Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:02:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vredili da kupimo sedam komada Mi-24i?
da
41.9%  (13)
ne
58.1%  (18)
Ukupno glasova: 31
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska rasprodaja krvavog oružija  (Pročitano 10105 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Na kraju ce neki privatnik da ga pretvoriu u kafic  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li su Mi-24 imali gubitaka prilikom "Oluje"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Da li su Mi-24 imali gubitaka prilikom "Oluje"?
Jedan se "sapleo" u dalekovod, posada spasena.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6300
a hrvati su se toliko hvalili njima... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Zna li netko da li se još uvijek koriste tenkovi kojom je Mile pregazio svoju kolonu civila? Evo i video za one koji ne znaju o čemu pričam, inače našao sam baš onaj linkan s jednog srpskog sajta da ne bi bilo da širim propagandu http://www.youtube.com/watch?v=pj2CTwwY3ZQ

Ako se koriste ti tenkovi, zašto se ne bi koristili i helikopteri (u slučaju da su 100% ispravni), a za koje kažete da su radile upravo ovo što je radio Mile. Zapravo nitko nema dokaza već samo priča i prepričava, a Mile je jadan dokumentiran.

Uz to nedavno su objavljeni dokumenti o isplati plaća za ruske pilote. Dosta je ruskih pilota pilotiralo avionima i helikopterima i napadalo Srbe, gdje točno sve nemam pojma. No to me je potpuno iznenadilo. Kao da ste vi platili nekom Saudijcu da sjedne u avion i bombardira Armiju BiH u Bihaću naprimjer.

Zaista me zanima mišljenje normalnih i nepristranih srpskih nacionalista koji razlikuju dobro od lošeg, a ne onih koji gledaju samo svoju stranu medalje.
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Mile ne voli zastoj na cestama  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 338
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 3600
Za taj slučaj sam čuo više različitih verzija, i stvarno ne znam šta je istina, pa ne bi komentirao.

Ali televiziji koja ima logo HTV stvano ne vjerujem, sjećam se jednog snimka koji je bio u HR dnevniku
kad novinarka stoji pokraj ubijenog civila i kaže nešto u smislu da je četnika u bjegu stigla zaslužena
kazna, kasnije je otkrivreno da je to bio ubijeni civil (znalo se tad, ali ne javno).
Pa obično puste snimku kako HV vojnici pomazu nekim civilima ili neku aličnu patetiku.

Asmire, ako ti je glavni izvor informacija o ratu HTV onda ne znas Bogh zna sta osim propagande,
ali ako imas info sa terena i akcija onda druga stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Bilo je vise izjava svjedoka iz kolone, one na HRT-u mogu biti "neuvjerljive", na srpskim medijima je to zataskano, a uostalom, to i nije bila neka velika vijest u ratu i nije privukla zasluzan publicitet. "Vreme" je nesto objavljivalo ali na kraju su svi zaboravili. "Krajina" vise nije aktualna i vise se niko ne zanima za nju, od politike do medija. Bilo pa proslo
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
Zastava Buchs, Svajcarska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson W810i
Malo mi je cudno da su krave i konji ostali na putu(zar se nisu prepali tenkova?), da su tenkovi isli extra preko izbjeglica (dok hrvatski tenkovi idu preko polja pored). Tenk bas i nije pogodno sredstvo za bijezanje, lako se primjeti, smatram da bi se krajiskim vojnicima vise isplatilo skinuti uniforme i umjesati se medju izbjeglice a tenkove unistiti da ne padnu u ruke hrvatima. Nekako mi ovo vise lici na propagandu kakva je bila uobicajna za vrijeme rata na svim stranama...

Sto se tice helikoptera, mislim da vec stoji u tekstu na pocetku da su helikopteri u veoma losem stanju, i smatram da se kupovina nebi isplatila (mozda samo rezervni dijelovi).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Pa ne bi mogli svi skinuti uniforme a Mile i par pajtasa su previse poznati pa su se uplasili "obozavatelja" koji su im bili za petama. A ovi nisu bili isuvise daleko, kako se vidi po snimku. U tom zastoju je tenk ili bager najpovoljniji za bjezanje kad je sve zakrceno. Rat je, ljudi izgube zivce. A ne vjerujem da su pucali u izbjeglice nego samo uvis. A sigurno su se i svi razbjezali kad su vidjeli kolonu tenkova. A sto se tice tih helikoptera, pa ko bi jos kupovao taj krs, zar ga nema dovoljno.
« Poslednja izmena: 25. Mar 2007, 22:19:17 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:02:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.