Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 14:10:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vlada podrzava Tompsona!  (Pročitano 49710 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ma samo su Srbi zlocine cinili, vi jadni mrava zgazili niste! Kako nastadoste tako kulturni... Vrati se ti u svoju ljusturu i nastavi da hiberniras slusajuci Tompsona.  Smile Jedino mi zao sto vam Zagreb ne preuredismo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
Ma samo su Srbi zlocine cinili, vi jadni mrava zgazili niste! Kako nastadoste tako kulturni... Vrati se ti u svoju ljusturu i nastavi da hiberniras slusajuci Tompsona.  Smile Jedino mi zao sto vam Zagreb ne preuredismo.
zile ne diraj cmelku, on je bre poznati borac za ljudska prava i njegovi dedovi su se borili za ljudska prava jos od 41-e, dobro za prava nemaca i hrvata al to je sad drugi padez zar mislis da ce on stvarno da kaze jeste pravili smo sranja jeste tompson je fasista i da mi 'rvati smo zlocinacki narod, to od njih nikada neces cuti!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson G 502
Ma samo su Srbi zlocine cinili, vi jadni mrava zgazili niste! Kako nastadoste tako kulturni... Vrati se ti u svoju ljusturu i nastavi da hiberniras slusajuci Tompsona.  Smile Jedino mi zao sto vam Zagreb ne preuredismo.

Smile Smile Smile Smile
Bemti koji intelektualni odgovor!!
Možeš ti i bolje od ovoga tamburice...

p.s.
Ovdje kod nas u Rijeci više preferiramo urbaniju mjuzu od thompsonove... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Ako кажеш да волиш "Атомско склониште", све ти опраштам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Smile Smile Smile Smile
Bemti koji intelektualni odgovor!!
Možeš ti i bolje od ovoga tamburice...

p.s.
Ovdje kod nas u Rijeci više preferiramo urbaniju mjuzu od thompsonove... Smile
A ti si intelektualac?
Mogu bolje, ali necu, ne zasluzujete vi ni malo moga vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson G 502
Ma samo su Srbi zlocine cinili, vi jadni mrava zgazili niste! Kako nastadoste tako kulturni... Vrati se ti u svoju ljusturu i nastavi da hiberniras slusajuci Tompsona.  Smile Jedino mi zao sto vam Zagreb ne preuredismo.
zile ne diraj cmelku, on je bre poznati borac za ljudska prava i njegovi dedovi su se borili za ljudska prava jos od 41-e, dobro za prava nemaca i hrvata al to je sad drugi padez zar mislis da ce on stvarno da kaze jeste pravili smo sranja jeste tompson je fasista i da mi 'rvati smo zlocinacki narod, to od njih nikada neces cuti!
[/q
uote]

Vidiš kako Dominick zna di su moji stari bili za vrijeme II svj.rata!!! : Smile
Inače ovaj moj kraj je bio poznato ustaško uporište još od vremena Ilira i ameba.. Smile
Poznati su i ustaški logori ovdje u Rijeci za vrijeme II svj.rata... Smile
« Poslednja izmena: 17. Jun 2008, 17:03:15 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To nije tomsonova pjesma vec od joska tomicica
Zbog Anice i bokala vina,
zapalit ću Krajinu do Knina.
Zapalit ću dva-tri srpska štaba,
da ja nisam dolazio džaba.
Hoces da kazes da ni ovo nije Tompsonova pesma?!

Убиј Србина Тхомпсоном!!!

Овако би смо могли у три речи приказати хрватско начело којим желе ући у Е.У, а истовремено запитати господу политичаре и из Србије и из Српске, да ли они заиста мисле да је Србима сигурно ући са Хрватима у Е.У??? Да ли је то уопште могуће, јер Хрвати једини бренд који имају за Е.У јесу и јесте усташтво и само усташтво а то у преводу значи клање Срба и Јевреја и осталог недужног становништва или пролазника кроз Хрватску!!!

Ма, дај! Рећи ће неко ко ово чита, али свако ко то каже, нек се запита слободно и провери у било којим медијима демократске усташке Хрватске и видеће, увериће се да је 150 тисућа ( тисућа*-стара српска реч) било присутно у центру престонице крваве и усташке Хрватске, међу којима и маса политичара и наравно представника културе! А, како и да не буду, када су они прво усташе па онда све остало! Убиј Србина! Клицали су млади Хрвати њих мали број само 150 тисућа, то је група малолетника окупљена у центру Загреба, каже неко! А, ми? Шта кажемо ми, јел чекамо да нам се извини Санадер, ил Месић, или да ћутимо да нас случајно не нападну и не кажу да смо ми криви, јер смо то заслужили.

Ми смо тенковима кренули а Хрватској да бранимо недужне Србе које су усташе демокраски убијале на усташкој земљи, јер су им Срби сметали! једноставно сметали су Срби тад у Хрватској, а сад на Косову, а сутра, већ ћемо да видимо где смета неки Србин! Али, откуд то да тај пост ратни синдром, од кога мало мало па полуди неки Хрват и побије пола села или породице, откуд то да се деси неком-им, Хрватима кад нису били злочинци у рату, само су убијали Србе, откуд толико психо оболелих Хрвата?! Сачекајте, па сад су убијали Србе ватреним оружијем, али у Другом Светском Рату су вадили и по пуне кесе извађених српских очију су носили у Ватикан Да би се хвалили, па јел то тада није оставило последице да се тај ген у ДНК пренесе на младе усташе којих све више и више има и који су прави бренд -усташе за Е.У.

У Хрватској се ипак иза 12 поена са Евровизије крије 150 тисуча поена у прилог убиј Србина, У Бих, мало па се чује Србе на врбе а такође и монтенегрини, да се не муче стално, они то напису на више места у сваком граду, Србе на врбе, наравно све они ово пишу кад не види нико, а када их гледа Планета цела, онда нам дају 12 поена на Еуросонгу да нам се продају као браћа само да видимо поводом овог концерта када ће Тадић, Љајић, Јеремић и остали да се извину Хрватској.
А тек замисли те тај злочиначки град Београд или Бања Луку, шта ли се тек тамо пева на концертима и да ли се нешто слично овоме пева ?!

Ta je pjesma napisana kad su nevini srbi palili sve oko njegova sela a njega nisu mogli tada su nastale ta pjesam i cavoglave
o cemu tada treba pjevat o bratstvu i jeinstvu a ovi ruse i ubijaju znance na hrvatskoj zemlji

Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuća Maksovih mesara
(Maks Luburić, komandant  zloglasnog logora u Jasenovcu)
Kroz Imotski kamioni žure, voze crnce Francetća Jure
(osnivač i zapovednik  Crne legije, crnokošuljaši)
U Čapljini, klaonica bila, puno Srba Neretva nosila
Oj Neretvo teci iza stranu, nosi Srbe plavome Jadranu
'Ko je moga zamisliti lani, da će Božić slavit partizani
Tko je reka, jeba li ga ćaća, da se Crna Legija ne vraća
Gospe sinjska ako si u stanju, uzmi Stipu a vrati nam Franju
Oj Račane jeba ti pas mater i onome 'ko je glasa za te
Sjajna zvijezdo iznad Metkovića, pozdravi nam Antu Pavelića
(Ante Pavelić, osnivač Ustaške organizacije 1929. godine, prvi i jedini poglavnik Nezavisne države Hrvatske za vreme Drugog svetskog rata)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
[/q
uote]

Vidiš kako Dominick zna di su moji stari bili za vrijeme II svj.rata!!! : Smile
Inače ovaj moj kraj je bio poznato ustaško uporište još od vremena Ilira i ameba.. Smile
Poznati su i ustaški logori ovdje u Rijeci za vrijeme II svj.rata... Smile
Pa naravno da zna, nisu bili valjda sa Eskimima... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
Мени није јасно да неко говори да није усташа онај што се буса у груди да је усташа највећи... Smile
pa pazi ako su mu dedovi bili krvavi do lakata oni moraju biti do ramena! I zasto se vi cudite vise 'rvatima pa pogledajte samo da oni na dan po 200-300x na televiziji spomenu "otadzbinski" rat, sta to pokazuje da oni ne znaju ni za sta pre "otadzbinskog" rata sto je tacno jer nikada nisu ni imali drzavu oduvek su bili sluge beckih konjusara!  Smile
tompson je kod njih nacionalna zveda kao kod nas na primer ceca, dok ona peva o nesrecnoj i ne uzvracenoj ljubavii i ostalim normalnim stvarima tompson peva u klanju srba o velicanju fasizma i ustaskog pokreta i ostalim stvarima koja se smatraju bolesnim u jednom normalnom drustvu! Ja ne znam niti jednu "naciju" na svetu da najpopularni pevac peva o klanjima i palezi Srba i Srbske imovine i da dodje 100.000 ljudi klicuci ustastvu i fasizmu, sto samo pokazuje kakav ste vi oloski narod kad gajite takve vrednosti, i nisu ovi iz EU budale znaju oni kakav ste vi ljudski otpad pa vas nece u EU pa normalno bre da nece sta ce joj zemlja sa 100.000 fasista i umobolnika koji bi vec sutra posle koncerta otisli da malo pokolju 2-3 Srbska sela! Kao primer navodim bugarsku i rumuniju koje su daleko iza NDH po razvoju i ekonomiji a ipak su u EU i pritom je NDH katolicka zemlja koja je tesno saradjivala sa vatikanom oko ubijanja pokatolicavanja i istrebljivanja Srbskog zivlja 40-ih a u periodu od 45-e do 91-e na razbijanju SFRJ! znaju oni kakav ste vi "narod" Smile

@cmelka
nisam ja reko da su ti didovi bili ustase nego borci za ljudska prava ali eto posto si priznao da su bili ustase za u buduce da znam! ma nece kruska pod jabuku!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 14:10:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.