Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: ko će dobiti Hrvatska ili Australija ?!

Glasanje završeno: 23. Jun 2006, 03:27:43

Hrvatska
52%  (13)
Australija
48%  (12)
Ukupno glasova: 25
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vs Australija  (Pročitano 14451 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Pobijedio je bolji... Mislio sam da ću biti tužniji ako se togodi, al nisam jer zbilja nismo ništa pokazali...
Još jednom ću stat u kakvu takvu obranu igrača (ne svih) jer mislim da je vodstvo repke katastrofalno zakazalo na nekim poljima (fizička pripremljenost, formacija, loš odabir nekih igrača...) Koma do kome!
Imam osjećaj da i igračima lagano popušta ona slijepa privrženost izborniku, pale su i neke zanimljive izjave, koje večinom pokrivaju ono što sam se ja deračio tijekom cijele utakmice na telku!
Uglavnom, bit će zanimljivo sljedećih mjeseci jer sumnjam da će Marković onako hitro nuditi novi ugovor Cici nakon ovoga...
He he, opet ste počeli... Kaj da vam kažem... Ako je koga usrećio poraz Hrvatske reprezentacije? Dobro.
Hoćete li se još bolje osjećati ako vam kažem da je moj prijatelj (znači Hrvat) nakon tekme plakao kao malo dijete? Ako vas to veseli,dobro, tako je bilo! Nema veze... Mene vesele mnogo bitnije stvari u životu, no dobro...
Ovaj kaj jedva čeka reprizu na HRT-u pa da se ponovno naslađuje, ajde imaj bar malo pristojnosti pa gledaj to na svojoj televiziji ako ti naše boje toliko smetaju...
I baš je fora vidjeti kako onaj tip piše na čirilici tako da ga ne razumijem 5% i onda ubaci neku 1941. god...
Siguran sam de je post nogometne tematike...  Smile
Izmjena:
"Ubacio sam slova u onaj program za prijevod, koji je by the way baš dobar, i naravno, nisam ni očekivao ništa pametnije..."
Drago mi je čuti izjave nekih pojedinaca, na nama mladima svijet ostaje...
Još jednom da ponovim, Australci su odigrali fenomenalno, da 10 puta igramo utakmicu, sa ovom postavom nebi imali šanse!   Australija...  Smile Smile Smile  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2006, 03:36:10 od ninjo »
IP sačuvana
social share
Creature of the night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 361
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
nema za cim da zalite,to su dometi hrvatske, naravno to nije ni blizu selekcija iz 1998 ali svaka cast na trudu i zalaganju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nisam pogodio da ce australija pobediti,ali bio sam u pravu da ce proci u drugi krug.svidza mi se kako igraju.zelim im da doguraju a i mislim da mogu daleko.ninjo,ima na cemu da budete ponosni na svoju reprezentaciju.nadam se da ce i srbi da budu ponosni na svoju ma ima da kad stane novi tim na noge da osvojimo euro 2008.videces.ne zameri komsija na mom optimizmu ali kad sam video zigica kako je uvalio gol slonovima...ovo nije vezano za fudbal nego imas mozda pesmu od psihomodo popa - frida.ili jel znas neki sajt da je downloadujem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Australijancu su bili bolji,sudjenje bedno,Tomas imitirao Dudica,Kalac branio ko baba.Na kraju australija zasluzeno ide u drugi krug i drago mi je zbog njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I za razliku od nas... ginu za svoju zemlju ..... Smile

Smile Smile Smile Smile Smile

Nego... siroti golman kako poskakase na njega, ali je loptu ipak "zadrzao za sebe" Smile
Dopala mi se utakmica, dopala mi se borbenost, navijanje... ne idete dalje, ali budite ponosni... vise srece sledeci put i za vas i za nas ... ali sudijin biser sa kartonima?!  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma na šta ću biti ponosan?
jedino na navijače (kao i uvijek). i na par igrača a ovi ostali uključujući i našeg slavnog (i hrabrog) trenera bolje da se ostave nogometa pa čak i rekreativno
mislim da je osim nakon utakmice u studiju sve točno i iskreno izanalizirao
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Welcome inside my mind

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Ericsson t20i
Daanas hrv gubi. zašto? jer igraju Olić, divlje prase, i tomas od prve minute. Tragikomično.....

nevjerojatno kakav sam ja prognozer  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Born to fish, forced to work

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1212
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ko sto najvih juce, X ko kuca , strpam 5 `iljada(tisuca za one koji ne razumiju) dindzi u dzepce i veseloooooooooooooooo.............
IP sačuvana
social share
Jos jedno pivo, molicu lepo..........
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
Daanas hrv gubi. zašto? jer igraju Olić, divlje prase, i tomas od prve minute. Tragikomično.....
nevjerojatno kakav sam ja prognozer Smile

sta si to prognozirao???zao mi je ali nisi nista pogodio.. Hrvatska nije izgubila vec odigrala nerijeseno..a to nije izgubuiti
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Welcome inside my mind

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Ericsson t20i
nevjerojatno kakav sam ja prognozer Smile

sta si to prognozirao???zao mi je ali nisi nista pogodio.. Hrvatska nije izgubila vec odigrala nerijeseno..a to nije izgubuiti

ne znam pratiš li ali sve osim pobjede je hrvatskoj bio poraz! Izgubila je bitku za prolaz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.