Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:02:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vlada podrzava Tompsona!  (Pročitano 48765 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Panini rellativiziraš stvari bez razloga,zna se o kojim ubojstvima je riječ.Ja mislim da sam jako tolerantan čovjek a nastojim i biti objektivan.I opet sam proglašen od većine na ovim stranicama ustašom.Zašto je netko ustaša samo zato što drugčije misli?Možda sam ustaša samim tim što sam Hercegovac.Nisam birao ni zavičaj ni narodnost.Nisam ni ponosan na narodnost a niti je se stidi..Ja sam ponosan samo na ono što sam postigao osobnim naporima.Tako i vi ,da ste rođeni di i ja bili bi slični meni a i ja vama da sam rođen tamo negdje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
E Boro, kako ono ide!? "Ja ustasa, caca komunista, zaklacu ga Isusa mi Krista..."!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E
Dominiče,samo mirno.
Za ustaške zločine pred sudom su odgovarali mnogi,1945 mnogi su osuđeni i streljani.Kasnije su sudili Artukovića i Šakića.Mnogi su pobijeni bez suda bili krivi ili ne.O logorima,koliko ja znam logora je bilo i to ne baš davno i u vas,tako da tu niste baš čisti.O partizanskom Golom otoku si čuo.U ovom ratu logore ste imali u Srbiji kroz koje je prošlo oko 10 000 logoraša.Srijemska Mitrovica,Stajićevo,Begejci,Niš, Beograd su imena tih logora.U drugom ratu bili su na Banjici(50 000 ) Niš,Šabac.Osnovali ih Nijemci uz vašu pomoć.Oisprici nema smisla govoriti.Nek se političari ispričavaju u ime naroda kao prestavnici ,ja osobno a ni ti nismo za to odgovorni.
ponekad se zapitam koliko imas godina i da li ja uopste pricam sa covekom ili sa robotom Smile
koliko vidim i artukovic i sakic su osudjeni Smile mnogi su pobegli sa lica zemlje pod bog te pita kojim okolnostima a pod zastitom katolicke crkve!
Ne pricamo o logorima u Srbiji ali ako bas hoces tu temu hajde da otvorimo ja sam rodjen u Nisu roditelji su mi rodjeni ovde i ceo zivot zivim ovde kulturu veru tradiciju i istoriju ovog grada ja najbolje znam ne mozes ti mene uciti sta je radjeno u mom gradu! Logor na Crvenom Krstu su osnovali nemci koji su i upravljali njime u njemu je najvise bilo komunista cigana jevreja i srba koji su bili streljani prema potrebi, posto si iz hrvatske ti sigurno ne znas ali ovde je bilo 100 ljudi streljati za jednog ubjenog a 50 za 1ranjenog nemca, streljani su na brdu Bubanj! Taj logor nisu obezbedjivali Srbski zandarmi niti kraljeva vojska nego iskljucivo nemci, SSovci i gestapo, taj logor ili zatvor je bio istrazni, isledjivacki i egzekutorski i ja stvarno ne razumem kako ti mozes da poredis taj logor i Jasenovac Smile ili Banjicu u Beogradu i Jasenovac, to ni u kom slucaju ne mozemo uporedjivati, koncepcija i svrha logora nije bila ista  Smile

Ja ne znam da li je na Crvenom Krstu u Nisu i jedan hrvat stradao to moze da se proveri i ja cu proveriti!

Mene je zaintrigiralo i to da je za vreme sukoba u ex-yu bilo logor u Nisu pa sam se malo raspitao kod caletovog drugara koji je ince u to vreme bio major vojne policije u Nisu, rekao mi je sledece, u okviru kasarne Stevan Sindjelic (blizu logora crveni krst) bio je vojni zatvor da se razumemo odmah ta zdrada vojnog zatvora oduvek je bila namenjena da bude vojni zatvor u nju su smestani vojni obveznici koji su ili cekali sudjenja ili robijali taj zatvror je vazio za celu oblast 3-e armije!
Tokom sukoba u ex-yu predmeti koji nisu mogli biti obradjeni pred beogradskim vojnim sudom slani su u Nis gde su obradjivani, uglavnom se radilo o zarobljenim a kao pripadnicima oficirima i podoficirima JNA koji su presli na rvatsku stranu pa im je sudjeno za izdaju i za sve sto ide uz to, pored njih su procesirani i vasa "regularan sastav" koji je cinio zlocine, da li su bili krivi ili ne ja to ne znam u principu znam da nijedan nije pogubljen i da sada u tom zatvoru nema nikog najverovatnije su svi robijali po manje od godinu dana.
Kada se spomenu logori tu se misli masa ljudi u ogradjenom prostoru bodljikavom zicom, takva vrsta logora kampa ili zatvora u Nisu nikada nije postojala osim onog iz drugog evetskog rata Smile

najgori zlocini u ljudskoj istoriji  Smile Smile Smile
zar trebamo opet da postavljamo slike sa jasenovac.org
najveci istrebljivaci jednog naroda nemci nisu koristili nozeve sekire bradve i krampove za masovne egzekucije resavali su to na civilizovan nacin, metkom, dostojan za coveka, a na sve to ti se smejes Smile nemam reci stvarno Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2008, 19:25:34 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Ja sam prvi protiv generalizovanja, da smatram da su svi Hrvati ustaše nikada ne bih kročio na teritoriju Hrvatske.Ali svako ko se danas loži na ustaše, nacizam i slična sranja, sluša i peva ustaške pesme je ili malouman ili đubre od čoveka.Ustaše su nacisti, tu nema spora.A nacisti su najveći ljudski ološ koji je viđen u dvadesetom veku.Kao takvi su obeleženi od celog sveta i nalaze se na đubrištu istorije gde im je i mesto.

Ako je taj Thompson zaista ustaša onda je i malouman i đubre od čoveka, a ako sve radi zbog love i publiciteta, e onda je samo đubre od čoveka. mada sam ja ubeđen da je ovo prvo u pitanju  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Боро, не релативизујем, напротив - указујем на последице релативизације. За мене важи изрека "Брат је мио које вере био", али нека се и понаша братски.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Toliko ste otrcali tu pricu o Jasenovcu da je to za plakat.  Smile

Drugovi i drugarice, hrvatski narod je odlučio i izborio se za svoju samostalnost unatoč svim vašim nastojanjima da to razhebete preko partije koje ste se drzali da je to bilo zalosno za gledati sto ste uradili od sebe.Dok je sav normalan svijet napustao komunizam vi se poceli furat na partizanske ofenzive i kao "oslobadjanje".Rezultat?Vas problem, ne da mi se sada o tome ......   Smile

Da ste bili pametniji danas bi imali normalne odnose sa svim susjedima i bla bla bla , sta bi bilo kad bi bilo, ali nije .........
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dominiče,ja sam stariji od tebe,školovaniji i iskusniji u svemu.Možda si iskompleksiran jer vidim da si opsjednut samnom.Znam na nesreću di je ta vojarna Sinđelić.Pogledaj ne internetu ispovijesti logoraša.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Motorola Fire X311
Citat
Da ste bili pametniji danas bi imali normalne odnose sa svim susjedima
da smo bili pametniji danas bi nam susjedi bili italijani i austijanci,ali dobro ima vremena  Smile
Citat
hrvatski narod je odlučio i izborio se za svoju samostalnost unatoč svim vašim nastojanjima da to razhebete preko partije koje ste se drzali da je to bilo zalosno za gledati sto ste uradili od sebe.
covjece ako ti stvarno vjerujes u to onda si stvarno vrjedan zaljenja
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Toliko ste otrcali tu pricu o Jasenovcu da je to za plakat. Smile

Drugovi i drugarice, hrvatski narod je odlučio i izborio se za svoju samostalnost unatoč svim vašim nastojanjima da to razhebete preko partije koje ste se drzali da je to bilo zalosno za gledati sto ste uradili od sebe.Dok je sav normalan svijet napustao komunizam vi se poceli furat na partizanske ofenzive i kao "oslobadjanje".Rezultat?Vas problem, ne da mi se sada o tome ...... Smile

Da ste bili pametniji danas bi imali normalne odnose sa svim susjedima i bla bla bla , sta bi bilo kad bi bilo, ali nije .........
Јасеновац је чињеница. На крилима мрачног стања духа који је донео Јасеновац, настала је и садашња Република Хрватска. На крилима страха од неког новог Јасеновца, видевши да им се основна права не признају, Срби су решили да се бране. Исход је овакав какав је - занемарено етничјко чишћење Хрватске од Срба. То није нешто чиме би било који Хрват требало да се поноси. Осим, можда, чињеницом да је геноцидни наум људски узнапредовао, па 250 хиљада људи није завршило у кречанама, већ само преко границе. Када Хрвати прихвате да су у педесетак година извршили суштинско затирање Срба у Хрватској, мимо свих људских закона, онда можемо о томе да разговарамо. Крвава вам демократија, браћо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Pa dok je bilo pameti komsije su i bile Austrijanci i Talijani, kad se istrosila pamet sad su susedne drzave Kosovo republjik i zemlje EU-a kao sto su Bugarska i Rumunija, koji vic!
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:02:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.