Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 00:07:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska dobija pozivnicu od NATO-a 2008  (Pročitano 32502 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 5610
Кинезе треба задужити за Загреб!  Smile

Теодора и ја имамо да их шаљемо из блока70.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Jesi čuo šta kaže Pervan zašto kinezi imaju onakve oči, pa zato što kao samo hinski gledaju gdje će uletit i zgrabit nekakav prostor, drzavljanstvo, etc.....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Кинезе треба задужити за Загреб!  Smile

Теодора и ја имамо да их шаљемо из блока70.  Smile Smile Smile
Ne dam bre naše Kineze, taman su naučili jezik, sad da ih pokupe Zagrebčani. A ja posle opet ne mogu da se cenjkam za farmerice i veš. Neka lepo sami sebi nađu Kineze.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 5610
Кинезе треба задужити за Загреб! Smile

Теодора и ја имамо да их шаљемо из блока70. Smile Smile Smile
Ne dam bre naše Kineze, taman su naučili jezik, sad da ih pokupe Zagrebčani. A ja posle opet ne mogu da se cenjkam za farmerice i veš. Neka lepo sami sebi nađu Kineze. Smile
Наши Кинези знају и народњаке да певају!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Eh sada se svasta moze pisati....i evo autenticnih dokumenata kako je cijeli svijet protiv Srbije... Smile
Misliš protiv Jugoslavije? Vidiš i sam da se Hrvatska uvlači u Nato bez referenduma. Neće znati ni šta je vlada potpisala i pošto (jeftino ) je prodala suverenitet plaćen krvlju Hrvata i Srba.

Ne nisam mislio protiv Jugoslavije nego protiv Srpskog naroda, kako pise chubby....jer ovdje je uvijek netko protiv Srpskog naroda.
Za NATO se narod ne mora da pita, ali za ulazak u EU ce se pitati... bitno je da vec sada nema vise sluzenja vojske u HR, a to je doslo cisto radi NATO pakta, takodje se smanjiva veliki broj administrativne masinerije koja je bila velika u HR i kostala dosta novca, sada se to smnjiva i postavlja po neki standart koje sve clanice u NATOu paktu imaju...ja znam Simijon da nijedna zemlja nije izasla iz NATOa, a znam clanice koje su se prijavile da udju u NATO (BiH,CG i jos neke istocne zemlje)...

Da nastavimo ovde sa temom. Znači od ovaranja ove priče o Hrvatskoj u NATO meni nikako nije jasno kakva je to nacionalna strategija i šta sad u grobu radi Ante Starčević. Prvo voditi rat, težak, krvav građanski rat, za ostvarenje nacionalne države i samostalnosti. Onda se odreći 15% nacije u korist fildžanbegovića za džabe. Pa još dalje odreći se nacionalne samostalnosti bez referenduma (koji bi dao potencijalnu kartu za povlaćenje iz NATO) i bez ikakve druge dobiti.

Da sam ja Čmelka ili Nidža ovo nikako ne bi bilo nebitno pitanje za mene.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2008, 13:15:12 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Hrvatska će priznati Kosovo 13. ožujka

Nakon pritisaka iz inozemstva Vlada RH odlučila je priznati Kosovo a u Banskim dvorima se nadaju da će to prije Hrvatske učiniti Slovenija

SAD I NJEMAČKA u posljednje vrijeme snažno pritišću Sanaderov kabinet i predsjednika Mesića glede priznanja KosovaVlada Republike Hrvatske službeno će priznati Kosovo na sjednici najavljenoj za četvrtak, 13. ožujka. Prema sadašnjim konzultacijama vodećih dužnosnika Vlade i predsjedničkog ureda, prvi hrvatski veleposlanik akreditiran u Prištini trebao bi postati Zlatko Kramarić, ali i dalje je kandidat i Davor Vidiš, profesionalac koji u diplomatskim krugovima slovi kao najbolji poznavatelj prilika u jugoistočnoj Europi. Te informacije Nacional je dobio od visokopozicioniranog izvora u hrvatskoj vlasti. Prema njegovim riječima, posljednjih dana u političkom vrhu traju intenzivne konzultacije o datumu priznanja Kosova. Zapravo i nije riječ o samom priznanju nego o datumu. Do početka ovog tjedna novu državu priznalo je 12 zemalja, a desetak se to sprema učiniti u idućih desetak dana.

Iz Vlade stižu neformalne poruke da u posljednje vrijeme SAD i Njemačka snažno pritišću Sanaderov kabinet da i Hrvatska uskoro učini isto. Rezultat tih pritisaka, ali i procjena Sanadera, Stipe Mesića i njihovih najbližih suradnika jest da priznanje treba biti objavljeno 13. ožujka. Očekuje se da dotad kao prva država s prostora nekadašnje države isto već učini Slovenija, a u Zagrebu smatraju da će to učiniti i Mađarska. Tada se hrvatsko priznanje u Beogradu neće moći ocijeniti kao provokacija i u Sanaderovoj vladi smatraju da će i reakcije biti kudikamo blaže nego kao kad su nedavno huligani u Beogradu napali veleposlanstva SAD-a, Hrvatske i još nekih zemalja. “Eventualno je moguće, ako se situacija snažno politizira, priznanje pomaknuti na 20. ožujka, ali to je najkasniji mogući datum bez obzira na mišljenje srpske strane“, objašnjava sugovornik Nacionala.

Nacional

Znači da bi Hrvatska ustupila svoju strateški bitnu obalu NATO, da bi postala smetlište za nosače aviona potrebno je da uradi nekoliko štetnih stvari:

1. Da naruši osnovni demokratski princip referendumskog odlučivanja i obezvredi svu borbu za nezavisnost.
2. Da se ponovo konfrontira sa Srbima bez ikakve lične koristi.
3. Da zapečati svako pravo na Hrvate u BiH va vjek vjekova.
4. Da uništi ZERP.

Ovo je meni već na prvi pogled jasno, možda neko drugi vidi još nešto. A šta Hrvatska dobija za uzvrat?
« Poslednja izmena: 04. Mar 2008, 13:25:30 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
Ucesce u medjunarodnim misijama se pokazalo kao najbolje mesto za obuku oficira i profesionalnih vojnika za rad u multinacionalnom ambijentu.

Em sto znacajan deo ljudi hoce da ide i zbog profesionalnog prestiza em sto to donosi pristojne devizne dnevnice.

u misiji u Avganistanu ucestvuju svi sa  Balkana, pa i ove EU clanice koje smo spomenuli - Svedska, Finska, Austrija..cak su i Svajcarci angazovani. 
A, jesi li ti planirao da sam ubijaš žene i decu po Hurasanu, ili si mislio da pošalješ nekog drugog da to čini u tvoje ime
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Citat

jel' va ili za?  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Citat

jel' va ili za?  Smile
Ako pokušaš da koruistiš izreku na slavjanoserbskom koja ima smisao teološki zapečaćenog onda je va. Ali ako je tebi teško da razumeš neka bude: ...za sva vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Eh sada se svasta moze pisati....i evo autenticnih dokumenata kako je cijeli svijet protiv Srbije... Smile
Misliš protiv Jugoslavije? Vidiš i sam da se Hrvatska uvlači u Nato bez referenduma. Neće znati ni šta je vlada potpisala i pošto (jeftino ) je prodala suverenitet plaćen krvlju Hrvata i Srba.

Ne nisam mislio protiv Jugoslavije nego protiv Srpskog naroda, kako pise chubby....jer ovdje je uvijek netko protiv Srpskog naroda.
Za NATO se narod ne mora da pita, ali za ulazak u EU ce se pitati... bitno je da vec sada nema vise sluzenja vojske u HR, a to je doslo cisto radi NATO pakta, takodje se smanjiva veliki broj administrativne masinerije koja je bila velika u HR i kostala dosta novca, sada se to smnjiva i postavlja po neki standart koje sve clanice u NATOu paktu imaju...ja znam Simijon da nijedna zemlja nije izasla iz NATOa, a znam clanice koje su se prijavile da udju u NATO (BiH,CG i jos neke istocne zemlje)...

Da nastavimo ovde sa temom. Znači od ovaranja ove priče o Hrvatskoj u NATO meni nikako nije jasno kakva je to nacionalna strategija i šta sad u grobu radi Ante Starčević. Prvo voditi rat, težak, krvav građanski rat, za ostvarenje nacionalne države i samostalnosti. Onda se odreći 15% nacije u korist fildžanbegovića za džabe. Pa još dalje odreći se nacionalne samostalnosti bez referenduma (koji bi dao potencijalnu kartu za povlaćenje iz NATO) i bez ikakve druge dobiti.

Da sam ja Čmelka ili Nidža ovo nikako ne bi bilo nebitno pitanje za mene.
Ne shvatam kako se gubi nacionalna samostalnost bez referenduma...svi u HR znaju da oko NATO ulaska nece biti referenduma, u mnogim drugim velikim drzavama sirom Europe takodje nije bilo referenduma pa cisto sumnjam da su oni izgubili bilo sta u vezi toga...opet kazem oko NATO pakta nece biti referenduma, ali ce biti oko ulaska u EU...
Nacionalna strategija ti je ta Simijon da Hrvatska sa ulaskom u EU i NATO ojacava svoj polozaj u svijetu, a i sa druge strane unapredjuje svoje drustvo...jer nema te zemlje koja je u NATO paktu ili EU a razmislja o nekakvom izlasku iz tog pakta...
I sto se tice 15% svog naroda u Bosni, po cemu se to odrice Hrvatska po tome sto im daje dvojno drzavljanstvo, ili po tome sto se Hrvatska ne zeli mjesati u politiku jedne priznate zemlje...ja koliko znam Hrvati u Bosni gdje su vecina su se dobro snasli i ne zive nista losije od drugih naroda gdje su ti drugi u vecini.

Oko toga sto Nacional pise moze se samo spekulirati jer to nije nikakav krajni izvjestaj od vlade HR.

1. Referendum se moze odrzavati ali ne mora...jedino o cemu ce se morati odrzavati jeste EU ulazak.
2. Neznam do kakve konfrontacije ce doci sa Srbima, kada je Hrvatska ambasada gorila i bez toga da je HR priznala nezavisno KiM. Ja mislim da duze    vrijeme HR nece priznati KiM, ili ce tek onda priznati kada i SLO prizna pa i vecina EU drzava.
3. Sta da zapecati Hrvatima u BiH...
4. ZERP se nece unistiti, i neznam zbog cega bi kada je upravo Hrvatska uspijela da EU prilagodi na svoju stranu u tome sto je se u EU parlamentu izglasano da to nije problem EU i Hrvatske nego SLO,Italije i Hrvatske, a znamo da je SLO gurala taj problem na razinu EU.

I Simijon NATO brodovi su vec prisutni na jadranu, i bilo je vec nekoliko vojnih treninga u vezi... a i dalje biljeze strane organizacije da je Jadran jedno od najciscih mora...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 00:07:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.73 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.