Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:39:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska omladina u Evropi?  (Pročitano 31449 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
ima toga još na ovom forumu  Smile i o hrvatskoj omladini  Smile

Nikad neču zaboraviti 31 oktobar 91 kad sam bio pod komandom teritorijalne odbrane opštine Grubišno Polje... Te noči ja i brat Milanče bili smo stacijonisani u Rašenici (krajišnici dobro znaju kakva se zverstva onde desiše), verovalo se da če ustaše odatle počet dejstvovanje... mnogo smo bili iznervisani, noč je bila ladna u pičku materinu, komadant Rade Čakmak naredio je visoku pripravnost, znali smo dače se nešta desiti te noči ... Kad negde oko 22 časa čujemo mi ustaše se deru "Za dom..." i počeše da katapultima ubacuju zveri u našu bunkerisanu preradu, to beše nešta mnogo strašno, ustaški pacovi od 30-ak kg, koji skaču za vrat srpskim borcima, a neki beše i minirani minama kučne proizvodnje... morali smo da se povučemo, beše mnogo mrtvih i ranjenih, večinom dece do 5 godina...

Pozdrav svima!
Kao što vidite po mom nicku,ja sam ustaša.
Nadam se da će te me lijepo primiti i da će mo se dobro družiti iako na duši imam,a ako Bog da,a dat će zašto nebi,i imat ću mnogo Srba(žena, nejači,staraca i muškaraca).

Hrvatska,ne do Drine,nego do Morave!

---------------------------

Brzo ćeš ti na čepurke. Samo da se reorganizujemo. Sad bijemo jevreje, janjičare i ustaše potpomognute ameriKKKom i vatiKKKanom kod Haife, ali Lazareva ruka je duga.

Ima da tanko sereš kad zamašem trobojnicom u sred Zagreb na trg Đeneral Draža Mihajlović

koji show  Smile

Ma to su bre Kiparske brigade, oni šta devedesetprve na Kipar pobegoše umesto da ratuju ko pravi Krajišnici!

I kake su im ono gluposti da ćirilično pismo, ovo ono?!?! Oni bre NISU SVESNI kako je opasno kupiti tastaturu na ćirilično pismo u ovu ustašku satrapiju! Išao ja jednom da kupim, pa me ustaška baba u firmu U-SAN onako gleda, pa kaže može ali mora da popuniš ovi papiri, a ja gledam tamo pita kako se zoveš, šta si radio devedesetprve, u koju vojsku si bio, tko ti bio zapovednik, jesil činio ratni zločini ili si činio ratni zločini, da jel pristaješ da se odrekneš vascele svoje imovine u korist za hrvatsku, da jel priznaješ da si palio kuće i klao po kućama pre nego si ih zapalio... ja gledam, a prosto ne mogu da verujem kako ustaše oće da s pomoću visokih tehnologija osude vasceli Srpski narod za genocidisanje!

Odma nisam hteo da kupim tastaturu na ćirilično pismo! Jes' da se ovako teže čita, nije čovek navikao na ova kriva slova, ali baremko ne mogu da me optužuju za genocidisanje.

A onda se nađu ovaki iz prvije redova u rovovi na peščanu plažu na Kipar, pa da mi govore da sam ja vaki i naki!!

Kad sam bio u Francusku, sretoh jedno devojče. Mnogo lepo. Mlado i lepo.
Pričala mi da je čula o herojski otpor Krajišnika sproću vatikansko-judeomasonsko-džihadskojevrejske urote na čelu sa satrapima Racingerom i Bušovima mlađim i starijim. I rekla mi da bi ona volela da bude tako hrabra. Onda sam ja njoj rekao da gi treba da prođe obred inicijacije, da se vidi može li ona da podnese teret od silnije obaveza šta ih ima svaki Pravoslavni Srbin.
Rekla ona da može, da se ne plaši.

"E, sestro slatka, to ti je prvi znak da si možda Srpkinja, kad se ne bojiš nikoga i ničega", rečem ja njoj. Pa ju testišem.

Testisao sam je vascelo poslepodne, uz dve kratke pauze da pomoću brlje nadoknadim izgubljene tečnosti i energiju. I moram da vam kažem, uspela je da izdrži.

Nakon četristosedamdesetog višestrukog orgazma, mog'o sam mirne duše da ju preporučim u bratstvo Srpskih sestara, jerbo je devojka pokazala izdržljivost i na najveća opterećenja, kakva samo Srbin ženi ume da priušti.

Ajme, šta je bila srećna. Toliko je bila srećna da sam sledećeg dana morao da ponovim obred inicijacije, kojeg je ona opet položila sa lakoćom.

Za nagradu sam otišao u šumu ponad Džumanovo, pa tamo zubima priklao medveda kapitalca i od njegovoga krzna napravio devojci pravu srpsku narodnu nošnju, podjelek i podgaće. I onda sam je još uslikao za uspomenu, reko mala, ima da te pokažem na forum gde se okupljaju najveći junaci od sviju Krajišnika, svi bre ima da vide kako si lepa i kako ti međedovina dobro stoji. A ona, sveža Srpkinja, namestila se i samo se smeška...

----

Jeli bre, jesi joj objasnio da mora da prođe obred inicijazovanja kroz celu hijerarhiju nadređenih ?

Republik of Serbska Krajina is west republik of Serbska Krajina.

Serbs heva inhabited Krajina since 1578. and before. In world war 2 bestiality of Ustasha atak Serbs. Yunf children were tortured and eaten by Ustashi. Ustashi Stepinac i papa in Vatikan blesed Serbs for overcrossing (prekrštavanje) !

But today, papa Racinger naci denies killing of 750.000 Serbs.

REPUBLICK OF SERBSKA KRAJINA WIL BE FRI !

Ded Sebs 32962817151478721 antil nav and kaunting.

Ic čru, evrifin'gs čru! Gad bles ju ol! Fak ustaši, fak gaddemn Tudjman, long liv Junajted Stejts of Srbija!

we are peace loving, we pick flowers and read poetry.

Ustaše atak as. Cak-cak with knife over our children neck. Dead children, killed. Poor Serbs.

Wev Serbs was first defender of christianiti, we fought the law and dzihad turci feat. al quaida
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 17:10:06 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat: murinhoo link=topic=269324.  msg5201596#msg5201596 date=1207752220
ima toga još na ovom forumu  Smile i o hrvatskoj omladini  Smile

Ustaški kasapi na delu

Pogledajte bre braćo dokle ide krvatska mržnja sproću svega šta je srpsko. 

Slova U u dnevnoj sobi dižu raspoloženje ukućanima. 

hxxp:|| www.  24sata.  hr/metro/clanak/slova-u-dnevnoj-sobi-dizu-raspolozenje-ukucanima/45839/

Druženje u boravku bit će prisnije ako prostorijom dominira slovo U. 

Pa ja stvarno ne znam šta da kažem.   Gde je sad Racinger i Bush, gde su ti civilizovani Solane i Blerovi? Jel to ta demokracija koju Srbima nude?

Smile

Pri uređenju dnevnog boravka najvažnija treba biti udobnost, a zatim funkcionalnost.   Kako biste to postigli, stručnjaci preporučuju aranžiranje namještaja u obliku slova U, a ne u vrlo popularno L.   Oblik U smatraju idealnim jer su tako kauči, fotelje i taburei okupljeni oko središnjeg dijela, a to je stolić.   Na taj način svi mogu ugodno razgovarati, a položaj u obliku slova L zahtijeva da se svi neprestano okreću jedni prema drugima kako bi ostvarili kontakt licem u lice.   Kombinirate li namještaj različitih uzoraka, presvucite ga istim materijalom ili prekrivačem. 

Ma stvarno, gdje je obraz tim ustašama još kauče i fotelje stavljaju u oblik slova U. 
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 16:57:32 od čokoladko »
IP sačuvana
social share
Jodilolej tara jodilodilej I jodilodilodilo looo

Aj ća, volin te
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A ja mislim da bi slovo u tebalo izbaciti iz izgovora i pisanja hrvatskog jezika prYzimo nasim sysjedima da imajy zadovoljstvo da negledajY   slovo U
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 21:49:48 od light_striker »
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Прави усташки омладинци.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung 
A ja mislim da bi slovo u tebalo izbaciti iz izgovora i pisanja hrvatskog jezika prYzimo nasim sysjedima da imajy zadovoljstvo da negledajY   slovo U

Najvece zadovolojstvo bi nam pricinili, barem meni, a siguran sam i velikoj vecini, kada ne bi vas "gledali", tj kada ne biste bili toliko iskomleksirani sa Srbima i zudili za time da barem i na forumu, ako nigde drugde, a ono budete barem na trenutak sa nama
Valjda u vama rade geni vasih predaka, tj dedova koji su se izjasnjavali kao Srbi, ...pa vas ono...vuce da se "druzite" sa Srbima  Smile
Iako, nesto ne primecujem, da je zelja za "druzenjem", obostrana... Smile Smile
No...nastavite vi da nam se i dalje uvlacite, mozda vam i dozvolimo da se prekrstite i vratite u pravoslavne vode
  Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 22:35:46 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
SonyEricsson k800i i D820

Najvece zadovolojstvo bi nam pricinili, barem meni, a siguran sam i velikoj vecini, kada ne bi vas "gledali", tj kada ne biste bili toliko iskomleksirani sa Srbima i zudili za time da barem i na forumu, ako nigde drugde, a ono budete barem na trenutak sa nama
Valjda u vama rade geni vasih predaka, tj dedova koji su se izjasnjavali kao Srbi, ...pa vas ono...vuce da se "druzite" sa Srbima  Smile
Iako, nesto ne primecujem, da je zelja za "druzenjem", obostrana... Smile Smile
No...nastavite vi da nam se i dalje uvlacite, mozda vam i dozvolimo da se prekrstite i vratite u pravoslavne vode
  Smile Smile

Vidis Maks Srbi su prije pravoslavlja bili odani papi... kraljeve vam krunisao i priznavao papa... ali eto neka ti bude...kod tebe uvijek ista dosadna prica i jos mislis da si smijesan ili duhovan... sve ali ni zabavan nisi... ima dovoljno normalnih Srba ovdje sa kojima se lijepo moze razgovarati...a kod tebe Ivane je sve otislo niz vodu...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Vidis Maks Srbi su prije pravoslavlja bili odani papi... kraljeve vam krunisao i priznavao papa... ali eto neka ti bude...kod tebe uvijek ista dosadna prica i jos mislis da si smijesan ili duhovan... sve ali ni zabavan nisi... ima dovoljno normalnih Srba ovdje sa kojima se lijepo moze razgovarati...a kod tebe Ivane je sve otislo niz vodu...
Као теолог ти кажем да се не упушташ у теолошке приче,боље је да ћутиш о овој теми јер по овом питању показујеш незнање.Паписти губе још у 8 веку добар део балкана заувек(до тад римска епархија је у себе укључивала чак и Солун).То што су српски краљеви користили "папичиће" за своје тренутне политичке интересе(а после се поново крунисали у православој Цркви!) је друга прича(а ни на западу није било нешто другачије).Не заборави да сте и ви били Православни све док се латини нису одвојили 1054 г. и отишли,заједно са вама,у јерес.
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Citat
Као теолог ти кажем да се не упушташ у теолошке приче,боље је да ћутиш о овој теми јер по овом питању показујеш незнање.Паписти губе још у 8 веку добар део балкана заувек(до тад римска епархија је у себе укључивала чак и Солун).То што су српски краљеви користили "папичиће" за своје тренутне политичке интересе(а после се поново крунисали у православој Цркви!) је друга прича(а ни на западу није било нешто другачије).Не заборави да сте и ви били Православни све док се латини нису одвојили 1054 г. и отишли,заједно са вама,у јерес.
Ne nismo mi bili Pravoslavci, nego je se bas u godini 1054 razdvojilo kriscanstvo na pravoslavno i katolicko...ali eto vidis kazes da su upotrebljivali u svoje svrhe...u sta god da su upotrebljivali Srpski kraljevi bili su u to vrijeme odani Vatikanu...i on ih je krunisao...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ne nismo mi bili Pravoslavci, nego je se bas u godini 1054 razdvojilo kriscanstvo na pravoslavno i katolicko...ali eto vidis kazes da su upotrebljivali u svoje svrhe...u sta god da su upotrebljivali Srpski kraljevi bili su u to vrijeme odani Vatikanu...i on ih je krunisao...
Ја ти рекох да не причаш смејурије али ти опет...
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Dobro dobro Bulajka necu... idem ja spavat sutra se radi a ja ovdje....nix gut!  Smile Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:39:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.