Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 20:53:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vlada podrzava Tompsona!  (Pročitano 49728 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Citat
btw..Kamo sreće da ste i vi pokazivali vaš fašizam kroz koncerte,a ne onako kako ste ga pokazali  devedesetih... Smile

Ви сте и у Јасеновцу изводили концерте?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Srbi nemaju afiniteta ka EU odakle tebi to? Mene niko nikada nije pitao da li zelim u EU, da li zelim da opet sa 'rvatima zivim u istoj kurcevoj konfederaciji, veruj mi glasno bih rekao NE, fasista preko Drine nema ne sekiraj se ti znaju oni dobro sa kim imaju posla sa onim istim borcima za slobodu '41-'45-e Smile
Nikada nisam voleo sfrj jer sam u njoj ziveo samo nekoliko godina dok sam bio klinac i ne vezu me uospte lepe uspomene za nju, i nervira me to sto su me terali da se zaklinjem na vernost nekom 'rvatu Titu koji je uzgrad budi receno vas otac nacije, i nikada mi nece biti jasno zasto jednog takvog olosa nismo iskopali i vratili ga medju svoj narod nego nam ovde vec 28 godina zagadjuje zemlju, zasluzio je d a pociva medju svojima, u svojoj NDH!

P.S. koliko se secam Italija je bila sa nacistickom nemackom saveznik slucajno se setih Musolinija, pa kao se osvrnemo na prethodnu cinjenicu da fasisti=ustase a italija=fasisticka nemacka, dobija se jednacina sa svim poznatim ciniocima, obrni ili okreni vi ste u proslosti bili nista drugo do fasisticka tvorevina sto se samo danas pokazuje na tompsonovim koncertima! Smile

Nikakve veze ovde nema da li Srbi imaju afinitete prema EU.Imaju ga u procentima isto kao i Hrvati.
Udova Raznjatovic je pevala istu shit muziku i pre nego se udala za ubicu i lopova Arkana. Peva je i sada.
Slusaju je moroni diljem bivshe nam YU. I tu nema nikakve paralele.

Thompson za divno cudo nikada nije dobio dozvolu da nastupi u Sarajevu. Otkud to?
Thompson je jako losh muzicar ( kazu Hrvati,oni koji imaju vishe od dva grama mozga
u glavi): Rvacki predsendik rece onomad (posle koncerta u Zagrebu) da se stidi svoje
(hrvatske) omladine. Kome jasno,jasno, kome nije, nema mu pomoci , Ni u Eu ni van nje.

EU ce se raspasti onog momenta kada HR postane clanica. Tu ce biti kraj.
Sve zajednice su do dana razyebali. Od Marije Terezije do danas Smile
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
btw..Kamo sreće da ste i vi pokazivali vaš fašizam kroz koncerte,a ne onako kako ste ga pokazali  devedesetih... Smile

Ви сте и у Јасеновцу изводили концерте?
Vole ljudi da izvode koncerte , muzikalan narod , a kad mi malo zapevamo onda ajoj a jaoj !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S7220
Ustaški zločinac-navijač: Spreman sam za sud
Utorak, 17. jun 2008. 14:15

Milivoj Ašner (95), optužen za ustaške zločine tokom Drugog svetskog rata u Hrvatskoj, koji je viđen na Evropskom prvenstvu u Klagenfurtu kaže da je spreman da se pojavi pred sudom u Hrvatskoj.

U izjavi za britanski tabloid "San", Ašner, koji je novinarima potvrdio identitet, rekao je da je spreman da se suoči sa optužbama pred sudom u Hrvatskoj, jer želi da dokaže da je nevin.

"Pozdravio bih šansu da odgovorim na optužbe pred hrvatskim sudom. Nemam nikakve veze sa optužbama. Nisam imao nadležnost da naredim deportacije", naglasio je on.

"Ne znam nikoga ko je deportovan iz Požege. Niko nije ubijen. Nikada nisam čuo niti za jednu porodicu ubijenu u Požegi", tvrdi Ašner.

Portparol Ministarstva pravosuđa Austrije Tomas Gajblinger izjavio je da je na pravosuđu u Klagenfurtu da ponovo pokrene postupak o ekstradiciji Milivoja Ašnera.

Izručenje je nelegalno sve dok sud ne odluči da je on sposoban za suđenje, jer su tri eksperta potvrdili da od 2006. Ašner nije u stanju da mu se sudi, objasnio je Gajblinger.

Britanski list je u ponedeljak objavio da je Ašner, austrijski državljanin, kojeg je Centar "Simon Vizental" optužio za ratni zločin nad Jevrejima i Srbima u Drugom svetskom ratu, a nalazi se i na poternici Interpola, viđen u šetnji ulicama Klagenfurta.

"Iako zauzima četvrto mesto na listi traženih nacističkih zločinaca, Ašner se bezbrižno druži s navijačima i u kafiću prati Euro 2008", piše list i napominje kako je Ašner optužen za deportaciju stotina Jevreja, Roma i Srba u logore smrti, te da je Austrija odbila njegovo izručenje iz razloga što je za takav proces previše star i previše bolestan.

Ašner se nalazi i na poternici austrijskog MUP-a.

Tamo stoji kako je Ašner optužen da je od 1941. do 1942. godine u Požegi počinio ratni zločin protiv civilnog stanovništva, te da je nalog za poternicu izdao Županijski sud u Požegi.

Dokaz da je Ašner sasvim sposoban i kadar za suđenje, "San" vidi u tome što je bez štapa, lagano, prohodao, ruku podruku sa svojom sadašnjom suprugom Edeltraut. Za Britance, reč je o sprdnji austrijskog pravosuđa.

"Stotine policajaca koji su patrolirali ulicama Klagenfurta ignorisale su Ašnera iako lokalno stanovništvo vrlo dobro zna ko je on, kao i za sve zločine za koje mu se još nije sudilo", piše list.

Na saznanja britanskog lista, koja su objavljena u ponedeljak, odmah je reagovao i Centar "Simon Vizental" čiji je direktor Efraim Zurof zatražio od hrvatskog državnog tužioca Mladena Bajića da pritisne austrijske vlasti da ubrzaju izručenje ustaškog ratnog zločinca.

Novinari "Sana" su pronašli i Ašnerov stan, u blizini stadiona gde živi pod imenom dr Georg Ašner i ističu kako živi preko puta Hrvatskog kulturnog centra gde je većina, pišu, upoznata s njegovim identitetom.

(Tanjug)
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Milivoj Ašner (95), optužen za ustaške zločine tokom Drugog svetskog rata u Hrvatskoj, koji je viđen na Evropskom prvenstvu u Klagenfurtu kaže da je spreman da se pojavi pred sudom u Hrvatskoj.

Hoce kao Artukovic da ga sahrane na rodnoj grudi, i da poslednje dane provede na državnim jaslicama !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E

Ma nisi ti kriv što si četnik i što sanjaš nedosanjani san o crti Virovitica-Karlovac-Karlobag!!!
To koliko ćemo mi spominjati domovinski rat na našoj televiziji,"zabole" te ona stvar,nek' mladi naraštaji uče i cijene što to znači imati vlastitu državu.. Smile
A ti nemoj previše gledati htv,doći ćeš na loš glas.. Smile
plačete vi(čast pojedinicam)za bivšom državom,jer svi su pobjegli od vas,al' baš svi pa i dojučerašnja braća crnogorci ne žele sa vama imati bilo šta zajedničko!!!Čak su vas i šipci na kraju odjebali,a to nešto ipak znači...

Sa ovim što si rekao da se ne sjećaš juge jer si bio klinac kad se raspala,dovoljno si rekao..
Ne mogu sa nekim ozbiljno polemizirati,a  koji je o događanjima iz devedesetih učio skupljajući sličice kninskih kninđi,kapetančeta dragančeta i šerifa mile.. Smile

Koliko se ja sjećam u gradu Rijeci nikada nije ušla niti je bila ni jedan jedina ustaška jedinica,a što se tiče moga dida,bio je pripadnik od 1942-1945 nov 6 primorsko-goranske brigade... Smile

btw..Kamo sreće da ste i vi pokazivali vaš fašizam kroz koncerte,a ne onako kako ste ga pokazali  devedesetih... Smile
samo gomila gluposti bez cinjenica, sta imamo vise da polemsemo Smile
imao sam 12 godina kad se raspadala yuga mozda je to nekom mnogo da bi bio dete ali ja mislim da sam bio klinac verovatno si ti mladji od mene pa samo mozemo da se prepucavamo jer zasto bi inace krio svoje godine!? Mesas decko mnoge stvari, niko Srbe nikada nije pitao da li oni zele da zive u istoj drzavi sa slovencima ustasama crnogorcima makedoncima ili bosancima!!! To je cinjenica Smile zasto bih ja plakao za sfrj??? konju je lakse bez samara, dosta je bilo da vas vucemo dok ste nas vi isisavali za sve i svasta...
sto se tice htv-a pa moram bre da pratim neprijatelje da vidim sta rade jer neprijatelja moras da proucis pre nego sto ga eliminises Smile
a što se tiče moga dida,bio je pripadnik od 1942-1945 nov 6 primorsko-goranske brigade... u kojoj ili cijoj vosci ???? nemackoj, italijanskoj, domobranskoj, ustaskoj, cetnickoj, partizanskoj????
da zajebemo mi ovu nasu raspravu jer uradili smo i u klin i u plocu nego lepo daj ti meni odgovori hoces li svoju decu podizati uz muziku osvedocenog ustase marka perkovica?
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
konju je lakse bez samara, dosta je bilo da vas vucemo dok ste nas vi isisavali za sve i svasta...
Konju jeste lakše bez samara ali vukuci ih mi smo pokazali kao tovari (magarci) ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Ma nisi ti kriv što si četnik i što sanjaš nedosanjani san o crti Virovitica-Karlovac-Karlobag!!!
To koliko ćemo mi spominjati domovinski rat na našoj televiziji,"zabole" te ona stvar,nek' mladi naraštaji uče i cijene što to znači imati vlastitu državu.. Smile
A ti nemoj previše gledati htv,doći ćeš na loš glas.. Smile
plačete vi(čast pojedinicam)za bivšom državom,jer svi su pobjegli od vas,al' baš svi pa i dojučerašnja braća crnogorci ne žele sa vama imati bilo šta zajedničko!!!Čak su vas i šipci na kraju odjebali,a to nešto ipak znači...

Sa ovim što si rekao da se ne sjećaš juge jer si bio klinac kad se raspala,dovoljno si rekao..
Ne mogu sa nekim ozbiljno polemizirati,a  koji je o događanjima iz devedesetih učio skupljajući sličice kninskih kninđi,kapetančeta dragančeta i šerifa mile.. Smile

Koliko se ja sjećam u gradu Rijeci nikada nije ušla niti je bila ni jedan jedina ustaška jedinica,a što se tiče moga dida,bio je pripadnik od 1942-1945 nov 6 primorsko-goranske brigade... Smile

samo gomila gluposti bez cinjenica, sta imamo vise da polemsemo Smile
imao sam 12 godina kad se raspadala yuga mozda je to nekom mnogo da bi bio dete ali ja mislim da sam bio klinac verovatno si ti mladji od mene pa samo mozemo da se prepucavamo jer zasto bi inace krio svoje godine!? Mesas decko mnoge stvari, niko Srbe nikada nije pitao da li oni zele da zive u istoj drzavi sa slovencima ustasama crnogorcima makedoncima ili bosancima!!! To je cinjenica Smile zasto bih ja plakao za sfrj??? konju je lakse bez samara, dosta je bilo da vas vucemo dok ste nas vi isisavali za sve i svasta...
sto se tice htv-a pa moram bre da pratim neprijatelje da vidim sta rade jer neprijatelja moras da proucis pre nego sto ga eliminises Smile
a što se tiče moga dida,bio je pripadnik od 1942-1945 nov 6 primorsko-goranske brigade... u kojoj ili cijoj vosci ???? nemackoj, italijanskoj, domobranskoj, ustaskoj, cetnickoj, partizanskoj????
da zajebemo mi ovu nasu raspravu jer uradili smo i u klin i u plocu nego lepo daj ti meni odgovori hoces li svoju decu podizati uz muziku osvedocenog ustase marka perkovica?
Pa naravno da hoce, kad selektor njihove reprezentacije pusta tu muziku da im podigne moral na evropskom prvenstvu, gde nema srpske reprezentacije, sve ti je jasno! Igraju protiv Austrije i Nemacke, a dizu moral slusajuci ustaske i antisrpske pesme! I tako daju primer svojoj deci... Smile Pa oni su zadojeni da u svakom protivniku vide Srbina, pa i kad spavaju, oni sanjaju Srbe. Nek sanjaju samo, jer na javi se ne bi proveli dobro. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Ајде нека ми неко објасни... како су то Срби фашисти...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Sad ces da vidis kad ti Ustase sve natenane objasne... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 20:53:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.