Svejedno i kada je bila njihova drzava ona nije nikad obuhvatala danasnju hrvatsku i teritorije Srpske Krajine. A i tada ste bili vazalna monarhija.

Pa ni ja u tvojim postovima ne vidim nista sem budalastina. Odakle samo tolike budalastine izvlacis. Ti ces da mi kazes da nije postojala RSK a ne zivis u hrvatskoj. E "pouzdan" si ti. Ti si tvoju drzavu jedino video u atlasu a  rat na televizoru.

Pa kako niste presli u Srbiju kada ste napali RSK ili ti Srpsku oblast. Pa nije Srbija samo Beograd za tvoje obavestenje.
Pa okupacija je ovo danas jer ste vi okupirali Srpsku oblast. Rusija je priznala tu oblast a vas tih godina je priznavao samo NATO koji vam je i stvorio drzavu.

Pa jer su u ratu ucestvovali samo ljudi iz Krajine ili i iz drugih delova Srbije?! Ti pojma nemas! Bolje cuti i nemoj ispadati glup. A da je vas NATO napao i bombardovao videli bi. Nego vi uvek u zagrebu (ili pobegnete u inostranstvo) i odande kao pederi zaklonjeni rukovodite ili vama rukovode amerikanci i ostali.

Rusija nama nije pomagala. O daaa pomogla nam je ali moralno! Jaka podrska?! Jer Rusko oruzje i njihove jedinice su ucestvovale u ratu. Nismo mi kao vi da lizemo NATO-u dupe, a oni da vam daju sve.
Pa mi nismo klali kao vi i nismo nikog terali.

Zeljko koliko je tebi stvarno godina,nemogu da vjerujem sta citam ovdje....
Pa da su i 3 dana Vladali vladali su Hrvatskom....ne oni su vladali tamo negdje u Svedskoj, znas pa eto spustili smo se na Krajinu hahaha
Hahahahhaha nemogu stvarno da dodjem sebi koliko budalastine procitam u toliko malo rijecenica..

I ajde molim te pokazi mi kartu bivse SFRJ ili bolje za tebe uzmi i pogledaj gdje su granice isle i javi mi se ako ikada tu nadjes neku Krajinu,koja je tek 90ih iz nicega nastala i tako se isto u pepeo pretvorila.A ova ti je najbolja da ti ja kazem a nezivim u Hrvatskoj,pa pametni Zeljko ja makar znam malo vise jezika pa tako da mogu i cak zamisli ej i neke druge jezike da RAZUMEM....a ti kao zivis u Hrvatskoj pa znas kako je i sta bilo.Ja sam rat osjetio dosta dugo i nikome nezelim to da prodje jer to nikada necu moci zaboraviti,a radi takvih kao sto si ti i nezelim da zaboravim.

Pa viste prvi bacali balvane na ceste Hrvatske i tako stvorili vasu RSK,pa gdje to ima.Mi smo samo vratili svoje nista vise.A Beograd nije samo Srbija to znam ali kako ide vrijeme izgleda da ce biti.Ej Rusija priznala i onda vi niste nikome lizali supak,pa niste lizali ali ste ga cuclali samo tako.A kako tebi da je NATo samo priznao drzavu cjela Europa,Amerika je priznala pa tako i Istok.

I nisu samo ucestvovali ljudi iz Krajine nego i iz Srbije sto je napad na jednu postojecu drzavu.Hahahahaha slusaj tebe ajde molim te zaplaci sto vam je NATO par bombica bacio i tu ste vec poceli da kukate kao da je Holokaust bio u sred Knez Mihajlova. Sto se tice da mi bjezimo,a pogledaj malo tvoj narod kojega ima vise u bjelom Svijetu nego u samoj Srbiji,sami od svoje drzave bjezite ajde molim te nepricaj.

Idi se tusiraj,vi niste klali i vama nije nitko pomagao ajde laku noc mozak...
« Poslednja izmena: 20. Okt 2006, 23:40:20 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Jeli ono Šešelj govorio da će da letuje u Srpskom Zadru ??

Gdje je zapelo, nema ga nešto .....

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Jeli ono Šešelj govorio da će da letuje u Srpskom Zadru ??

Gdje je zapelo, nema ga nešto .....

Smile Smile Smile

Hahahahaha nije Nikola ja sam cuo da nevoli bas kamen pa otisao malo u Haag na okeansko more i pjesak....kaze to mu nesto vise sada prija....slobodan se osjeca...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Šešelj trenutno ima druge obaveze, kad se vrati možda će poraditi na tome.  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
sumnjam da će se on više vratit  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Zeljko koliko je tebi stvarno godina,nemogu da vjerujem sta citam ovdje....
Pa da su i 3 dana Vladali vladali su Hrvatskom....ne oni su vladali tamo negdje u Svedskoj, znas pa eto spustili smo se na Krajinu hahaha
Hahahahhaha nemogu stvarno da dodjem sebi koliko budalastine procitam u toliko malo rijecenica..

I ajde molim te pokazi mi kartu bivse SFRJ ili bolje za tebe uzmi i pogledaj gdje su granice isle i javi mi se ako ikada tu nadjes neku Krajinu,koja je tek 90ih iz nicega nastala i tako se isto u pepeo pretvorila.A ova ti je najbolja da ti ja kazem a nezivim u Hrvatskoj,pa pametni Zeljko ja makar znam malo vise jezika pa tako da mogu i cak zamisli ej i neke druge jezike da RAZUMEM....a ti kao zivis u Hrvatskoj pa znas kako je i sta bilo.Ja sam rat osjetio dosta dugo i nikome nezelim to da prodje jer to nikada necu moci zaboraviti,a radi takvih kao sto si ti i nezelim da zaboravim.

Pa viste prvi bacali balvane na ceste Hrvatske i tako stvorili vasu RSK,pa gdje to ima.Mi smo samo vratili svoje nista vise.A Beograd nije samo Srbija to znam ali kako ide vrijeme izgleda da ce biti.Ej Rusija priznala i onda vi niste nikome lizali supak,pa niste lizali ali ste ga cuclali samo tako.A kako tebi da je NATo samo priznao drzavu cjela Europa,Amerika je priznala pa tako i Istok.

I nisu samo ucestvovali ljudi iz Krajine nego i iz Srbije sto je napad na jednu postojecu drzavu.Hahahahaha slusaj tebe ajde molim te zaplaci sto vam je NATO par bombica bacio i tu ste vec poceli da kukate kao da je Holokaust bio u sred Knez Mihajlova. Sto se tice da mi bjezimo,a pogledaj malo tvoj narod kojega ima vise u bjelom Svijetu nego u samoj Srbiji,sami od svoje drzave bjezite ajde molim te nepricaj.

Idi se tusiraj,vi niste klali i vama nije nitko pomagao ajde laku noc mozak...

Pa vladali jesu u hrvatskoj doduse veoma kratko ali nebitno. To je inace jedina hrvatska nezavisna drzava kroz istoriju. Ona je obuhvtala zagorje, okolinu zagreba i najseverniji deo Dalmacije. Znaci Krajinu nikad nisu obuhvatali. SRBIJA je starija, duze je trajala, veca, sira i snaznija bila od hrvatske oduvek tj. kroz celu istoriju.

Pa na karti SFRJ nije bilo i u tome je problem jer na toj karti nije bilo ni hrvatske kao nezavisne drzave tako da opet nema razloga da to pripadne hrvatskoj. Uz to vec smo razgovarali na ranijim temama o crvenima i koliko su sjebali Srbiju. Svi znamo kolika bi Srbija bila da nije bilo SFRJ i da nikad vas nismo oslobadjali u I svetskom ratu.
A iz nicega se i devedesete stvorila i hrvatska. A kako ce zavrsiti to cemo tek da vidimo.
Osetio sam i ja taj rat ali jako malo (licno) jer sam jos tada bio klinac i nisam mogao nositi pusku u ruku.

Pa ti stalno govoris u tom smislu kako je samo Beograd drzava ili ti Srbija a sad kao nije. Mi Rusiji nikad nismo lizali nista niti im se uvlacili. To je bratska ljubav dva bratska naroda i mi nikad se nismo saginjali pred njima vec ih oduvek postovali kao i oni nas (mada nas nisu do kraja ispostovali).
Mi cemo nase da povratimo ako ne sada mozda za dvadesetak godina, nece uvek NATO podrzavati vas pa cemo vas videti onda vas same protiva nas. A ta vasa okupacija ce onda prestati.

Govorim u tom ratu u Krajini su ucestvovali i ljudi iz Srbije tako da i oni znaju sta je rat mozda i bolje nego ti. Jer ti nisi isao u rov za razliku od njih koji su branili svoj narod. A NATO kada nas je bombardovao je dosad najduze bombardovanje jedne drzave koju je taj NATO bombardovao. I tu nije bilo "par bombica" da si tu bio znao bi a prepoznavajuci hrvate usrali biste se kao pticice. Zamisli da svaki dan zuje avioni iznad tvoje glave a ti si nemocan da ih srusis. Pogodi te bomba i ti si zavrsio. U ratu u Krajini si barem nosio pusku i docekivao neprijatelja na kopnu sa mogucnosnu da spases svoj zivot dok ovde si ti nemocan za bilo sta i samo cekas kada ce nesto da padne i ti si zavrsio.
Pa Srbi odlaze u beli svet prvenstveno zbog zarade i lagodnijeg zivota ekonomski gledano, a ne zbog kukavicluka.
A sad mi objasni kada mi imamo vizni rezim i izolovani smo kako je onda toliko dijaspore (kao sto i sam navodis)? Samo pobijas svoje reci.
Od svih ovih tvojih budalastina ne znam da li da se smejem ili da te zalim?!  Smile  Smile
I zalosno je a i smesno.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sumnjam da će se on više vratit Smile
On nece ali Srbi i neki drugi lider hoce!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
sumnjam da će se on više vratit Smile
On nece ali Srbi i neki drugi lider hoce!
nek se vrate ali nek ne diraju gdje im nije mjesto kao i 90tih..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nek se vrate ali nek ne diraju gdje im nije mjesto kao i 90tih..

Pa kad smo mi dirali nesto sto nije nase. Mi samo cemo da se vratimo po svoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 17:41:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.