Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 14:38:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska nema nameru da se izvini Srbiji  (Pročitano 40744 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
pre svega kazi mi kako objašnjavaš činjenicu da su tenkovi iz srbije krenuli na vukovar a ne obrnuto?
Ti si se rodio kao panglu ili si radio na tome , blento jedan tenkovi su išli iz Sarajeva avioni i iz Tuzle , kako ti objašnjavaš ovu cinjenicu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Мунлајте, душо, како су почели сукоби у СФРЈ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
@Horvat35
Smiri se malo. Ovakvo ponasanje se nece trpeti.

Cenzura! Vredjanje ucesnika foruma je strogo zabranjeno!
Na tvoje pitanje je odgovoreno u temi Najcesce postavljana pitanja!
Preporucujem takodje da procitas Pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma.
Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 22:45:03 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
BlackBerry Torch
То је што се тиче вашег "срца"...
Да ли је потребно да причамо и о јужној Далмацији?

Srbi su se pojavili prvi put u Dalmaciji u ranom 14 stoljeću.
Od tad potiču prvi srpski manastiri tamo.
Masovni dolazak Srba potom se dešava tek po Otomanskoj navali...

Hrvati su u Dalmaciji od Seobe i 7. stoljeća a Dalmacija je integrirana u Hrvatsku kraljevinu u 9-10 stoljeću.  Smile

Što manje budemo imali zajedničkog posla, to bolje i bezbolnije za jedne i druge. Inače mislim da je ovakav rasplet velika šteta za oba naroda, jer smo jedni drugima mogli da budemo najbolji oslonac na Balkanu, a i šire, što je otprilike bio slučaj sa našim precima.

Apsolutno se slažem s ovim.
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
A  Italijani ?  Smile
Citat
Što manje budemo imali zajedničkog posla, to bolje i bezbolnije za jedne i druge. Inače mislim da je ovakav rasplet velika šteta za oba naroda, jer smo jedni drugima mogli da budemo najbolji oslonac na Balkanu, a i šire, što je otprilike bio slučaj sa našim precima.
Jest da ima budala , tek kad vratimo naše , onda može a ovako i te kako cemo imati posla , nije gotovo u to budi siguran , dužni ste nam što šta !
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 22:52:25 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
BlackBerry Torch
A  Italijani ?  Smile
Citat
Jest da ima budala , tek kad vratimo naše , onda može a ovako i te kako cemo imati posla , nije gotovo u to budi siguran , dužni ste nam što šta !

E, upravo to "da vratimo naše" je kamen spoticanja između nas i vas.
To "naše" je Krajina koja je Hrvatska, bila prije no je i jedan Srbin kročio tamo, i ostat će Hrvatska!
Čim prestanete s tim "da vratimo naše" možemo početi razgovarati o daljnjem miru između dva naroda.
Mi ne posežemo za Zemunom ili Mačvom (osim nekoliko zagriženih koji su u manjini), to jest vaše!   
IP sačuvana
social share

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ima da vratite sve ono što ste dobili zahvaljujuci Srbima  sakrivši se i primirivši u Jugoslaviju , sad biste da se povuce granica , nikada i ne lupaj sa tim podatcima kada znaš da nikada niste postojali i da datirate od 1991 kao država i narvno onih 4 godine kada ste nacinili nevidjena zverstva i zlocine , sad još glumite i tobož žrtve !
Vi ste na Srpskoj i Italijanskoj teriritoriji i to nece trajati doveka !
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 23:10:01 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
BlackBerry Torch
Ne glumimo žrtve, nema potrebe.
Ajd malo prouči povijest Srba u Hrvatskoj i Dalmaciji pa vidi kad ste se pojavili.
A vidi i kad su kraljevali hrvatski kraljevi... pazi da se malo ne začudiš, ali to je bilo mnogo prije Karadžorđevića...

Arogancija je substitut za znanje, rinaka.  Ali je i prozirna.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Praviti se lud je gore nego biti lud , Ja mislim da si ono prvo , što se tice arogancije , ona je odraz opreza jer sa vama Hrvatima je on i te kako potreban , kako objasniti vašu tužbu kao želju za pravdom ili !?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
BlackBerry Torch
Praviti se lud je gore nego biti lud , Ja mislim da si ono prvo , što se tice arogancije , ona je odraz opreza jer sa vama Hrvatima je on i te kako potreban , kako objasniti vašu tužbu kao želju za pravdom ili !?

Nazivati nekog ludim ili mu reći da se šravi lud je inače sjajan argument Smile ali logično je da rinaka koristi takve argumente...

Ja ne poričem povijest Srba jer je dobrano poznajem. Razlika između tebe i mene je da ti poričeš hrvatsku povijest, ili iz neznanja, ili namjerno, kako god, loše po tebe.

Na temu:
Hrvatska bi se trebala ispričati svim nevinim srpskim žrtvama na području Krajine za vrijeme Domovinskog rata, ne samo ispričati nego i obeštetiti ih koliko god je moguće! To jest korektno i humano.
(naravno, rinaka, ne očekujem da bi ti mogao reći išta ovome slično u vezi nesrpskih žrtava od strane Srba, ili ćeš me uvjeriti da sam u krivu?)
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 23:29:22 od Sale Nadj »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 14:38:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.146 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.