Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 17:30:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska omladina u Evropi?  (Pročitano 32107 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
http://www.jasenovac-info.com/cd/jasenovac/index_l.html

Citat
Hrvatski nacionalni komitet za istraživanje zločina okupacionih snaga i njihovih saradnika tvrdi u svom izveštaju od 15. novembra 1945. da je od 500,000 do 600,000 ljudi ubijeno u Jasenovcu.
Bez komentara.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 12:22:00 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
nemam pojma o čemu vi govorite

1.hrvatska je imala pravo na samoodređenje i iskoristila ga je, dio srpskog stanovništva se pobuniji, osnovao nekakvu paradržavu, brzo smo to riješili, kolovođe i sljedbenici su pobjegli, neki se danas vraćaju, i šta???

šta vam nije jasno??? zašto su se bunili??? zbog duhova prošlosti??? zbog strašnih i povampirenih ustaša kojima su vas vaši dedovi plašili??? gdje su oni??? zašto se žele vratiti??? zašto traže imovinu nazad ako smo mi genocidni i ako su se bunili protv rh???

pričate totalne gluposti

i kakvi bolesni brojevi oko jasenovca, pa pročačkajte si malo ovaj forum i naći ćete svakakvih podataka i brojeva o jasenovcu. ali 700.000, ma dajte molim vas, glupost na kvadrat

uvijek neki kur.. započnete, dobijete po prstima i onda- klasika- krivi su nam ovi, krivi su nam oni, svi su protiv nas, nitko nas ne voli i bla bla bla bla

šta smo mi trebali??? dati vam sve što želite??? odseliti se na mars??? priznati da smo i mi srbi i da je sve srpsko???

promašeni taj si savekov popis možeš okačiti mačku o rep, na njemu je pola mog sela koje nikada nije vidjelo jasenovca ni na slici

sa vama ne vrijedi razgovarati, vas se treba čuvati i izbjegavati Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Citat
Hrvatski nacionalni komitet za istraživanje zločina okupacionih snaga i njihovih saradnika tvrdi u svom izveštaju od 15. novembra 1945. da je od 500,000 do 600,000 ljudi ubijeno u Jasenovcu.

Ti ponavljas i ja cu.

Znas li da je zlocin umanjivati zrtve zlocina?
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 12:24:49 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma ti nesrećni ljudi ubijeni u jesenovcu i ostalim logorima uopšte nisu bili srbi već hrvati nemoj niko da te laže  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Pa izbegavaj nas sa tim tvojim mastarijama Umorni. bicemo ti zahvalni  Smile

Cuj covek se pita zasto neko hoce svoju imovinu nazad!!!  Smile stvarno cudno  Smile
Ostalo ne bih ni komentarisao  Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 12:27:58 od pishax »
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
brzo smo to riješili,

za to sto ste resili brzo idi polozi ruzu slobi na grob !!!

on je tome doprineo najvise... vrlo dobro znas kroz sta ste prolazili i vi i turci u bosni dok smrad,gad,pseto,izdajica nije izdao sve,zatvorio granicu na drini toboze da bi se ogradio od "zlocina" i "agresije"

75 % teritorije u bosni bilo je srpsko, kao i prostori u hrvatskoj gde su oduvek ziveli srbi, mislim na RSK.

niste mogli prici srpskim polozajima dok je bilo srpske vojske, a kamoli proterati ih.

e kad je govnar izdao sve, onda je sve i palo... a ti mi se sad tu qrcis kako ste brzo resili.

a to sto si rekao kako nas se treba cuvati i izbegavati to si upravu... koji ces nam qrac... i vi nama i mi vama...  Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
nemam pojma o čemu vi govorite

1.hrvatska je imala pravo na samoodređenje i iskoristila ga je, dio srpskog stanovništva se pobuniji, osnovao nekakvu paradržavu, brzo smo to riješili, kolovođe i sljedbenici su pobjegli, neki se danas vraćaju, i šta???

šta vam nije jasno??? zašto su se bunili??? zbog duhova prošlosti??? zbog strašnih i povampirenih ustaša kojima su vas vaši dedovi plašili??? gdje su oni??? zašto se žele vratiti??? zašto traže imovinu nazad ako smo mi genocidni i ako su se bunili protv rh???

pričate totalne gluposti

i kakvi bolesni brojevi oko jasenovca, pa pročačkajte si malo ovaj forum i naći ćete svakakvih podataka i brojeva o jasenovcu. ali 700.000, ma dajte molim vas, glupost na kvadrat

uvijek neki kur.. započnete, dobijete po prstima i onda- klasika- krivi su nam ovi, krivi su nam oni, svi su protiv nas, nitko nas ne voli i bla bla bla bla

šta smo mi trebali??? dati vam sve što želite??? odseliti se na mars??? priznati da smo i mi srbi i da je sve srpsko???

promašeni taj si savekov popis možeš okačiti mačku o rep, na njemu je pola mog sela koje nikada nije vidjelo jasenovca ni na slici

Konstitutivni narod!!!!!!!!!!!!!!!! ste nasilno izbrisali iz ustava i obesparvili. Možeš ti da se ljutiš ali ti pričaš o posledicama a uzroke guraš pod tepih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
napiši mi imena ti članova Smile

da da da zahvalimo slobi, on nam je oslobodio hrvatsku a okupirao ju je ko? vanzemaljci ili isto on

kad su srbi došli u krajinu? ko je tamo živio prije njihovog dolaska? najvjerojatnije nitko, jel da?

konstitutivni ste i danas, sa svim pravima koje i sve ostale nacionalne manjine imaju

aha oćeš imovinu a nećeš domovinu, ma je li? ti bi živio u jednoj državi?

nikada više, n i k a d a
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
@Almeyda, to sto pricas za Milosevica je debelo preterivanje a i zamena teza. nije Sloba kriv sto su hrvati i muslimani pod komandom amerike napali.
Sve je to bio deo sire americke akcije protiv srpskih snaga pod nazivom "Oluja na Balkanu".
Prema tome pripisivanje toga Milosevicu je krajnje dubiozno isto kao i pripisivavanje nekoj hrvatskoj vojnoj vestini  Smile

Umorni, idi odmori malo....
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 12:35:39 od pishax »
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
@Almeyda, to sto pricas za Milosevica je debelo preterivanje a i zamena teza. nije Sloba kriv sto su hrvati i muslimani pod komandom amerike napali.
Sve je to bio deo sire americke akcije protiv srpskih snaga pod nazivom "Oluja na Balkanu".
Prema tome pripisivanje toga Milosevicu je krajnje dubiozno isto kao i pripisivavanje nekoj hrvatskoj vojnoj vestini  Smile

Umorni, idi odmori malo....

ja onda stvarno ne znam ko je naredio da se zatvori granica na drini....

deda mi je ovde u srbiji umro u tom periodu , ni sanduk nam nisu dali da prenesemo da se sahrani u bijeljini odakle je rodom bio...

izdao je sve srbe preko drine i u rsk, i to ce ti reci svaki srbin koji je preziveo golgotu.

o kakvoj americi ti pricas??? amerika je dozvolila i odobrila sve sto su oni izvrsili nad srbima u rsk, a povlacenje su naredili oni kojima su se tresla muda pred njegovim likom...

zato i nije voleo ratka mladica, iz prostog razloga sto ga ovaj nije jebao ni 2 %, a opet mu sloba nista nije mogao.

izdaja je bila i tu nema price...

« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 12:42:19 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 17:30:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.