Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 21:21:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska nema nameru da se izvini Srbiji  (Pročitano 40476 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
Zajednička antifašistička borba je pozitivan primjer. Smile
odakle proizilazi iz tvoje izjave da je blaiburg i maribor pozitivan primer borbe protiv fasizma, a direktno izgovoreno iz usta coveka koji je 3x na 2 zadnje  stranice rekao za sebe da je ustasa, zanimljivo Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
odakle proizilazi iz tvoje izjave da je blaiburg i maribor pozitivan primer borbe protiv fasizma, a direktno izgovoreno iz usta coveka koji je 3x na 2 zadnje stranice rekao za sebe da je ustasa, zanimljivo Smile

Prvo, ako ti nisi shvatio ironiju oko mojega deklariranja kao ustaše, onda te doista žalim.

Drugo, ono što se desilo na Bleiburgu jest zločin jer su deseci tisuća ljudi likvidirani bez ikakvog suđenja, međutim to ne umanjuje bit antifašističke borbe. Moji preci se nisu borili u NOB zato da bi mogli tamaniti na Bleiburgu, nego da oslobode vlastite domove i zemlju od fašista.

Smile
IP sačuvana
social share
Domoljub.
Danke Dojčland.
Obavezno pročitati: "Moj život s Francekom"(Ankica Tuđman)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
odakle proizilazi iz tvoje izjave da je blaiburg i maribor pozitivan primer borbe protiv fasizma, a direktno izgovoreno iz usta coveka koji je 3x na 2 zadnje stranice rekao za sebe da je ustasa, zanimljivo Smile

Prvo, ako ti nisi shvatio ironiju oko mojega deklariranja kao ustaše, onda te doista žalim.

Drugo, ono što se desilo na Bleiburgu jest zločin jer su deseci tisuća ljudi likvidirani bez ikakvog suđenja, međutim to ne umanjuje bit antifašističke borbe. Moji preci se nisu borili u NOB zato da bi mogli tamaniti na Bleiburgu, nego da oslobode vlastite domove i zemlju od fašista.

Smile

da li je bombardovanje nemacke od strane saveznika zločin?
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
BlackBerry Torch

Smile

da li je bombardovanje nemacke od strane saveznika zločin?

Pa... realno jest (cisto sa pravne strane) ali bilo je to da se tad Nijemce bas i nije puno zalilo.
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa... realno jest (cisto sa pravne strane) ali bilo je to da se tad Nijemce bas i nije puno zalilo.

Hm...zašto osporavaš srpsku argumentaciju? Znaš onu: "Zločin je zločlin, svi su činili zločine, svi se svima trebaju izvinuti"?

IP sačuvana
social share
Domoljub.
Danke Dojčland.
Obavezno pročitati: "Moj život s Francekom"(Ankica Tuđman)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
BlackBerry Torch

Hm...zašto osporavaš srpsku argumentaciju? Znaš onu: "Zločin je zločlin, svi su činili zločine, svi se svima trebaju izvinuti"?

Hmm... pa nisam Srbin, valjda zato. Mada evo gledam Stojakovica na ESPNU kako igra za New Orleans Hornetse  Smile (a i ne ide mu nešto danas). Smile

Ma ne, ja to volim tako, prvo "pravno" a potom "realno" gledati, koliko je to moguće...
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18

nego? Smile

i ja ga  gledam Smile svaki put kad je na tv onda mu ne ide Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2008, 04:23:57 od bokimajk »
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
...

ajde sada daj neki pozitivan primer iz hrvatsko srpske istorije? ne znaš ni jedan?
Srbi i Hrvati su dugo, dugo bili prijateljski narodi. E onda se desila 1941. i od tad više nismo prijatelji. Mi smo narod koji ne zaboravlja i ne prašta, i to ti je batice to. Jedina opcija da ponovo postanemo prijatelji je da Srbi prestanu da budu Srbi, što je Broz i pokušao da napravi od 45. pa do propasti tog sistema. Posledica toga su ovi što im je mrska sve ono što definiše srpski nacionalni identitet i njegovo ispoljavanje. Posledice toga su i glasanje za Slobu, Tadića i Jovanovića. Značajno su nam tokom komunizma oduzeti epiteti naroda, što je dovelo da toga da je među nama utanjila društvena svest. Kod Hrvata, kao što se da i videti, se to nije desilo, a nije jer to nije ni bila namera Titovih komunista. Hrvati su ustali kao jedan kad je došlo do raspada Jugoslavije, dok mi imamo Žene u Crnom, razne "humanitarne" fondove, podsmevanje i demagoško eksploatisanje nacionalnog identiteta i sl. Narod nam se osipa kroz stvaranje novih nacija, jer čovek negde mora da pripada. Ako srpstvo umire, ljudi normalno imaju želju da negde pripadnu, zato je i nastala crnogorska nacija, sprema se stvaranje vojvođanske i sl. Zato ti prika čezneš da se pobratimiš sa Hrvatima, mada je taj pojam bratstva vezan jedino za komunizam, tj zvaničnu religiju komunista-ateizam. Samo su ljudi iste vere braća, iako religija ne definiše pripadnost naciji. Prema tome, nama Srbima, pravoslavnim hrišćanima, braća pre mogu(i jesu) da budu Bugari. Nama je pre potrebno pomirenje sa Bugarima, nego sa Hrvatima, jer su naši međusobni ratovi bili ono što se zove bratoubilaštvom. To je najveći greh srpskog i bugarskog naroda, ta istorija međusobnog ubijanja, koja je btw donela i velike štete i nama i njima. Samo jednom smo se ujedinili sa stvarno bratskim narodima, u prvom Balkanskom ratu, i ostvarili najveće i najjeftinije uspehe. Od samog starta WWI i pomora koji je nastao, trebalo je da znamo da cela ta priča sa Hrvatima neće dobro ispasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Jeremić: Hrvatska kriva za pogoršane odnose

Ministar spoljnih polsova Srbije Vuk Jeremić izjavio je da je mnogo veća odgovornost Hrvatske za narušavanje odnosa sa Srbijom, ali da to ne znači da u 2009. i narednim godinama ne treba da se učini sve za prevazilaženje problema.

"Ako je neko uradio da bilateralni odnosi budu narušeni - onda je to hrvatska vlada. Ne samo da su priznali jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, nego su i insistirali na opstajanju tužbe protiv Srbije. Teško da bih te dve odluke mogao da ocenim kao dobronamerne prema našoj zemlji", izjavio je Jeremić u intervjuu za "Blic".

Šef srpske diplomatije je rekao da je "odgovornost mnogo više na njima nego na nama".

"To ne znači da u 2009. i u narednim godinama ne treba da učinimo sve da prevaziđemo probleme iz prošlosti i da pomognemo jedni drugima da ostvarimo zajednički cilj-evropsku budućnost", kazao je Jeremić.

Ministar Jeremić nije želeo da komentariše informaciju, koju su objavili neki beogradski mediji, da albanski teroristi sa Kosova i Metohije planiraju atentat na njega.

"Mislim da ne bi bilo primereno da to komentarišem", rekao je kratko Jeremić.

Kad je reč o merama štednje Ministarstva spoljnih poslova, Jeremić je rekao da je budžet tog ministarstva drastično manji nego što je bilo prošle godine.

"Napravićemo mere štednje. Neka diplomatsko-konzularna predstavništva će biti zatvorena, neka nova otvorena", rekao je šef srpske diplomatije dodajući da je pitanje i da li će biti potreba za smanjenjem broja diplomata širom diplomatsko-konzularne mreže.

On je objasnio da je izgradnja novih ambasada u Kazahstanu, Pakistanu, Keniji, Venecueli i Ujedinjenim Arapskim Emiratima bila predlog ministarstva pre uvođenja mera štednje.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

pa ispunio je svoj cilj
sad moze da prica sta hoce...
boli ga
pa nije ga ispunio ako ste sami otisli
kako ti kazes po naredenju
IP sačuvana
social share
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 21:21:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.