Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 16:11:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vlada podrzava Tompsona!  (Pročitano 48632 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Nexus 5
stanko, ovde je bitno da te raskrinkaju. Onda misle kako su oni iznad, a ti ispod njih. Smile TO im valjda cini zadovoljstvo  Smile
Kao "u jeee vidi sta on pise, pa jos o devojkama". Taj fazon. Ne uzbudjuj se. Imace i oni devojku ... jednog dana.

Glavic, tebe nema potrebe raskrinkavati. Dovoljno je pogledati tvoj nick i zakljuciti da se radi o svetskom kazanovi. Ali to nije tema.

Tompson korsiti ono sto zna, a Dinkic i Labus i co. to rade na malo lepši način uz nusprodukte (ipak smo se udaljili bar malo od prosečnih plata od 50e zar ne ? To je bilo 98-2000 ako se ne sećaš, tada za tvoju i moju struku nije bilo ni plate a ni posla).

Naravno da se secam tog vremena. Par glavnih je kralo sakom i kapom i niko nije imao para. Sada kradu svi, a obicni smrtnici imaju malo para. Ali ok je to, nije da se zalim.

Tompson je video da može lepo da živi od tih nazija i koristi to, e sada to što vređa nekoga, o tome bi trebala da se pobrine država u kojoj živi.

A hrvatska se ubi od brige za njega, eto toliko se brinu da ga vlada podrzava...

Citat
"ekonomija će se u Srbij srediti tako nekako"

Ovo nisam razumeo, tacnije, nisam razumeo banovanje koje je vezano za tvoj sok o mom postu vezanog za sredjivanje ekonomije... Smile

Pogotovo ovo "Neko naše struke ne sme da da takav  odgovor !". Ne znam gde sam taj post napisao ali ne verujem da sam odao drzavnu tajnu, vec sam napisao verovatno svoje misljenje.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 01:14:44 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
@Crowz tu raspravu smo vodili malo pre nego kada si mi ugasio nalog, kako se ne sećaš,
nalog i mi ugasio kada ja Kosovo dobilo nezavisnost, a ja sam tvrdio da će taj događaj
Koštunica pokušati da iskoristi i postane despot zajedno sa Tomom, kako se ne sećaš.
Pokazalo se da sam bio u pravu.

Tompson ? Pa i Baja Knindža je slobodan, i peva  Smile zar ne ?
U NS postoji i TV Duga koja osim što ima proroke i slične budalaštine,
ima i Tompsone, samo na naš način.

« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 01:17:51 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Nexus 5
@Crowz tu raspravu smo vodili malo pre nego kada si mi ugasio nalog, kako se ne sećaš,
nalog i mi ugasio kada ja Kosovo dobilo nezavisnost, a ja sam tvrdio da će taj događaj
Koštunica pokušati da iskoristi i postane despot zajedno sa Tomom, kako se ne sećaš.

Nema potrebe za ovim. Ban nisi dobio zato sto sam ja crveni, a ti zuti ili sta ti ja znam koji vec. Ban si dobio nakon mojih upozoravanja da ne provociras.

U NS postoji i TV Duga koja osim što ima proroke i sličen budalaštine,

Ovo sam rekao domoljubima na strani pre ove, pa ajde da ponovim:

Povlaciti paralele izmedju Thompsona i Baje Malog Knindze je parodija iz nekoliko razloga:
- Prvi je nacista;
- Prvi okuplja po 80 000 ljudi bez vecih problema;
- Prvog podrzava vlada;
- Odbornici u nji'ovoj vladi nose majice sa njegovim likom;
- Prvi okuplja naciste; (videti klip na mom postu na prethodnoj strani)

Sto se tice drugog, taj moze da napuni kafanicu "Zuta greda". To je njegov maksimum.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs

Nema potrebe za ovim. Ban nisi dobio zato sto sam ja crveni, a ti zuti ili sta ti ja znam koji vec. Ban si dobio nakon mojih upozoravanja da ne provociras.

Povlaciti paralele izmedju Thompsona i Baje Malog Knindze je parodija iz nekoliko razloga:
- Prvi je nacista;
- Prvog podrzava vlada;

Sto se tice drugog, taj moze da napuni kafanicu "Zuta greda". To je njegov maksimum.

To je u nihovom dvorištu , a ne našem. Mi treba da počistimo naše dvorište, a oni njihovo.
Likovi slični baji  imaju ovde mnogo više sledbenika
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Nexus 5
Kao sto rekoh, ne vidim nesto da pune stadione. Popularnost Baje malog knindze u Srbiji je identicna popularnosti Dj Krmka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Tompson ? Pa i Baja Knindža je slobodan, i peva Smile zar ne ?

- Prvi je nacista;
- Prvog podrzava vlada;

To je u nihovom dvorištu , a ne našem. Mi treba da počistimo naše dvorište, a oni njihovo.
Likovi slični baji imaju ovde mnogo više sledbenika
Sta si ti... neki mazohista koji se pali na bizarni s-m, koji Baja, koji sledbenici!? Pa ta kreatura danas peva neke pesme za seoske vasare pod satorima i nemaju veze sa onim ratnim pesmama koje se opet ne mogu porediti sa ovim Tompsonovim koje opevavaju klanje Srba ili si ti neki prosvetljeni Hrvat iz Srbije pa pokusavas da relativizujes ovog ekstremnog ustasu i izjednacavas njegov uticaj na siroke mase (koji nesumnjivo ima) i uticaj ovih par domacih seljacina koji mogu da napune salu od 400 gastosa u Melburnu ili Cirihu!
Ovde je rec o socioloskom fenomenu zvanom Tompson koji u 21 veku okuplja na desetine hiljada ljudi po trgovima sirom Hrvatske gde se otvoreno propagira ustastvo - koje tebi nista ne znaci jer nisi svestan opasnosti koje ta fasisticka ideologija propagira, jos te koncerte organizuju zvanicni predstavnici vlade ili lokalna vlast!
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 01:43:08 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

odlicno, onda pravac na temu koja ima veze sa tim o cemu pricas, posto si takvim pricama ovde zasao u debeli off  Smile

znamo da je super da okrenes na svoju vodenicu ... okej  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Klikni ovde i konacno saznaj o cemu se radi...

Smile Smile Smile

Citat

На крају се увек сведе на овај инфантилни изговор!  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 5610

- Prvi je nacista;
- Prvog podrzava vlada;

Станиславе, претерано се..ш!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
je li i pjesma "Moj Ivane" ustaška?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 16:11:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.