Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 23:21:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska omladina u Evropi?  (Pročitano 31898 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
PavleCutura svaka cast na postu! u potpunosti se slazem sa tobom. Hrvatska omladina je zatrovana mrznjom,kako i ne bi kada svaki dan na hrt-u moze se ponesto cuti o navodnoj srpskoj agresiji,non stop govore negativno o srpskom narodu,pa umrece od tolike zavisti,mrznje prema srbima,ni meni nikad nece biti jasno zasto su toliko opsednuti tom mrznjom prema svemu sto je srpsko.Volela bih da se i kod nas pojave emisije koje ce govoriti o stradanju srpskog naroda ali nas kao da ne interesuje,neko je rekao da to sto srbi zaboravljaju i oprastaju ne znaci da smo kao narod posteni i dobri vec da nam je to velika rupa u mozgu,zao mi je sto vecina srba u srbiji nisu svesni da su hrvati najveci otpad ljudskog drustva,pobili bi oni sve nas da mogu. ne mrzim ih,ali imam o njima najgore misljenje. i sami kazu ta njihova omladina na njihovim sajtovima"pa koliko puta treba da vam stavljamo noz pod grlo da bi prestali da nas zovete bracom" pa "jebe mi se za srpske zrtve' i sl. VUK DLAKU MENJA A CUD NIKADA.  pozdrav svim srbima koji ne zaboravljaju i ne oprastaju sta su nam drage komsije tokom istorije cinili.

Smile

a ovo ostalo....bla bla bla bla
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
http://farm1.static.flickr.com/156/418754865_f131e4abcd.jpg

Ustase digle spomenik genocidisanju srpske nejaci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
omladina ? sve je to go ustaša, kume moj.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
http://farm1.static.flickr.com/156/418754865_f131e4abcd.jpg

Ustase digle spomenik genocidisanju srpske nejaci

začetke genocidisanja, vidimo već i kod katoličkog popa kačića miošića...

Kamo tebi Kuna Asan-aga,
koji mnogo odnese mejdana?
Di je junak Poprženoviću,
na oružju Marko Kraljeviću?

Kamo li ti Babiću Asane,
di li ti je Lopužić Ćemane?
Kamo tebi Cukarinovići,
Nožinović i Nadžakovići?

Di je tebi Firdusović beže,
Topalović di ti je viteže?
Kamo li ti Zlojić Omer-aga,
di li ti je Šarić dizdar-aga?

Di su sile Tataranovići,
Duratović i Tabakovići,
koji svuda čete četovaše,
na stotine glava odsicaše?

Svi su ovo starinom Bošnjaci,
ol Bošnjaci oli Hercegovci,
kojino se tada isturčiše,
kada Bosnu Turci osvojiše, -

i ostali bez broja junaci,
vitezovi starinom Bošnjaci,
koji vlaške odsicaše glave
veće neg je u Primorju trave.

Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Prema podacima Save Štrbca u ovoj godini džinovski se povećao broj otmica Srba od strane neidentifikovanih letećih objekata za koje se opravdano sumnja da su ustaše i Nemci! Tako je samo ove godine usred noći oteto preko šest milijona Srba kojima su u telo umetnuti razni mikročipovi, slike Ante Pavelića, getribe i druge elektroničke naprave! Žrtve se ničega ne sećaju osim toga da su sovisali u Srbiji, nakratko se probudili usred operacije gde su videli tablu na kojoj je pisalo "Stara Gradiška" a zatim kad su se opet probudili osetili su poriv da navijaju za Dinamo i da se preobrate na katoličanstvo! Otmice se često ponavljaju a žrtve kazuju i da znaju da se ponekad probude na misi u katolička crkva!

Takođe, u Vojvodina su se pojavili mnogi čudni crteži u žito koji prikazuju NDH, šahovnice, veliko U a postoje i mnogi drugi neobični natpisi. Naučnici su mnoge od njih preveli na ćirilica i kažu da piše, citiram "OVO JE HRVATSKA", "ŽIVIO JASENOVAC", "KRIVOSLAVNI PEDERI" , "SVETOG SAVU JEBEMO U GLAVU" a zabeležen je i jedan koji kaže "DŽABA SI SIJAO" koji je uništio vasceo usjev jednog izbeglog Krajišnika! Dokle će ovo da traje niko nezna ali pretpostavlja se da se neko sveti jer su srpski astronomi nedavno otkrili i obelodanili da iznad face na Marsu postoji kamena formacija koja liči na šajkaču šta je NASA pokušala da zataška! Šta će da bude dalje, videćemo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson G 502
Citat
pa umrece od tolike zavisti,mrznje prema srbima

Niš' se ti Srpkinjo ne brini,kad nismo pomrli 91'nećemo ni sada,nije ovo danas ništa prema 91'..
Tu i tamo još se pojavi neki četnik poput ovog Uzelca koji nam je ubio svećenika nedavno i u čijoj su kući našli dosta oružja pretragom,al' da se i to preživjet kad se preživjela 91'...
 Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 365
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-C160 1.0
Ustaske zlocine cemo osvetiti duplo.Smrt svim Hrvatima.Dubrovnik je nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson G 502
Ustaske zlocine cemo osvetiti duplo.Smrt svim Hrvatima.Dubrovnik je nas.

Čekaj malo,nemoj biti skroman..Dubrovnik!! Smile Smile
Šta nije sve vaše do crte Virovitica-Karlovac_Karlobag..
 Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Kako smo sada zvanicno "23. Brigada lake pesadije (rezervna) VS" u nasa srca mi vecno da bidnemo "Brigada TO Zajecarski kraj "H.A. Pirs Spanac". Svesni na ovo tesko stanje sa KiM, kako god da bijo ja u Brizbejn, sa savremena orudza od telekomunikacija, sazvo sam stare drugare i postene staresine u moji Zajecar da se napravide jedni ratni plan.

Od 1999. smo se pomalo osuli, ali Stab od BrTO funkcionise u ovi sastav;

http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2006/09/28/_slike/16SINA-6330_f-1.jpg

Sa leva na desno)
Potpukovnik Nemanja Todorovic, najstariji preziveo staresina i komadant, cesto ga ovde pominjem, pravi covek na pravo mesto.
Major Rade Vasiljev, celnik od stab
Kapetan prve klase Milojica Stoickov, zamenik od komadant i od celnik
Kapetan Jovo Dolanc, celnik od stapsko odelenje za politicko-propagadni rad
Kapetan Lazar Dimitrov, celnik odelenja za obavestajna dejstva, veza, vojna posta, vojnu policija i vojnu kuinja (imademo mali problem, ne imademo staresina za sva odelenja)
Major Radivoje Nadj, brigadni lekar i komadant od sanitet

Bese lepo sta sam video ove mnogo dobre staresina na jedno mesto.
Dogovor jeste pao da ce ako se krenede na KiM, nasa slavna BrTO sledete svaka komanda od GS VS i da cemo, ako trebade i prvi na Kosovo.

Zajecar jeste uz KOSMET !
I Metohija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
Ustaška kama u Srpskom Tibetu!

Predljažem da sakupimo dobrovoljce koji bi pomogli kosookim Srbima koje belosvetski krojači prozvaše Kinezima da jednom ljikvidiraju te ustaške separatiste u svetoj srpskoj zemlji.

više na stickypond krajina forumu  Smile

http://www.stickypond.com/krajina/

Kako je Kosovo olako priznato od nekih,dakle mijenjanje granice na Balkanu je pocelo i treba da se nastavi.Prvo Hrvatskoj treba oduzeti Dalmaciju,Istru i Slavoniju.Srbi polazu pravo na Dalmaciju i Slavoniju jer su dolaskom na prazan prostor zauzeli zemlju,a Hrvati sto su kukavicki pobjegli od Turaka nisu im Srbi krivi.

što se tiče srba na kosovu,krajini...tu srbi nisu bjezali dobrovoljno već zbog genocida ndh i siptara,dakle to se ne može govoriti da su albanci i hrvati dosli na zemlju onih koji su je napustili bez pritiska druge strane.

hrvati su zbog turaka nestali,pa samim tim srbi koji tu dolaze polazu pravo na zemlju.

dok srbi proterani iz raznih krajeva imaju pravo povratka na svoje.

Progonili su i progone Srbe i srpstvo i u Makedoniji,na Kosovu i Metohiji,Crnoj Gori,Dalmaciji,Hercegovini,Bosni,Slavoniji,Baranji*LIKA,KORDUN I BANIJA POSEBNO!

Istorijsko pravo Hrvata na dio Dalmacije ne postoji,jer po tome ih imaju i Italijani i Heleni...a sto je rkc od srba pravila hrvate to posebno treba osudjivati i siriti tu istinu da ne bi bilo zabune po pitanju stava gdje su srpske granice.
Bome lepo piose ovaj na serbian caffeu. Tako treba da bidne i nikako drukcije.
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 16:08:45 od murinhoo »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 23:21:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.