Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 20:30:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska i Albanija pozvane u NATO  (Pročitano 39800 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ja samo znam da bi se svaka normalna zemlja stidila da se njeno ime pominje zajedno s albanskim, a kamoli da zajedno ulazi s njom u neki savez...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia n80
Poprilično sam uvjeren da su Hrvatsku stavili u jednu rečenicu. a albaniju u drugu.
Jasno smo se postavili po tom pitanju. Smile

To se pitanje postavilo, ali nakon dugo razmatranja zaključili smo da nas to smeta............  uopće nimalo:mrgreen: Smile Smile
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Zemlje ponuđači

Švedska će kreditirati kupnju zrakoplova

ZAGREB - Američki F16, izraelski F16, švedski JAS 39, ruski MiG 29M, francuski Mirage F1 i 2000-5 i Eurofighter potencijalni su avioni kojima će biti opremljeno Hrvatsko ratno zrakoplovstvo.

Neobevezujuće ponude dali su švedski SAAB, ruski Rosoboronexport, francuski Dessault za Mirage 2000-5, francuska tvrtka Astrac za modernizirani F1, a najavljene su ponude američkog Lockheed Martina, izraelsko tvrtke IAI za modernizirani F16, te Eofightera od strane Njemačke, potvrdio nam je glasnogovornik MORH-a Goran Grošinić.

MORH je zainteresiranima uputio zahtjev za 12 višenamjenskih aviona, od čega deset jednosjeda i dva dvosjeda. SAAB, prema našim informacijama, nudi aranžman u kojemu bi tijekom prvih godina ugovora hrvatska Vlada plaćala manji dio vrijednosti ugovora, a ostatak do punog iznosa švedska vlada. Najveći dio Hrvatska bi uplatila posljednjih godina aranžmana. Prema nekim informacijama, na takav financijski aranžman ne bi se naplaćivale kamate. Osnovna verzija jednog JAS 39 stoji između 30 i 45 milijuna eura, a s opremom oko 60 milijuna. U ponudi ruskoga Rosoboronexporta financijski detalji nisu navedeni.

Rusija nudi Hrvatskoj novi MiG 29M i dvosjed M2. 

Prema najavama Lockheed Martin bi mogao ponuditi besplatno 12 aviona koji su u sastavu Nacionalne garde Minnesote. Njihovu modernizaciju platila bi Hrvatska. Nakon modernizacije ti avioni mogu letjeti još desetak godina, a Hrvatska bi se obvezala da nakon toga mora kupiti Joint Strike Fighter (F35). Francuski Dessault u svojoj ponudi nudi novi Mirage 2000-5.

Nakon analiza ponuda, očekuje se pozivni natječaj,a proces natječaja biti završen do kraja godine.

Rusija:

Nudi novi MiG 29M i dvosjed M2. Proizvodi 50-ak hrvatskih tvrtki plasirali bi se na rusko tržište iz područja građevinarstva, energetike i prehrambene industrije. Osim toga, ponudili su održavanje manjih ruskih vojnih brodova u hrvatskim brodogradilištima, a zainteresirani su i za ulaganje u turizam.

Švedska:

Nudi vrlo povoljan financijski aranžman u kojemu bi tijekom prvih godina ugovora hrvatska Vlada plaćala manji dio vrijednosti ugovora, a ostatak do punog iznosa plaćala bi švedska vlada.

SAD:

Postoji mogućnost da ponude besplatno 12 aviona koji su u sastavu Nacionalne garde Minnesote.

ako se mene pita, onda ili šveđani, ili ameri. na ovaj način bi postali zemlja partner u razvoju novog F-35 i bili jedni od prvih korsisnika.

F-35

IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat

Hej !!!

Pa zar "majčica Rusija" i zar  braća Rusi da nude neprijatelju tako nešto !!!!!!!!!!!!!  Smile

Šta je sada to ?  Smile

A da u pitanju je lova  Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2008, 20:13:02 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat

Hej !!!

Pa zar "majčica Rusija" i zar  braća Rusi da nude neprijatelju tako nešto !!!!!!!!!!!!!  Smile

Šta je sada to ?  Smile

A da u pitanju je lova  Smile
sstanko...to ces pitanje morati postaviti rashi i gambinu na pp.... Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat: Raven_Claw3190900
Ja samo znam da bi se svaka normalna zemlja stidila da se njeno ime pominje zajedno s albanskim, a kamoli da zajedno ulazi s njom u neki savez...
Smile
A, kad smo mi bili normalna zemlja?
"Normalna zemlja", to ste vi - dokazano puno puta ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Mesto im je pored Albanije....slicni se slicnima raduju  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
 Smile
Kom se vi radujete?
Postoje li takvi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dinamo

S obzirom da smo sa svim susedima "na krv i noz", sta da ti kazem o onim zemljama koje nam nisu susedi  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Smile
Kom se vi radujete?
Postoje li takvi?
Mi smo dovoljni sami sebi, nisu nam potrebni drugari tipa Albanije....
« Poslednja izmena: 04. Apr 2008, 21:54:31 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 20:30:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.