Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 17:01:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vlada podrzava Tompsona!  (Pročitano 49087 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
hehehe ovo meni slici na one koji tadica optuzuju da je ustasa Smiley
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Nexus 5
hehehe ovo meni slici na one koji tadica optuzuju da je ustasa Smiley

Tadic je srbin. Gledas li vijesti? Imas na avazu kako dize tri prsta sa obe ruke. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
za velikog istoričara,Stepinac nije proglašen svecom niti ga je mogao proglasit papa Pavao jer je on umra 1978.Idi na neku drugu temu
Ko je bre umro 1978, kakve to veze ima sa onim sto sam ja napisao, sta bulaznis pa Alojzije Stepinac je proglasen blazenokom 1998 po nalogu Pape Ivana Pavaa II, tj. (Jovana Pavla) sto je korak ka beatifikaciji u mucenika za veru, a svecem je proglasen mislim 2004 neposredno po poseti pampers Pape Banjaluci, navodno je Alojzije - verski mucenik, pa direktno je odgovoran za stotine hiljada pobijenih Srba u NDH, smrad ustaski!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
za velikog istoričara,Stepinac nije proglašen svecom niti ga je mogao proglasit papa Pavao jer je on umra 1978.Idi na neku drugu temu
Ko je bre umro 1978, kakve to veze ima sa onim sto sam ja napisao, sta bulaznis pa Alojzije Stepinac je proglasen blazenokom 1998 po nalogu Pape Ivana Pavaa II, tj. (Jovana Pavla) sto je korak ka beatifikaciji u mucenika za veru, a svecem je proglasen mislim 2004 neposredno po poseti pampers Pape Banjaluci, navodno je Alojzije - verski mucenik, pa direktno je odgovoran za stotine hiljada pobijenih Srba u NDH, smrad ustaski!

ja sam negdje čitao da je on spasio mnoge srbe tako što ih je prekrstio na katoličanstvo, a poslije rata su se opet vratili pravoslavlju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

ja sam negdje čitao da je on spasio mnoge srbe tako što ih je prekrstio na katoličanstvo, a poslije rata su se opet vratili pravoslavlju...
Zar mislis da su Srbe pokatolicavali da bi ih spasili, to sto si procitao moze biti samo neki pro-ustaski tekst, katolicka crkva sa svojim poglavnikom je sistematski ucestvovala u genocidu, gomila materijala postoji u javnim arhivama sirom sveta! Gotovo svi koji su jednom pokrsteni nikad se ne vracaju svojoj izvornoj vjeri, a poznata je strategija jos iz Drugog svetskog rata koja kaze: "Trecinu Srba pobiti, trecinu pokatoliciti, a trecinu protjerati" sto je inicirao Pavelic, nesto slicno je ozivljeno na predratnim HDZ-ovim mitinzima 1990-te!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Posle rata su ionako svi bili ateisti, takva moda bila onomad
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A,ne...samo Srbi su bili ateisti i niko više.To se valjda videlo i na delu!? Hrvati su išli u crkve i niko im nije branio! Muslimani u džamije,takođe! Samo Srbi su pljuvali po svojoj veri(onih "par bakica" koje su išle u Crkvu,ne računam!)! Ono malo navodnih hrvatsko-muslimanskih "ateista"je čekalo i pripremalo teren za svoju "vernu" braću,da jednog dana odu iz onoga što se nikome osim glupih Srba nije dopadalo!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
A,ne...samo Srbi su bili ateisti i niko više.To se valjda videlo i na delu!? Hrvati su išli u crkve i niko im nije branio! Muslimani u džamije,takođe! Samo Srbi su pljuvali po svojoj veri(onih "par bakica" koje su išle u Crkvu,ne računam!)! Ono malo navodnih hrvatsko-muslimanskih "ateista"je čekalo i pripremalo teren za svoju "vernu" braću,da jednog dana odu iz onoga što se nikome osim glupih Srba nije dopadalo!

ma jok, većina muslimana je bila u komunistima onomad Wink ja nisam ni znao da sam musliman dok se nije zaratilo...
« Poslednja izmena: 16. Avg 2008, 19:45:08 od moralles »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ko priznaje pola mu se...dodaje! Šalim se,malo! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

ma jok, većina muslimana je bila u komunistima onomad Wink ja nisam ni znao da sam musliman dok se nije zaratilo...
Pa bio ti je sistem, ko hoce u crkvu, bujrum, al si na listi za stan poslednji a o nekoj funkciji mozes samo da sanjas jer ako ces da budes sef moras da budes u partiji koja je bila malko alergicna na svece i popove. Isto policija, vojska, doktori i ostalo
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 17:01:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.349 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.