Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: ko će dobiti Hrvatska ili Australija ?!

Glasanje završeno: 23. Jun 2006, 03:27:43

Hrvatska
52%  (13)
Australija
48%  (12)
Ukupno glasova: 25
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vs Australija  (Pročitano 14459 puta)
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy S8
Valjda su se nasi setili da ostanu do veceras.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
 Smile
Uf, dobro je...malo smo smirili strasti.

...Kada je repriza utakmice na HRT-u da jos malo uzivam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
ma nije mene briga sto ljudi o meni misle niti se ne osjecam tuzno ako neko kaze da me ne voli zbog toga sto sam hrvat.. nego za svih bi bilo najbolje da se drzimo teme!! a ako se mene pita meni je drago sto smo ispali jer nemamo pojma!! jos je sudac previse bio na nasoj strani i nije dosudio 2 cista penala!!! a 2:1 gol je bila cista sreca jer je golman zbunjola!! svaka cast australcima koji su super odigrali utakmicu i bili mnogo mnogo bolji!!! Smile
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Dalje ide bolji... nas (opet) potpila kronična neefikasnost odn. nikakva realizacija - jedan gol iz prekida i drugi gol iz udarca koji je srećom (ili golmanovom glupošću) ušao u mrežu... a ovog puta sredina je bila mlaka i porozna a obrana je odigrala debelo ispod svoje uobičajene razine

Australci u svakom slučaju bolji - možda i nisu neki tehničari, ali igra im ima glavu i rep, znaju kako napast, kako pritisnit protivnika, rastrčani su, u obrani čvršći, u sredini agresivniji, u napadu konkretniji... sve u svemu, bolje su složena i pripremljena momčad. Ponavljam - Australija je bolja ekipa i zasluženo ide dalje.

E, sad, ... "poštovani susjedi"...

Navijam protiv vaše ekipe zato što navijam protiv vaše ekipe. I točka. Zašto bih, molim vas, morao navijat za vašu ekipu? U bilo kojem sportu? Ne želim, nemam razloga i neću. Pa šta onda?

I baš kao što su vaši porazi od Nizozemske, Argentine i Obale Bjelokosti meni uljepšali tri večeri, vjerujem da je večerašnja utakmica vama uljepšala večer. Za mene - sasvim razumljivo.

Ah, da - za poštovanog kolegu forumaša koji piše ćirilicom - čemu za boga miloga, spominjanje Jasenovca na ovom dijelu foruma? Postoji politički dio foruma, tamo otvori temu o Jasenovcu (može i na ćirilici) pa se tamo možemo prepirat do mile volje... a ovdje, u "sportskom kutku" tome zaista nije mjesto. Da, znam da je ovo posao za moderatore, ali stvarno mislim da takvim stvarima ovdje nije mjesto.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
st_faca pa niko te ne tjera da navijas za nas!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
st_faca pa niko te ne tjera da navijas za nas!!! Smile

Ej, aaaloooo!!! Majstore - jesi pročitao moj post? Mućni glavom, pogledaj pravopis, poveži neke stvari, "spoji točkice"... Heeeeej!

st_faca bi značilo "tip iz Splita" odnosno Splićanin, kao Split-Dalmacija-Hrvatska... u mom postu "mi" smo Hrvati a "štovani susjedi" su građani Srbije.... Kad kažem da navijam "za nas" to znači "za Hrvatsku"!!!

Majke ti mile!!!! Čizs!!!
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy S8
Kad vi jedan drugoga ne razumete kako da se razumeju onih 11 veseljaka u crveno-belim dresovima???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
oki momci

ajmo sad da se malko smirimo i vratimo sportu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa razumiju se... bar nekako... valjda ne komuniciraju putem internet-foruma

Ali šef je u pravu.. vraćamo se sportu... odn. nogometu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dalje ide bolji... nas (opet) potpila kronična neefikasnost odn. nikakva realizacija - jedan gol iz prekida i drugi gol iz udarca koji je srećom (ili golmanovom glupošću) ušao u mrežu... a ovog puta sredina je bila mlaka i porozna a obrana je odigrala debelo ispod svoje uobičajene razine

Australci u svakom slučaju bolji - možda i nisu neki tehničari, ali igra im ima glavu i rep, znaju kako napast, kako pritisnit protivnika, rastrčani su, u obrani čvršći, u sredini agresivniji, u napadu konkretniji... sve u svemu, bolje su složena i pripremljena momčad. Ponavljam - Australija je bolja ekipa i zasluženo ide dalje.

E, sad, ... "poštovani susjedi"...

Navijam protiv vaše ekipe zato što navijam protiv vaše ekipe. I točka. Zašto bih, molim vas, morao navijat za vašu ekipu? U bilo kojem sportu? Ne želim, nemam razloga i neću. Pa šta onda?

I baš kao što su vaši porazi od Nizozemske, Argentine i Obale Bjelokosti meni uljepšali tri večeri, vjerujem da je večerašnja utakmica vama uljepšala večer. Za mene - sasvim razumljivo.

Ah, da - za poštovanog kolegu forumaša koji piše ćirilicom - čemu za boga miloga, spominjanje Jasenovca na ovom dijelu foruma? Postoji politički dio foruma, tamo otvori temu o Jasenovcu (može i na ćirilici) pa se tamo možemo prepirat do mile volje... a ovdje, u "sportskom kutku" tome zaista nije mjesto. Da, znam da je ovo posao za moderatore, ali stvarno mislim da takvim stvarima ovdje nije mjesto.

Шаховница 1941 шаховница данас... у чему је разлика Smile
Одговорио сам зато што сам прозван... теби нико не брани да навијаш против Србије, заболе ме... али када чујем да је у Хрватској ухапшен момак зато што је носио звездин дрес и испребијан у станици, шта да мислим о вама и како да се онда не вратим на Јасеновац.. јер као што сам рекао шаховница онда, шаховница данас.. нема разлике Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.225 sec za 20 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.