Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 12:01:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vlada podrzava Tompsona!  (Pročitano 48624 puta)
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ajmo Nidzo, kako ono ide..."Moj Ivane pobratime mio, jesi l' skoro na Kupresu bio..." Smile
i dalje" jel Kupesko polje uzorano jel na njmu zito posijano,uzorale Cetnicke granate bojovnici ce da im vrate"
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
@Crowz tu raspravu smo vodili malo pre nego kada si mi ugasio nalog, kako se ne sećaš,
nalog i mi ugasio kada ja Kosovo dobilo nezavisnost, a ja sam tvrdio da će taj događaj
Koštunica pokušati da iskoristi i postane despot zajedno sa Tomom, kako se ne sećaš.
Pokazalo se da sam bio u pravu.

Nema potrebe za ovim. Ban nisi dobio zato sto sam ja crveni, a ti zuti ili sta ti ja znam koji vec. Ban si dobio nakon mojih upozoravanja da ne provociras.

Tompson ? Pa i Baja Knindža je slobodan, i peva Smile zar ne ?
U NS postoji i TV Duga koja osim što ima proroke i sličen budalaštine,
ima i Tompsone, samo na naš način.

Ovo sam rekao domoljubima na strani pre ove, pa ajde da ponovim:

Povlaciti paralele izmedju Thompsona i Baje Malog Knindze je parodija iz nekoliko razloga:
- Prvi je nacista;
- Prvi okuplja po 80 000 ljudi bez vecih problema;
- Prvog podrzava vlada;
- Odbornici u nji'ovoj vladi nose majice sa njegovim likom;
- Prvi okuplja naciste; (videti klip na mom postu na prethodnoj strani)

Sto se tice drugog, taj moze da napuni kafanicu "Zuta greda". To je njegov maksimum.

To je u nihovom dvorištu , a ne našem. Mi treba da počistimo naše dvorište, a oni njihovo.
Likovi slični baji imaju ovde mnogo više sledbenika
Sta si ti... neki mazohista koji se pali na bizarni s-m, koji Baja, koji sledbenici!? Pa ta kreatura danas peva neke pesme za seoske vasare pod satorima i nemaju veze sa onim ratnim pesmama koje se opet ne mogu porediti sa ovim Tompsonovim koje opevavaju klanje Srba ili si ti neki prosvetljeni Hrvat iz Srbije pa pokusavas da relativizujes ovog ekstremnog ustasu i izjednacavas njegov uticaj na siroke mase (koji nesumnjivo ima) i uticaj ovih par domacih seljacina koji mogu da napune salu od 400 gastosa u Melburnu ili Cirihu!
Ovde je rec o socioloskom fenomenu zvanom Tompson koji u 21 veku okuplja na desetine hiljada ljudi po trgovima sirom Hrvatske gde se otvoreno propagira ustastvo - koje tebi nista ne znaci jer nisi svestan opasnosti koje ta fasisticka ideologija propagira, jos te koncerte organizuju zvanicni predstavnici vlade ili lokalna vlast!

Ja nisam rekao da taj Tompson nije običan pajac i prevarant koji koristi tu ideologiju kako bi napunio džepove,
ima takvih i ovde, nije to ograničeno n HR.

Kao što sledbenici ideje Velike Srbije neće dočekati da se njihova ideja preseli iz fikcije u stvarnost, tako
ni Tompsonovi sledbenici nikada neće ostvariti svoje.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 14:29:48 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Ja nisam rekao da taj Tompson nije običan pajac i prevarant koji koristi tu ideologiju kako bi napunio džepove,

Не ради се о томе шта је ОН! Ради се о томе шта он представља и ко њега слуша... Кад видиш 20000 људи на стадиону са усташком иконографијом и нацистичке поздраве све је јасно... Затровано то до бола...

Ја патриЈота тек пре неки дан чуо тог Бају са којим га изједначавате... Значи мизерија од човека за кога скоро нико није чуо...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
ja sam tako jedno ljeto putowao u dubrownik sa bosnjackim autobusom al prewozio je wecinom hrvate iz busowace i kiseljaka...najwise su pustali tompsona pogotowo tu pjesmu 'moj iwane' cjeli autobus je iz sveg glasa frenetično  pjewao:D a nas par se osjecali ko 'krmad u teheranu' hehe, no ruku na srce pjewale su se i sewdalinke Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 15:58:57 od moralles »
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat

Не ради се о томе шта је ОН! Ради се о томе шта он представља и ко њега слуша... Кад видиш 20000 људи на стадиону са усташком иконографијом и нацистичке поздраве све је јасно... Затровано то до бола...

Ја патриЈота тек пре неки дан чуо тог Бају са којим га изједначавате... Значи мизерија од човека за кога скоро нико није чуо...

Nisam ni rekao da ti ljudi nisu zatrovani glupostima, misle budale da će im biti bolje ako nekoga tamo ubiju  Smile
A ustvari problem imaju sami sa sobom ( nisko obrazovanje = mala plata = loš život)
Toga imaš i ovde ( čitaj: radikali )
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ajmo Nidzo, kako ono ide..."Moj Ivane pobratime mio, jesi l' skoro na Kupresu bio..." Smile
i dalje" jel Kupesko polje uzorano jel na njmu zito posijano,uzorale Cetnicke granate bojovnici ce da im vrate"
Ja sam hteo da Nidzo nastavi...jer on nije mnogo zatrovan pa da dodaje ove gluposti o cetnickim granatama...bojovnice!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Nisam ni rekao da ti ljudi nisu zatrovani glupostima, misle budale da će im biti bolje ako nekoga tamo ubiju  Smile
A ustvari problem imaju sami sa sobom ( nisko obrazovanje = mala plata = loš život)
Toga imaš i ovde ( čitaj: radikali )

Грешиш човече. Намерно или не, не знам...
Проблем и јесте у тим паралелама које Хрвати измишљају: четници-усташе, усташе-радикали...

То нема везе са животом! У Србији немаш пример демонстрације симпатија према нечему што је тако лоше и осуђено од стране целог света...
Нешто што је симбол толиког зла, да је то непојмљиво, има толику подршку у хрватском пучанству...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Грешиш човече. Намерно или не, не знам...
Znam ja,Feanor...greši namerno! Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 14:43:12 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam hteo da Nidzo nastavi...jer on nije mnogo zatrovan pa da dodaje ove gluposti o cetnickim granatama...bojovnice!
jbg istina boli a vi bi se toga kupresa trebali sramit kao ni jedne bike u povjesti
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
jbg istina boli a vi bi se toga kupresa trebali sramit kao ni jedne bike u povjesti
Sto da se srame Kupresa, pa Srbi su bili vecinski narod u gradu Kupresu pre rata, imas i podatke poslednjeg popisa iz 1991 godine...ako aludiras na neku borbu u ratu, to mi nista ne znaci, ako tako krenemo mnoge teba da bude sram sta su cinili u proslim ratovima, a ja licno nemam cega da se sramim, jer zbog mene nikad niko nije stradao... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 12:01:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.