Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:26:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vlada podrzava Tompsona!  (Pročitano 48594 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ajmo Nidzo, kako ono ide..."Moj Ivane pobratime mio, jesi l' skoro na Kupresu bio..." Smile
i dalje" jel Kupesko polje uzorano jel na njmu zito posijano,uzorale Cetnicke granate bojovnici ce da im vrate"
Ja sam hteo da Nidzo nastavi...jer on nije mnogo zatrovan pa da dodaje ove gluposti o cetnickim granatama...bojovnice!
jbg istina boli a vi bi se toga kupresa trebali sramit kao ni jedne bike u povjesti
Sto da se srame Kupresa, pa Srbi su bili vecinski narod u gradu Kupresu pre rata, imas i podatke poslednjeg popisa iz 1991 godine...ako aludiras na neku borbu u ratu, to mi nista ne znaci, ako tako krenemo mnoge teba da bude sram sta su cinili u proslim ratovima, a ja licno nemam cega da se sramim, jer zbog mene nikad niko nije stradao... Smile

ja mislim da su i danas većina u gradu kupresu srbi;) gradonačelnik je srbin koliko me pamćenje služi...
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Nisam ni rekao da ti ljudi nisu zatrovani glupostima, misle budale da će im biti bolje ako nekoga tamo ubiju  Smile
A ustvari problem imaju sami sa sobom ( nisko obrazovanje = mala plata = loš život)
Toga imaš i ovde ( čitaj: radikali )

Грешиш човече. Намерно или не, не знам...
Проблем и јесте у тим паралелама које Хрвати измишљају: четници-усташе, усташе-радикали...

То нема везе са животом! У Србији немаш пример демонстрације симпатија према нечему што је тако лоше и осуђено од стране целог света...
Нешто што је симбол толиког зла, да је то непојмљиво, има толику подршку у хрватском пучанству...

Sada je u Srbiji to malo hm, utišalo, ali seti se samo Slobe i njegovih "dela". A protest podrške Karadžiću ? A "nož žica Srebrenica" ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Nisam ni rekao da ti ljudi nisu zatrovani glupostima, misle budale da će im biti bolje ako nekoga tamo ubiju  Smile
A ustvari problem imaju sami sa sobom ( nisko obrazovanje = mala plata = loš život)
Toga imaš i ovde ( čitaj: radikali )

Грешиш човече. Намерно или не, не знам...
Проблем и јесте у тим паралелама које Хрвати измишљају: четници-усташе, усташе-радикали...

То нема везе са животом! У Србији немаш пример демонстрације симпатија према нечему што је тако лоше и осуђено од стране целог света...
Нешто што је симбол толиког зла, да је то непојмљиво, има толику подршку у хрватском пучанству...

Sada je u Srbiji to malo hm, utišalo, ali seti se samo Slobe i njegovih "dela". A protest podrške Karadžiću ? A "nož žica Srebrenica" ?
Tebi mora da je zivotna zelja da u kokosijem drustvu sa Natasom Kandic, Sonjom Biserko, Borkom Pavicevic i Gordanom Susom popijes kafu, pa mozda bi se iz svega toga izrodilo i nesto vise, a vragolancicu mali...!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Nisu ni za sta bolje eto im Tompson pa rvavo u Jevropu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Morales,zašto si se loše osjećao slušajući pjesmu "Moj Ivane".Utoj pjesmi se ne spominju ni četnici,ni bojovnici ni rat.Opet neki izmišljaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia n80
Nisu ni za sta bolje eto im Tompson pa rvavo u Jevropu
Malo sam zgrožen.....pa dajte djecu u školu neka uče pisati i čitati Smile

Morales,zašto si se loše osjećao slušajući pjesmu "Moj Ivane".Utoj pjesmi se ne spominju ni četnici,ni bojovnici ni rat.Opet neki izmišljaju.
Bilo mu je loše od pomisli košenja trave..................... Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 17:06:14 od mad_max_21 »
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Ne mozes da stignes da naucis stare reci jer svaki dan kujete neke nove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
...ajmo junaci, "Cija je ono livada, cija je ono trava, cija li je divojka rumena i plava...", a ima i ona stvar, doduse vise je  ratnicka, Bojna Cavoglave - "Cujte srpski dobrovoljci, bando, cetnici, stici ce vas nasa ruka i u Srbiji...", sve sami hitovi...kazem vam ja nema on samo ustaske vec i "obrambene" domoljubne pesme, prema tome nije on fasista, nikako...!   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ti srpski dobrovoljci su došli i napali njegovo selo Čavoglave.Hej nije on napao Kosjerić ili Temerin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Јаче неко село чим има тако глупо име.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:26:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.