Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:02:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vlada podrzava Tompsona!  (Pročitano 48713 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Koja sponzoruša ?
Ona što si joj kupio malog mecu! Smile

Ja stvarno pojma nemam o čemu pričate, kakv meca ?

Tema je Tompson i kako ljigavo zarađuje lovu na neobrazovanima i lakovernima
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ja stvarno pojma nemam o čemu pričate, kakv meca ?
Amnezija je lek sa sve! Smile Ok,neću više! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Toliko ste otrcali tu pricu o Jasenovcu da je to za plakat. Smile

Drugovi i drugarice, hrvatski narod je odlučio i izborio se za svoju samostalnost unatoč svim vašim nastojanjima da to razhebete preko partije koje ste se drzali da je to bilo zalosno za gledati sto ste uradili od sebe.Dok je sav normalan svijet napustao komunizam vi se poceli furat na partizanske ofenzive i kao "oslobadjanje".Rezultat?Vas problem, ne da mi se sada o tome ...... Smile

Da ste bili pametniji danas bi imali normalne odnose sa svim susjedima i bla bla bla , sta bi bilo kad bi bilo, ali nije .........
Јасеновац је чињеница. На крилима мрачног стања духа који је донео Јасеновац, настала је и садашња Република Хрватска. На крилима страха од неког новог Јасеновца, видевши да им се основна права не признају, Срби су решили да се бране. Исход је овакав какав је - занемарено етничјко чишћење Хрватске од Срба. То није нешто чиме би било који Хрват требало да се поноси. Осим, можда, чињеницом да је геноцидни наум људски узнапредовао, па 250 хиљада људи није завршило у кречанама, већ само преко границе. Када Хрвати прихвате да су у педесетак година извршили суштинско затирање Срба у Хрватској, мимо свих људских закона, онда можемо о томе да разговарамо. Крвава вам демократија, браћо.

Kada se protjera 150 000 Hrvata iz RSK i kada dodje vrijeme da se vrate, normalno je da ovi koji su ih tjerali bjeze.Ipak su to mali gradovi i ljudi znaju poimenice tko im je sta radio i tko je sta trubio dok je moglo.

Gdje je 230 000 Hrvata iz posavine, ti nesto selektivno pamtis..... Smile
Видиш, теби је насиље нормално.

Ne, meni nasilje nije normalno.To je normalno ovima koji su protjerali Hrvate iz rsk i rs a poslije hrvatske pobjede kukaju kako su ih hrvati protjerali sa vekovnih ognjista.Nije ih nitko protjerao nego su od srama ( i naravno straha od osvete ) otisli sto bi uradio i ja da sam bio na njihovom mjestu.Zaboravih i na detalj koji su Sloba i Franjo dogovorili o "humanom preseljenju" kada se vidjelo da nema nista od stvaranja Srbije gdje joj nije mjesto.Dakle ni p od protjerivanja.

Sagledaj stvari sire i realnije nemoj da te vodi samo mrznja prema postojanju hrvatske drzave.Ona postoji i postojat ce ma koliko se ti "sekirao"  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Ne, meni nasilje nije normalno.To je normalno ovima koji su protjerali Hrvate iz rsk i rs a poslije hrvatske pobjede kukaju kako su ih hrvati protjerali sa vekovnih ognjista.Nije ih nitko protjerao nego su od srama ( i naravno straha od osvete ) otisli sto bi uradio i ja da sam bio na njihovom mjestu.
Je l' pijes ti te lekove ili ih samo drzis pod jezikom dok sestra ne izadje iz stacionara?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Krah jedne ideje (RSK),  krah valute, ministarstava, vlade, predsjednika ..... prije svake ove rijeci dodaj kvazi.Naravno da postoji i sram kao razlog odlaska stanovnistva u kombinaciji sa svim ostalim.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 23:14:21 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Krah jedne ideje (RSK),  krah valute, ministarstava, vlade, predsjednika ..... prije svake ove rijeci dodaj kvazi.Naravno da postoji i sram kao razlog odlaska stanovnistva u kombinaciji sa svim ostalim.
A ti "zlatni djecace" dodaj "kvazi" kada se potpisujes, kada govoris, kada kazes - istina, kada se zakunes, kada hoces da ispadnes fin! Mogu lagano da ti repliciram ozbiljnije, mada mislim da ti nemas taj kvalitet i ovo ti je previse...
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 23:24:49 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Sram. Osecaj koji hrvati nikada nisu imali. Kada aplaudiras brkatom iz Berlina, kada mases kukastim zastavicama u sred Zagreba, kada ostris kamu na deci iz Jasenovca, kada imas najveci konc logor na balkanu, kada 50 godina posle svega tetoviras "U" na celo mladjanog simpatizera pro-ustaskog pevaca, kada proteras i etnicki ocistis drzavu na kraju 20. veka...............o kom sramu ti imas obraza da pricas Nikola?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Kako nego kvazi nazvati "drzavu" tvorevinu koju nije priznao ni glavni mentor Srbija  Smile

@vanyo

Nema potrebe da ja kojem ni otac nije mogao biti ustaša osjećam ikakav sram u vezi sa Jasenovcem, nemoj stalno da vraćaš vodu na tu priču.Što se tiče Jasenovca ja mogu kao čovjek reći što mislim o tome a to je potpuno jednako onom što ti misliš.Ne mogu se stidjeti nečega što nisam bio u mogućnosti podržavati.

Mogu eventualno da pričam o onom što sam ja proživio i ponosan sam na svaki dan koji sam dao u odbrani Hrvatske.  Smile

I tebe sekira postojanje Hrvatske? Ti bi je zgazio?   Smile  Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 23:34:28 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Bitno je da su vasim "djedovima" samo nacisti priznali drzavu...mada u neku ruku ja razumem pro-ustasku orjentaciju nekih tvojih sunarodnika (ovom prilikom se "ispricavam" potomcima onih cjelih 14% antifasista) , jer su vam upravo nacisti raspalili mastu i apetite za povjesnom i nikad ostvarenom zeljom sve do devedesetih - "neovisnom Hrvatskom"... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
@Srpska Sparta

Zamisli kada ti budes djeda da netko u Hrvatskoj zajebava tvog unuka zbog rata 1990-tih .... to bi naravno bilo bolesno.Vidis koliko je tvoj post bolestan danas  Smile

Zanimljivo je da ste jurisali na rad u "nacisitcku Njemacku" odmah poslije rata, znaci li to da bi i ovdje jurisali kada bi bilo interesa?Mozda da da, ali nema prostora za interes pa nas gledate i mrzite sto postojimo .........  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 23:42:12 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:02:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.