Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 01:09:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vlada podrzava Tompsona!  (Pročitano 49741 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia E50
Ma kakve Ustase imju veze sa ovom seljacinom... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
Najveceg zlocinca Tita Smile pa tito je hrvat i austrougarski kaplar koji se borio pritiv Srba u 1WW mnogo ste se vi pogubili pa on je licno naredio par puta da se ne oslobadja jasenovac kasnije je taj isti jasenovac zataskavao, jedini koji trebaju da ga mrze su Srbi i ovi Bosanski muslimani njih je najvise sjebo, 'rvati treba da ga slave em je njiov em im je drzavu napravio! ne razumem smao kako su se pogubili u vremenu i prostoru! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson G 502
Мени није јасно да неко говори да није усташа онај што се буса у груди да је усташа највећи... Smile
pa pazi ako su mu dedovi bili krvavi do lakata oni moraju biti do ramena! I zasto se vi cudite vise 'rvatima pa pogledajte samo da oni na dan po 200-300x na televiziji spomenu "otadzbinski" rat, sta to pokazuje da oni ne znaju ni za sta pre "otadzbinskog" rata sto je tacno jer nikada nisu ni imali drzavu oduvek su bili sluge beckih konjusara!  Smile
tompson je kod njih nacionalna zveda kao kod nas na primer ceca, dok ona peva o nesrecnoj i ne uzvracenoj ljubavii i ostalim normalnim stvarima tompson peva u klanju srba o velicanju fasizma i ustaskog pokreta i ostalim stvarima koja se smatraju bolesnim u jednom normalnom drustvu! Ja ne znam niti jednu "naciju" na svetu da najpopularni pevac peva o klanjima i palezi Srba i Srbske imovine i da dodje 100.000 ljudi klicuci ustastvu i fasizmu, sto samo pokazuje kakav ste vi oloski narod kad gajite takve vrednosti, i nisu ovi iz EU budale znaju oni kakav ste vi ljudski otpad pa vas nece u EU pa normalno bre da nece sta ce joj zemlja sa 100.000 fasista i umobolnika koji bi vec sutra posle koncerta otisli da malo pokolju 2-3 Srbska sela! Kao primer navodim bugarsku i rumuniju koje su daleko iza NDH po razvoju i ekonomiji a ipak su u EU i pritom je NDH katolicka zemlja koja je tesno saradjivala sa vatikanom oko ubijanja pokatolicavanja i istrebljivanja Srbskog zivlja 40-ih a u periodu od 45-e do 91-e na razbijanju SFRJ! znaju oni kakav ste vi "narod" Smile

@cmelka
nisam ja reko da su ti didovi bili ustase nego borci za ljudska prava ali eto posto si priznao da su bili ustase za u buduce da znam! ma nece kruska pod jabuku!

malo mi je lakše kad jedan četnik poput tebe  počne držati predavanja o moralu i o "normalnom društvu"...
Vidiš za razliku od thompson koji laprda,pjeva,urliče o klanju Srba i paljenju srpskih sela,udovičin pokojni nije pjevao,on i njegovi četnici su klali Hrvate!! Smile
Od Baranje do Knina... Smile
Druga stvar na HRT-u ne spominju otadžbinski već domovinski rat,i uopće mi nije jasno kako ti znaš koliko put spominju na HRT-u domovinski rat!! Smile
Šta si mazohista pa skrivećki gledaš "ustašku"tv..Jebote pa kakva si ti to Srbin???
Nisi ti krivi što sii odrastao na tezi di je Srbin tu je i Srbija,ali kad već čitav jedan narod porediš i stavljaš u isti koš sa thompsonom i 100 000 njegovih pristaša i kad zbog njih etiketiraš čitav jedan narod fašistima,nemogu a da ne primjetim kako sa vama velikim "antifašistima"u bilo kakvoj zajednici nije ostao niti jedan jedini narod iz bivše države??Pitam se zbog čega...Vjerojatno zato što ste nebeski narod!!! :-kVeliki antifašisti..
Možda mi jesmo ljudski otpad,al' se pitam šta ste onda vi na političkoj karti EU!!! Smile Smile Smile Smile
znam da te boli nestanak sfrj tj.velike Srbije,al' jebi ga život ide dalje!!

p.sNe boji se Evropa ovih hrvatski fašista koji pijani poslije thompsonovog  koncerta dignu malo buke i galame,njih je više strah fašista preko Drine ,a što su pokazala događanja od 1990-1999 god.. Smile

p.p.s A što se tiče mojih stari,počivali u miru,kao što rekoh Rijeka je u II svj.ratu bila najveće leglo ustaštva u ndh,pardon kraljevini Italiji.. Smile
« Poslednja izmena: 17. Jun 2008, 18:29:34 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Мени није јасно да неко говори да није усташа онај што се буса у груди да је усташа највећи... Smile
pa pazi ako su mu dedovi bili krvavi do lakata oni moraju biti do ramena! I zasto se vi cudite vise 'rvatima pa pogledajte samo da oni na dan po 200-300x na televiziji spomenu "otadzbinski" rat, sta to pokazuje da oni ne znaju ni za sta pre "otadzbinskog" rata sto je tacno jer nikada nisu ni imali drzavu oduvek su bili sluge beckih konjusara!  Smile
tompson je kod njih nacionalna zveda kao kod nas na primer ceca, dok ona peva o nesrecnoj i ne uzvracenoj ljubavii i ostalim normalnim stvarima tompson peva u klanju srba o velicanju fasizma i ustaskog pokreta i ostalim stvarima koja se smatraju bolesnim u jednom normalnom drustvu! Ja ne znam niti jednu "naciju" na svetu da najpopularni pevac peva o klanjima i palezi Srba i Srbske imovine i da dodje 100.000 ljudi klicuci ustastvu i fasizmu, sto samo pokazuje kakav ste vi oloski narod kad gajite takve vrednosti, i nisu ovi iz EU budale znaju oni kakav ste vi ljudski otpad pa vas nece u EU pa normalno bre da nece sta ce joj zemlja sa 100.000 fasista i umobolnika koji bi vec sutra posle koncerta otisli da malo pokolju 2-3 Srbska sela! Kao primer navodim bugarsku i rumuniju koje su daleko iza NDH po razvoju i ekonomiji a ipak su u EU i pritom je NDH katolicka zemlja koja je tesno saradjivala sa vatikanom oko ubijanja pokatolicavanja i istrebljivanja Srbskog zivlja 40-ih a u periodu od 45-e do 91-e na razbijanju SFRJ! znaju oni kakav ste vi "narod" Smile

@cmelka
nisam ja reko da su ti didovi bili ustase nego borci za ljudska prava ali eto posto si priznao da su bili ustase za u buduce da znam! ma nece kruska pod jabuku!

malo mi je lakše kad jedan četnik poput tebe  počne držati predavanja o moralu i o "normalnom društvu"...
Vidiš za razliku od thompson koji laprda,pjeva,urliče o klanju Srba i paljenju srpskih sela,udovičin pokojni nije pjevao,on i njegovi četnici su klali Hrvate!! Smile
Druga stvar na HRT-u ne spominju otadžbinski već domovinski rat,i uopće mi nije jasno kako ti znaš koliko put spominju na HRT-u domovinski rat!! Smile
Šta si mazohista pa skrivećki gledaš "ustašku"tv..Jebote pa kakva si ti to Srbin???
Nisi ti krivi što sii odrastao na tezi di je Srbin tu je i Srbija,ali kad već čitav jedan narod porediš i stavljaš u isti koš sa thompsonom i 100 000 njegovih pristaša i kad zbog njih etiketiraš čitav jedan narod fašistima,nemogu a da ne primjetim kako sa vama velikim "antifašistima"u bilo kakvoj zajednici nije ostao niti jedan jedini narod iz bivše države??Pitam se zbog čega...Vjerojatno zato što ste nebeski narod!!! :-kVeliki antifašisti..
Možda mi jesmo ljudski otpad,al' se pitam šta ste onda vi na političkoj karti EU!!! Smile Smile Smile Smile

p.sNe boji se Evropa ovih hrvatski fašista koji pijani poslije thpmpsonovog  koncerta dignu malo buke i galame,njih je više strah fašista preko Drine ,a što su pokazala događanja od 1990-1999 god.. Smile

p.p.s A što se tiče mojih stari,počivali u miru,kao što rekoh Rijeka je u II svj.ratu bila najveće leglo ustaštva u ndh,pardon kraljevini Italiji..
Ama ti ces uvek da pronadjes neki izgovor, al neces da priznas da je ustaska NDH proterala svo srpsko stanovnistvo primenivsi "legalne vojne operacije" , i neces da priznas da ste poklali, pobili, sve na sta ste zivo naisli! A zasto se Srbi sada ne vrate u svoje domove? I kad se pokusaju vratiti, vi ih uhapsite, pa hapsite i momke pod izgovorom da nisu sluzili vasu ustasku vojsku!  Smile
Kakve veze dal je rekao otadzbinski ili domovinski, ti svojim izvestacenim mozes reci kako hoces, zabole me uvo, jer ste toliko izvestacili svoj jezik samo da ne lici na srpski, ja cu da kazem otadzbinski! Ne stavljaj to USTASKU pod navodnike, jer vi to jeste! Smile Zeznuo si se malo sa tezom, ne kaze se gde je Srbin tu je i Srbija, nego- GDE SU SRPSKI GROBOVI TU SU SRPSKE ZEMLJE! Ko bre zali za SFRJ, Bogu hvala pa se otkacismo od vas, da vas ne nosimo na ledjima, a Velika Srbija ce se tek praviti, ta ideologija je besmrtna!
Ma vi ste hrabri samo kad se napijete, pa se drvite uz Tompsona! Ima i dobrih Hrvata, ali su oni na vreme pobegli od vas daleko, ni vasi vas nece! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E

p.sNe boji se Evropa ovih hrvatski fašista koji pijani poslije thpmpsonovog  koncerta dignu malo buke i galame,njih je više strah fašista preko Drine ,a što su pokazala događanja od 1990-1999 god.. Smile

p.p.s A što se tiče mojih stari,počivali u miru,kao što rekoh Rijeka je u II svj.ratu bila najveće leglo ustaštva u ndh,pardon kraljevini Italiji..

Jel si ti nekada cuo cecine pesme? jel si ikada stvarno "cuo" tompsonove pesme hteo sam reci ono sto sam i napisao ona peva o ljubavi a on o klanjima nad Srbima jel moze to tvoj mozak da razlikuje, a to sto je njen muz radio ovde nije tema i ne moze ona da odgovara u ime svog muza on je zavrsio onako kako je zasluzio sa metkom u potiljak Smile i sad ti hoces meni da kazes da su 100.000 ljudi koji slusaju cecu i njene pesme fasisti a 100.000 ljudi koji slusaju tompsona patriote, domobrani i porodicni ljudi koji cene istinske vrednosti Smile ajde poslusaj samo sebe sta si rekao Smile Smile Smile

Ajmo polako, odakle tebi da sam ja cetnik? ja to nikada nisam rekao da sam clan tog pokreta evidentno je da su za tebe svi Srbi cetnici Smile

idemo dalje....

domovinski ili otadzibnski potpuno je sve jedno jer ga vi spominjete 200-300x dnevno na TV-u, sto je takodje cinjenica a nijedared nisam cuo na htvU da su pripadnici hrvatskog naroda cinili zlocine nad Srbima!
Ja ne znam kako ne mozes da razgranicis fasizam i ustastvo od Srba, Srbi nisu fasisti i ustase upamti to  Smile jer fasisti= ustase, i nisam ja reko da je ceo 'rvatski narod sve go ustasa samo jedan njegov deo negde oko 4 i po miliona Smile
Srbi nemaju afiniteta ka EU odakle tebi to? Mene niko nikada nije pitao da li zelim u EU, da li zelim da opet sa 'rvatima zivim u istoj kurcevoj konfederaciji, veruj mi glasno bih rekao NE, fasista preko Drine nema ne sekiraj se ti znaju oni dobro sa kim imaju posla sa onim istim borcima za slobodu '41-'45-e  Smile
Nikada nisam voleo sfrj jer sam u njoj ziveo samo nekoliko godina dok sam bio klinac i ne vezu me uospte lepe uspomene za nju, i nervira me to sto su me terali da se zaklinjem na vernost nekom 'rvatu Titu koji je uzgrad budi receno vas otac nacije, i nikada mi nece biti jasno zasto jednog takvog olosa nismo iskopali i vratili ga medju svoj narod nego nam ovde vec 28 godina zagadjuje zemlju, zasluzio je d a pociva medju svojima, u svojoj NDH!

P.S. koliko se secam Italija je bila sa nacistickom nemackom saveznik slucajno se setih Musolinija, pa kao se osvrnemo na prethodnu cinjenicu da fasisti=ustase a italija=fasisticka nemacka, dobija se jednacina sa svim poznatim ciniocima, obrni ili okreni vi ste u proslosti bili nista drugo do fasisticka tvorevina sto se samo danas pokazuje na tompsonovim koncertima! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Nedeljko (Dominik  Smile ) mojne se sekiraš za Hrvatsku molim te  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma kakve Ustase imju veze sa ovom seljacinom... Smile

Moja najmilija !  Smile Nije on ustaša niti pod razno , serem mu se u ne ustaška usta !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
on i njegovi istomisljenici mogu samo da mi posisu sav nektar iz mosnica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson G 502

malo mi je lakše kad jedan četnik poput tebe  počne držati predavanja o moralu i o "normalnom društvu"...

p.sNe boji se Evropa ovih hrvatski fašista koji pijani poslije thpmpsonovog  koncerta dignu malo buke i galame,njih je više strah fašista preko Drine ,a što su pokazala događanja od 1990-1999 god.. Smile

Jel si ti nekada cuo cecine pesme? jel si ikada stvarno "cuo" tompsonove pesme hteo sam reci ono sto sam i napisao ona peva o ljubavi a on o klanjima nad Srbima jel moze to tvoj mozak da razlikuje, a to sto je njen muz radio ovde nije tema i ne moze ona da odgovara u ime svog muza on je zavrsio onako kako je zasluzio sa metkom u potiljak Smile i sad ti hoces meni da kazes da su 100.000 ljudi koji slusaju cecu i njene pesme fasisti a 100.000 ljudi koji slusaju tompsona patriote, domobrani i porodicni ljudi koji cene istinske vrednosti Smile ajde poslusaj samo sebe sta si rekao Smile Smile Smile

Ajmo polako, odakle tebi da sam ja cetnik? ja to nikada nisam rekao da sam clan tog pokreta evidentno je da su za tebe svi Srbi cetnici Smile

idemo dalje....

domovinski ili otadzibnski potpuno je sve jedno jer ga vi spominjete 200-300x dnevno na TV-u, sto je takodje cinjenica a nijedared nisam cuo na htvU da su pripadnici hrvatskog naroda cinili zlocine nad Srbima!
Ja ne znam kako ne mozes da razgranicis fasizam i ustastvo od Srba, Srbi nisu fasisti i ustase upamti to  Smile jer fasisti= ustase, i nisam ja reko da je ceo 'rvatski narod sve go ustasa samo jedan njegov deo negde oko 4 i po miliona Smile
Srbi nemaju afiniteta ka EU odakle tebi to? Mene niko nikada nije pitao da li zelim u EU, da li zelim da opet sa 'rvatima zivim u istoj kurcevoj konfederaciji, veruj mi glasno bih rekao NE, fasista preko Drine nema ne sekiraj se ti znaju oni dobro sa kim imaju posla sa onim istim borcima za slobodu '41-'45-e  Smile
Nikada nisam voleo sfrj jer sam u njoj ziveo samo nekoliko godina dok sam bio klinac i ne vezu me uospte lepe uspomene za nju, i nervira me to sto su me terali da se zaklinjem na vernost nekom 'rvatu Titu koji je uzgrad budi receno vas otac nacije, i nikada mi nece biti jasno zasto jednog takvog olosa nismo iskopali i vratili ga medju svoj narod nego nam ovde vec 28 godina zagadjuje zemlju, zasluzio je d a pociva medju svojima, u svojoj NDH!

P.S. koliko se secam Italija je bila sa nacistickom nemackom saveznik slucajno se setih Musolinija, pa kao se osvrnemo na prethodnu cinjenicu da fasisti=ustase a italija=fasisticka nemacka, dobija se jednacina sa svim poznatim ciniocima, obrni ili okreni vi ste u proslosti bili nista drugo do fasisticka tvorevina sto se samo danas pokazuje na tompsonovim koncertima! Smile

Ma nisi ti kriv što si četnik i što sanjaš nedosanjani san o crti Virovitica-Karlovac-Karlobag!!!
To koliko ćemo mi spominjati domovinski rat na našoj televiziji,"zabole" te ona stvar,nek' mladi naraštaji uče i cijene što to znači imati vlastitu državu.. Smile
A ti nemoj previše gledati htv,doći ćeš na loš glas.. Smile
plačete vi(čast pojedinicam)za bivšom državom,jer svi su pobjegli od vas,al' baš svi pa i dojučerašnja braća crnogorci ne žele sa vama imati bilo šta zajedničko!!!Čak su vas i šipci na kraju odjebali,a to nešto ipak znači...

Sa ovim što si rekao da se ne sjećaš juge jer si bio klinac kad se raspala,dovoljno si rekao..
Ne mogu sa nekim ozbiljno polemizirati,a  koji je o događanjima iz devedesetih učio skupljajući sličice kninskih kninđi,kapetančeta dragančeta i šerifa mile.. Smile

Koliko se ja sjećam u gradu Rijeci nikada nije ušla niti je bila ni jedan jedina ustaška jedinica,a što se tiče moga dida,bio je pripadnik od 1942-1945 nov 6 primorsko-goranske brigade... Smile

btw..Kamo sreće da ste i vi pokazivali vaš fašizam kroz koncerte,a ne onako kako ste ga pokazali  devedesetih... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
on nema ni jednu pjesmu u kojoj vrijedja a to sta se nosi nije njegov problem
A koncerti frankfurt 25000 ljudi melburn 15000 sturgart 10000 chikago 10000 eto posjecenosti
[b][/b]

Ima neke songove u kojima velica Jasenovac i Staru Gradishku. Nisi nikada cuo? Smile

U Holandiji i Austriji njegovi koncerti su zabranjeni.

U Nemackoj jesu dozvoljeni s tim sto mora nekoliko meseci pre koncerta
da posalje tekstove svoje ingeniozne muzike, koji Nemci prevedu na nemacki,
i mora da se pridrzava tih malo benignijih pesmica. Policija kontroloshe.

Onomad ( utakmica Austrija - RvaCka) gosn Bilic u pauzi sokolio svoju momchad
pustajuci im Thompsona. Nemacki ministar unutrashnih poslova rece da je to sramota
i da Bilica treba ukloniti iz reprezanticije Hrvatske.

Thompson nema blage veze sa muzikom. Pali primitivan svet nekim pesmama i liriskim
tekstovima koje, obrni ,okreni imaju samo veze sa ustashtvom.
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 01:09:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.222 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.