Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 11:09:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vlada podrzava Tompsona!  (Pročitano 48751 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Toliko ste otrcali tu pricu o Jasenovcu da je to za plakat. Smile

Drugovi i drugarice, hrvatski narod je odlučio i izborio se za svoju samostalnost unatoč svim vašim nastojanjima da to razhebete preko partije koje ste se drzali da je to bilo zalosno za gledati sto ste uradili od sebe.Dok je sav normalan svijet napustao komunizam vi se poceli furat na partizanske ofenzive i kao "oslobadjanje".Rezultat?Vas problem, ne da mi se sada o tome ...... Smile

Da ste bili pametniji danas bi imali normalne odnose sa svim susjedima i bla bla bla , sta bi bilo kad bi bilo, ali nije .........
Јасеновац је чињеница. На крилима мрачног стања духа који је донео Јасеновац, настала је и садашња Република Хрватска. На крилима страха од неког новог Јасеновца, видевши да им се основна права не признају, Срби су решили да се бране. Исход је овакав какав је - занемарено етничјко чишћење Хрватске од Срба. То није нешто чиме би било који Хрват требало да се поноси. Осим, можда, чињеницом да је геноцидни наум људски узнапредовао, па 250 хиљада људи није завршило у кречанама, већ само преко границе. Када Хрвати прихвате да су у педесетак година извршили суштинско затирање Срба у Хрватској, мимо свих људских закона, онда можемо о томе да разговарамо. Крвава вам демократија, браћо.

Kada se protjera 150 000 Hrvata iz RSK i kada dodje vrijeme da se vrate, normalno je da ovi koji su ih tjerali bjeze.Ipak su to mali gradovi i ljudi znaju poimenice tko im je sta radio i tko je sta trubio dok je moglo.

Gdje je 230 000 Hrvata iz posavine, ti nesto selektivno pamtis..... Smile
Видиш, теби је насиље нормално.
Pa sta je to cudno u nasilju, ima ga i u dobrim familijama  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dokle bre vise..pa nije ovde niko lud, glup i slep da ne zna ko je Thompson i kakvu ideologiju propagira, kakve su mu pesme, drugo je da se ovde raspravlja o nekom ustasi u ilegali ili nekakvom underground-u, pa da ljudi nisu upoznati o sadrzaju njegovog delovanja!
Taj ustasa je itekako javna licnost, njegovi koncerti su se prikazivali i na HRT-u, gledao sam nastup na stadionu Poljud u Splitu iz ako se na varam 2002 godine, zatim koncert sa Maksimira 2007 koji je takodje u odlozenom snimku emitovan na drzavnoj televiziji.
Juna ove godine znam da je odrzan njegov koncert na trgu Bana Jelacica u Zagrebu pred 50 000 ljudi (i ako se u medijima spekulisalo sa vecom cifrom) i pored ostrog protesta jevrejskog centra "Simon Vizental" i "Srpskog narodnog vijeca" iz Hrvatske. Trebao je da nastupa i na stadionu Kosevo u Sarajevu ovog proleca...nisam siguran da li je proslo, znam da se digla neka frka oko toga, kao Sarajlije nece da narusavaju svoj "multikulturalni" ugled i znam da veliki broj ljudi u tom gradu ne zeli da koketira sa ustastvom, a pobunile su se naravno i jevrejska i srpska zajednica!
Sto se tice ikonografije na tim koncertima dominira crna boja, dakle ljudi se primaju na crnu legiju i ustase, mnogi su od glave do pete obuceni kao sto su se nosile ustase u Drugom svetskom ratu, takodje mnogi nose ustaske kape sa rogatim slovom U, pozdrav "za dom spremni" se fura sve u sesn'es' sa sve nacistickim pozdravom, frapantno je da ima i mnogo dece na tim seoskim vasarima!
Na koncertima su se pevale najbrutalnije ustaske pesme sa izrazenim sovinizmom i anti-srpstvom, neke pesme su cenzurisane u poslednje vreme da ne bi bas toliko otvoreno pred ocima sveta propagirali genocid i fasizam kao dominantnu ideologiju, sad su kao pretezno presli na domoljubne pesme, ali naravno jos ima pesama koje su direktno uperene protiv Srba, a kad doticni usklikne "Za dom..."!, prolama se iz desetina hiljada grla "Spremni..."!
Taj necovek zasluzuje sve najgore jer u tekstovima nekih pesama pominje klaonice Srba, zatim Srbe koje nosi Neretva, velica jasenovacke koljace i mesare kao npr. Maksa Luburica ili onog sto nam je bacao sunarodnike po hercegovackim i bosanskim jamama Juru Francetica...mislim da je dovoljno!
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 21:47:31 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E
Dominiče,ja sam stariji od tebe,školovaniji i iskusniji u svemu.Možda si iskompleksiran jer vidim da si opsjednut samnom.Znam na nesreću di je ta vojarna Sinđelić.Pogledaj ne internetu ispovijesti logoraša.
ne znam sta znaci ta rec vojarna  Smile
ja opsednut sa tobom ma daj Smile zasto bi mi bio interesantan neko ko kaze da je Srbska pesma tamo daleko ustvari hrvatska jer se u njoj pominje more a Srbi nikad nisu imali more, i taj isti lik slusa tompsona koje je inace najveca nacionalna zveda a kog god da pitas hrvata recice da je on debil, meni tu neke stvari nisu jasne!
Ne zelim da gledam nikakve ispovesti logorasa jer ti ocigledno nisi gledao ispovest bar 100.000 zena deca i staraca proteranih iz krajne kao ni ispovesti logorasa iz Lore kao ni onih koji su pretekli iz Jasenovca tako da Smile ne znam samo zasto mislite da jedan hrvat toliko vise vredi od 10.000 Srba, da jedna hrvatska zrtva vise vredi od zrtava celog genocida nad Srbima?
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
velica jasenovacke koljace i mesare kao npr. Maksa Luburica
Jel to beše ovaj:„..i tako smo vam mi u ovoj godini ovdje u Jasenovcu poklali i više ljudi nego osmanlisko carstvo za cijelo vreme boravka Turaka u Evropi.“
(Maks Luburić)
Pa ako je ovom stvorenju posvećen ijedan stih od strane dotičnog "pevača",zaista se pitam kako neko ima smelosti i obraza da išta pozitivno kaže,u tom slučaju, o ovom "drugom stvorenju"!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 5
O imate i vi Srbi pjesničkog dara,nemojte tako,kako ide ona vaša omiljena sa kraja osamdesetih i početka devedesetih???? Smile Smile

A da
"slobo šalji salate bit će mesa,
klat će mo Hrvate"..
 Smile Smile

Nema potrebe da se pravis vecim ustasom nego sto jesi. Cemu ta tvoja teznja? Smiley

Navijaci takodje pevaju svakakve pesme protiv hrvata i muslimana, isto kao sto to rade i hrvatski i muslimanski navijaci. Druga je stvar kada se vas glazbeni genije pojavi na maksimiru i okupi 80 000 ljudi. Trecina te mase su bili deca dok je rat trajao. Kakve ti to paralele izvlacis?

Evo povece skupine naci obozavalaca na jednom koncertu vama dragog glazbenog umetnika:

Ako thompson tvrdi da nema veze sa nacizmom i nacionalizmom, kako je moguce da se na njegovim koncertima nose kape sa onim velikim U?

zanimljivo kad Srbi nemaju argumenata malo "pobesne" pa malo vrijeđaju.Lep običaj.Samo vi lepo nađite pjesmu koja vas vrijeđa osim Čavoglava.Još čekam.

Znas li sta je jos zanimljivije? Kada 80 000 u glas peva da ce njihova ruka da stigne nas i u Srbiji. Takodje je zanimljivo da je thompsonu najdraza pisma cavoglave, sto je rekao na svom nedavno odrzanom koncertu.

Nemaju srbi sta da argumentuju ovde, dovoljan je youtube. Evo da ti malo cro-krv uzburkam:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
@Crowz taj čovek je našao dobar način da zaradi lovu, uostalom i mi ovde imamo takve likove, recimo radikali.

Tu nema nikakve razlike. Jednostavno "hrane" masu govnima kako bi izvukli neki dinar/kunu/evro ili već šta.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 5
@Crowz taj čovek je našao dobar način da zaradi lovu, uostalom i mi ovde imamo takve likove, recimo radikali.

Tu nema nikakve razlike. Jednostavno "hrane" masu govnima kako bi izvukli neki dinar/kunu/evro ili već šta.

Znas kako se kaze za sisatu plavusu? k joj iz ociju viri. Tebi vire radikali, sada su ti oni krivi. Smiley
Btw, jesi saznao da li je ona devojka sponzorusa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs

Znas kako se kaze za sisatu plavusu? k joj iz ociju viri. Tebi vire radikali, sada su ti oni krivi. Smiley

Radikali su najjednostavniji primer i jako je lako povući paralelu između toga što oni i taj Tompson rade.

Koja sponzoruša ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Koja sponzoruša ?
Ona što si joj kupio malog mecu! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Smile Ona sto je ruzna i dobija male pokloncice..........hahahahhaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 11:09:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.