Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 00:07:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska dobija pozivnicu od NATO-a 2008  (Pročitano 32503 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
@tiger

A zasto se vrse pritisci na Hrvatsku da prizna Kosovo?

Zasto vas neko stalno pritiska? Ili vi to radite zbog ambasade?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
@tiger

Tko to vrsi pritisak Crowz, ja nisam nijedan dokument vidio gdje pise da jedna drzava u EU ili SAD govori da Hrvatska mora da prizna KiM....Hrvatskoj prizavanje Kosova nije dobro, jer je mnogo kapitala ulozeno u Srbiju i nije potrebno to unistavati kada mi nemamo nista od toga...

Ovo sto pisu novine da ima pritiska, kada vidim neki dokument gdje pise da SAD ili Njemacka,Italija,UK,Francuska vrsi pritisak onda cu u to vjerovati i onda je to bezveze, ali sve dok o tome samo novine pisu iz nekih izvora svojih u to ne vjerujem.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Citat
3. Da zapečati svako pravo na Hrvate u BiH va vjek vjekova.

jel' va ili za?  Smile
Ako pokušaš da koruistiš izreku na slavjanoserbskom koja ima smisao teološki zapečaćenog onda je va. Ali ako je tebi teško da razumeš neka bude: ...za sva vremena.

Opet prijetnja hrvatima (ovog puta u BiH )  preko srba koji nisu iz Srbije, tako da kod eventualnog sudskog postupka moz da se kaze da Srbija s tim nije imala ama bas nista .......   Smile Fino postavite jednom svoja muda na panj, jasno i direktno ako nije problem.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
@tiger

Tko to vrsi pritisak Crowz, ja nisam nijedan dokument vidio gdje pise da jedna drzava u EU ili SAD govori da Hrvatska mora da prizna KiM....Hrvatskoj prizavanje Kosova nije dobro, jer je mnogo kapitala ulozeno u Srbiju i nije potrebno to unistavati kada mi nemamo nista od toga...

Ovo sto pisu novine da ima pritiska, kada vidim neki dokument gdje pise da SAD ili Njemacka,Italija,UK,Francuska vrsi pritisak onda cu u to vjerovati i onda je to bezveze, ali sve dok o tome samo novine pisu iz nekih izvora svojih u to ne vjerujem.

Aha. Pa nijedna normalna drzava nece poslati svog predstavnika i reci: "Slusajte vi Hrvati, mi vas pritiskamo da priznate Kosovo". Ako nisi obavesten jedan ili vise zvanicnika iz Slovenije su podneli ostavke bas zato sto je vrsen pritisak od strane amerike da priznaju prvi Kosovo. to je obelodanjeno putem nekih dokumenata. Ne planiram da ti trazim tu vest, potrazi je ti.

A ako nije tako kako ja kazem, zasto Hrvatska nije odmah kao neke drzave priznala Kosovo? Sta su cekali do sada?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
@tiger

Aha. Pa nijedna normalna drzava nece poslati svog predstavnika i reci: "Slusajte vi Hrvati, mi vas pritiskamo da priznate Kosovo". Ako nisi obavesten jedan ili vise zvanicnika iz Slovenije su podneli ostavke bas zato sto je vrsen pritisak od strane amerike da priznaju prvi Kosovo. to je obelodanjeno putem nekih dokumenata. Ne planiram da ti trazim tu vest, potrazi je ti.

A ako nije tako kako ja kazem, zasto Hrvatska nije odmah kao neke drzave priznala Kosovo? Sta su cekali do sada?

Ja neznam zasto onda Slovenija nije priznala dosada.... kada tolika sila vrsi pritisak na nju...a velika je razlika u tome jos sto je SLO predstavnik EU u ovih 6 mjeseci...mozda i to ima neku ulogu.... zasto onda nisu ostale EU drzave priznale nezavisnost...ja ipak mislim da sve drzave same odlcuju o tome kada ce da priznaju...

Hrvatska ceka kao sto je rekla da vecina EU drzava prizna nezavisno Kosovo pa ce i oni tome sljediti, a sa druge strane mislim da su tenzije u Srbiji jos uvijek prevelike i da cekaju da se smiri situacija, jer strahuju za svoj kapital koji je ulozen u Srbiju.
Ipak je malo drugacije dali se jedna drzava sada priznaje kada su svi nabrijani jos ili za nekoliko mjeseci odlozi kada se ljudi smire i sve krene normalnom toku...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
Dakle ti mislis da svaka drzava sama odlucuje?

Jedna od prvih drzava koja je priznala Kosovo je Avganistan... Da nije smesno, bilo bi zalosno. Ko tamo o cemu odlucuje? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Dakle ti mislis da svaka drzava sama odlucuje?

Jedna od prvih drzava koja je priznala Kosovo je Avganistan... Da nije smesno, bilo bi zalosno. Ko tamo o cemu odlucuje? Smile

Pa u Afganistanu nema pritiska nego tu vlada amerikanac...neznam sta ceka Irak!?
Naravno da ima lobiranja za nezavisnost ali drzave koje su u EU i koje nisu priznale nezavisnu drzavu KiM, sigurno ne moraju strahovati od nekih sankcija ili time slicno...uglavnom Hrvatskoj je bitno da ona ne proglasava nezavisnost Kosova sve dok je ovakva teska situacija u Srbiji...poslje toga ce HR sigurno priznati. Samo se trenutak ceka...ali na takav polozaj ne treba bilo koja drzava vrsi pritisak na HR to ce ona i sama uraditi to svi znamo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
Samo se trenutak ceka...ali na takav polozaj ne treba bilo koja drzava vrsi pritisak na HR to ce ona i sama uraditi to svi znamo..

Znaci Hrvatska priznaje nezavisnost Kosova koja je suprotna svim medjunarodnim pravima? Koja je recimo, korist drzavi Hrvatskoj od tog cina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samo se trenutak ceka...ali na takav polozaj ne treba bilo koja drzava vrsi pritisak na HR to ce ona i sama uraditi to svi znamo..

Znaci Hrvatska priznaje nezavisnost Kosova koja je suprotna svim medjunarodnim pravima? Koja je recimo, korist drzavi Hrvatskoj od tog cina?

Neznam Crowz koja je korist, valjda otvaranje novog trzista Hrvatskim firmama na Kosovu jer vec neke firme zele siriti svoj biznis i na Kosovo...pogotovo banke i osiguranja...jedino u tome vidim korist....medjunarodna prava su se krsila i prije 2008 koliko ja znam pa se i dalje zivi dalje..
Ovdje je cista kalkulacija od strane Hrvatske, jer sa jedne strane moraju da cuvaju svoje firme i novac u Srbiji a zele se i siriti ka novim trzistima...
Inace koristi o priznavanju Kosova ja ne vidim osim oko novca i biznisa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Pitanje koristi je deplasirano.Aj da pitam koja je korist ako ne prizna?Glupo pitanje isto kao i pitanje koja je korist od priznanja.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 00:07:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.