Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 07:40:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska nema nameru da se izvini Srbiji  (Pročitano 40490 puta)
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
SonyEricsson G 502
naravno da ne mozemo kada god se spomenu Srbska stradanja ti se smejes ovim debilakis smajlijem Smile i kako onda da se maknemo sa mrtve tacke? Za vas je svaka Srbska zrtva legitimna i opravdana ali je zato svaka 'rvatska pa neka je i ustaska velika kao celi holokaust Smile i dokle god se malo ne unormalite i izlecite od svojih kompleksa nema mrdanja iz 1945-e, i verujem da nemate nameru da se izvinite sto opet govori o kompleksima, nego sta ti ja pricam o tome znas ti to bolje od mene!! vama niko ne valja osim nemaca koliko vidim ne trpite se sa srbima sa slovencima sa bosancima makedonce nesto ne simpatisete jedino se sada lizete nesto malo sa crnogorcima ali i oni smrde na srbe tako da Smile

Ja sam apsolutno za to da se država Hrvatska izvine svakome Srbinu u Hrvatskoj koji je nedužan nastradao ili izgubio bližnju osobu od strane hrvatskih snaga. I da mu se isplati odšteta.
Isto tako se i predstavnici Srba u Hrvatskoj moraju izviniti vlastitoj državi što su njihovi sunarodnjaci sudjelovali u zločinačkom poduhvatu(sudski dokazanom) diktatora Srbije Slobe,na teritoriji Hrvatske. I da se naravno svima koji su sudjelovali u pobuni konfiscira imovina na ime ratne odštete.
Ali izvinjavanje Srbiji? Hrvatska nije ubila ni kokoš na teritoriji Srbije, tako da nema smisla da se izvinjava, kao što nema smisla da se Srbija izvinjava crncima zbog zapadnoeuropskog robovlasništva.
Pozdrav.

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
naravno da ne mozemo kada god se spomenu Srbska stradanja ti se smejes ovim debilakis smajlijem Smile i kako onda da se maknemo sa mrtve tacke? Za vas je svaka Srbska zrtva legitimna i opravdana ali je zato svaka 'rvatska pa neka je i ustaska velika kao celi holokaust Smile i dokle god se malo ne unormalite i izlecite od svojih kompleksa nema mrdanja iz 1945-e, i verujem da nemate nameru da se izvinite sto opet govori o kompleksima, nego sta ti ja pricam o tome znas ti to bolje od mene!! vama niko ne valja osim nemaca koliko vidim ne trpite se sa srbima sa slovencima sa bosancima makedonce nesto ne simpatisete jedino se sada lizete nesto malo sa crnogorcima ali i oni smrde na srbe tako da Smile

Ja sam apsolutno za to da se država Hrvatska izvine svakome Srbinu u Hrvatskoj koji je nedužan nastradao ili izgubio bližnju osobu od strane hrvatskih snaga. I da mu se isplati odšteta.
Isto tako se i predstavnici Srba u Hrvatskoj moraju izviniti vlastitoj državi što su njihovi sunarodnjaci sudjelovali u zločinačkom poduhvatu(sudski dokazanom) diktatora Srbije Slobe,na teritoriji Hrvatske. I da se naravno svima koji su sudjelovali u pobuni konfiscira imovina na ime ratne odštete.
Ali izvinjavanje Srbiji? Hrvatska nije ubila ni kokoš na teritoriji Srbije, tako da nema smisla da se izvinjava, kao što nema smisla da se Srbija izvinjava crncima zbog zapadnoeuropskog robovlasništva.
Pozdrav.

hm.. ova izjava samo potvrdjuje da vi se stvarno pravite ludi ili ne zelite da prihvatite genocid koji je pocinila vasa zemlja i vas narod jednom konstitutivnom narodu u vise navrata!
Za sve ove godine ni jedna jedian rec izvinjenja ili kajanja nije dosla sa hrvatske strane za sistematsko unistavanje Srba u hravatskoj! Vas majmunoliki komunisticki predsednik stipe se izvinio recima: izvinjavam se Srpskom narodu za sve potencijalne zlocine koje su mozda(obrati paznju na mozda) pocinili pripadnici hrvatskog naroda.
Ova izjava dovodi do potencijalne cinjenice da su Srbi sami sebi unistavali u Jasenovcu i sami sebe etnicki ocistili 95-e, sto je apsurd. Nije bilo nista tesko da ponovi reci koje je rekao nas predsednik da se izvinjava svim Srbima i Srbiji za zlocine koje su pocinili njegovi sunarodnici u proslosti!
Zlocina je bilo nisu Srbi cvecke ne kazem ja, ali vi preterujete u mnogo cemu!!!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
hm.. ova izjava samo potvrdjuje da vi se stvarno pravite ludi ili ne zelite da prihvatite genocid koji je pocinila vasa zemlja i vas narod jednom konstitutivnom narodu u vise navrata!
Za sve ove godine ni jedna jedian rec izvinjenja ili kajanja nije dosla sa hrvatske strane za sistematsko unistavanje Srba u hravatskoj! Vas majmunoliki komunisticki predsednik stipe se izvinio recima: izvinjavam se Srpskom narodu za sve potencijalne zlocine koje su mozda(obrati paznju na mozda) pocinili pripadnici hrvatskog naroda.
Ova izjava dovodi do potencijalne cinjenice da su Srbi sami sebi unistavali u Jasenovcu i sami sebe etnicki ocistili 95-e, sto je apsurd. Nije bilo nista tesko da ponovi reci koje je rekao nas predsednik da se izvinjava svim Srbima i Srbiji za zlocine koje su pocinili njegovi sunarodnici u proslosti!
Zlocina je bilo nisu Srbi cvecke ne kazem ja, ali vi preterujete u mnogo cemu!!!

Hrvatski državni vrh se više puta i ispričao, a i svake godine osuđuje, zločine koji su počinjeni u NDH.
Ono što me veseli, da je u tome daleko ispred srpske državne vlasti.
Naime, kada se hrvatski predsjednik ispriča za zločine ustaša i osudi iste, on stavlja točku. On ne nastavlja sa "ali i drugi su činili zločine, partizani,četnici,Blajburg,Goli Otok, bla blabla,svi se svima trebamo izvinuti za zločine u WW2 koje su činile sve strane".
Srpski državni vrh to čini svaki puta. "Zločina je bilo, ali i drugi su ih pravili". To što je obim zločina neusporedivo najveći na srpskoj strani, to nije važno. Zapravo važno je to, ali samo kada se priča o WW2 i ustašama. Demagoigija,teška demagogija.

Smile
IP sačuvana
social share
Domoljub.
Danke Dojčland.
Obavezno pročitati: "Moj život s Francekom"(Ankica Tuđman)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Apple 3G

Hrvatski državni vrh se više puta i ispričao, a i svake godine osuđuje, zločine koji su počinjeni u NDH.
Naime, kada se hrvatski predsjednik ispriča za zločine ustaša i osudi iste, on stavlja točku. On ne nastavlja sa "ali i drugi su činili zločine, partizani,četnici,Blajburg,Goli Otok, bla blabla,svi se svima trebamo izvinuti za zločine u WW2 koje su činile sve strane".
Srpski državni vrh to čini svaki puta. "Zločina je bilo, ali i drugi su ih pravili". To što je obim zločina neusporedivo najveći na srpskoj strani, to nije važno. Zapravo važno je to, ali samo kada se priča o WW2 i ustašama. Demagoigija,teška demagogija.

Smile
Istina!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18

Smile

pa ispunio je svoj cilj
sad moze da prica sta hoce...
boli ga
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
da nema nas Srba hrvati bi mrzeli sami sebe Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Apple 3G
Nije istina!
Ali da vas nema, mi bismo izgledali daleko lošije!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Da nas nema nebiste imali državu ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
Nije istina!
Ali da vas nema, mi bismo izgledali daleko lošije!  Smile
kako nije? pa vi ne podnosite sve vase susede, ni Srbe ni  bosance ni slovence sa italijanima se sporite osvrni se malo oko sebe ne bezi od stvarnosti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa ispunio je svoj cilj
sad moze da prica sta hoce...
boli ga

Pa nije Mesić bio visoki NDH dužnosnik.
IP sačuvana
social share
Domoljub.
Danke Dojčland.
Obavezno pročitati: "Moj život s Francekom"(Ankica Tuđman)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 07:40:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.