Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 16:12:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hronicno nerviranje  (Pročitano 4338 puta)
23. Jun 2013, 11:08:59
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Izgubio sam kontrolu !

Cesto mi se desava kada gledam Tv ili kad krenu neke stvari da se odvijaju lose u drustvu, politici kod dosadnih reklama, kod ljudi koji namerno mrze sve oko sebe i problema koje se desavaju oko svetske krize

Dosta su mi popustili zivci i zelim da se sredim nacisto! Jednostavno se zapucam i cesto me hvataju zute minute : Ne znam zasto, ali jednostavno krecem da se svadjam sam sa sobom, pa sa majkom i pola sata se vrtim u sobi

Mislim da mi se poremetio neki nerv, pa se dodatno znojim tj pojacano pa mi ostaju fleke od znoja na majci, uzas!  Smile

Nervira GMO hrana, nervira me ova kriza, poturceni-srpski mentalitet, nesposobnost koja se kilavi dosta godina, i znate sta je najgore - od svega toga mi je pocela kosa da opada

Znaci 100% sam siguran da kosa opada samo zbog stresa (ili naslednog ili familijrnog) - nerviranja

Molim vas dajte mi neki savet da mogu da se disloviram i sredim se. Ne zelim da pijem one teske anti-depresiv lekove, kad imma neki problem bas se zacukam i lako iznerviram  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
Сине колико ти то имаш проблема, прво онај пост проблем личности сад ово...

ИДИ КОД ДОКТОРА!
« Poslednja izmena: 23. Jun 2013, 12:36:46 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
BIo sam kod psihijatra i kod psihologa i samo znaju da mi kazu : Kupi bromazepan ili promeni sredinu, to sam i sam znao bez njihovih prica + 3000 dinara bacenih za pregled

toliko o doktorima

pozz   Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2013, 12:56:53 od sasa-994 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
Брате колико ти имаш година?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Брате колико ти имаш година?
Baš eto Smiley
 ?
« Poslednja izmena: 24. Jun 2013, 01:50:32 od narodnjak1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

NIHIL in Sacculo quod non fuerit in Capite

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 602
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
BIo sam kod psihijatra i kod psihologa i samo znaju da mi kazu : Kupi bromazepan ili promeni sredinu, to sam i sam znao bez njihovih prica + 3000 dinara bacenih za pregled

toliko o doktorima

pozz   Smile

Doktori su danas grupa namrštenih i umornih ljudi kojima je najteže da se založe za izlečenje pacijenta. Često su jako bezobrazni i neprijatni a po mogućstvu, ako su psiholozi, onda i sa nekim tripovima. Jedna vračara će biti prijatnija od njih.

Čast izuzecima.
IP sačuvana
social share
"Da, istina je da ja uvek preduzmem više nego što mogu da ostvarim." - Nikola Tesla

"Nećete rešiti svoje probleme istim mislima kojim ste ih stvorili." - Albert Ajnštajn

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
nemas ti posla...sinko...tj ne radis nista korisno..da ti rintas...ne bi imo kad da se nerviras oko gluposti... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Treba naci nesto da te okupira...bilo sta moze da pomogne...nadji nesto sto volis vise od svega...i time se zanimaj...

Kad covek upadne u takvo stanje...navikne se na njega toliko da zaboravi kako izgleda sve drugo...to je jedan od odbrambenij mehanizama...

Bilo sta ce pomoci...nekad i najobicnija sitinca...promenis put kojim ides na posao...bilo sta...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
to se zove tjsekoba...napetost....i strasna dosada...
uzmi fotic i flasu vode..lonce za kafu..malo kafe i secera...komad mesa...i jednu dvolitru...
stavi to u ranac...i polako do najblize rijeke i njene obale..malo setas...gledas..slusas pticice..slikas drvece..vodu ..pticice..sjednes..malo da odmoris..popijes koji cug pive..raspremis se..skupis drvca za vatricu...zapalis je..metnes kavu....dok voda provri ti nadjes granu od neke neotrovne biljke..ljeska je najsigurnija...
ogulis koru...zasiljis je..isjeckas meso...stavis na zar...u tom je i kava gotova...sjednes u hlad..ali ne daleko  :weirdface:od vatre...par metara...da ti pekice ne izgore  Smile
popijes srk kafe...pogledas u neboo...vidjeces neku pticu ...jer one su uglavnom u zraku...jer vole da lete..vole slobodu...i pomislis...koliko je to prostranstvo..nebesko...i koliko ptica ima na tom nebu..i koliko ih bas u tom trenu leti...i za sve i jednu ima gore mjesta...

tako ti je i na zemlji...iako ima mnogo ljudi... i tu je sloboda...
mozes da radis sta hoces...isto kao i svi drugi ljudi...i svi imaju pravo na to...
ako neko mrzi..pusti ga nek mrzi..to je on..on je takav put izabraio..nemoj i ti njegovim putem...
tako ces i nervirajuci se zbog njih poceti i ti da mrzis i postaces isti kao i oni... Smile

i onda popijes pivu...pljunes...skontas..sta koje picke materine radim ovdje u grmlju... Smile
jesam ja normalan... Smile koji mi je kurac... Smile
odo ba se okupati..malo osisati..obuci...i odo neku nesretnicu smuvati...i malo cunu u njena vaginalna bazenstva umocviti... Smile i stresa i tjeskobe se osloboditi... Smile jer ako se nastavim zivcirati...
pocet cu druge ljude nervirati pa ceme neko razbiti... Smile  Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 7
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung 
Nije to nužno loše.  Mozak je kao i mišić - što ga više treniraš to je jači.  Što više stresa podneseš, to se limit izdržljivosti pomjera.
IP sačuvana
social share
Just a whisper.  I hear it in my ghost.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 16:12:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.