Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:30:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Христос је све  (Pročitano 33776 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
nije mi bash jasno na shta dutch misli ,mozda ovo Smile :

5.knjiga mojsijeva 20:16,17

a u gradovima ovijeh naroda,koje ti gospod bog tvoj daje u nashljedstvo,ne ostavi u zivotu nijedne dushe zive .

nego ih zatri sasvijem,heteje i amoreje i hananeje i ferezeje i jeveje i jevuseje ,kao shto ti je zapovjedio gospod bog tvoj

genocidan je pomalo ovaj vash jevrejski bog ,isusov calac, zar ne ??  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Nije bog genocidan vec mislostiv.Zasto je Hrisos i staradao nego da spase sve ljude zajedno sa tim koje ti mislis da su ubijeni.Svako strada zbog svojih grehova tako i mi.Nije Bog taj koji ostavlja vec mi.Mi njega ostavljamo pa se onda udruzimo sa djavolom i sta bude.Bude ovo sto se desava.Da smo mi sa Bogom videli bi kako bi nam islo.Hristos je Bog ljubavi a ne tirenije.Mi smo tirani koji smo i njega ubili.Sta si ti covece koji Boga si zeleo da ubijes.Koji ti je zivot darovao.O zalosti nase.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
  pa gledaj to ovako: bog je u starom zavetu pobio mnogo ljudi. zato je u novom zavetu morao da se iskupi za zla koja je sam pochinio i zato je morao da umre. drugim recima ,isus je umro da bi iskupio bozije grehe ,a ne ljudske.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
pa gledaj to ovako: bog je u starom zavetu pobio mnogo ljudi. zato je u novom zavetu morao da se iskupi za zla koja je sam pochinio i zato je morao da umre. drugim recima ,isus je umro da bi iskupio bozije grehe ,a ne ljudske.
A koliko su sve ti ljudi ubili ljudi u starom zavetu.Ti mene ubijes ali ce me Bog osvetiti.Ko se maca lati od maca ce i da strada.Bog je ubijo one koji su se ubijali da bi ocisti i zasnovao novi cistiji svet.Ali je onda poslao svog sina da ih spase e tolika je milost Bozija.Bog je milostim i ne zeli spasenje svakome a da li i mi to zelimo.Tebi trebaju mnogi odgovori ali ja ti ne mogu dati jer nisam toliko pametan.Ali ako te sve to zanima imas svete oce pa ih citaj i sve ce da ti se kaze.Umesto da proveras moje znanje.Evo odma da ti kazem moje nanje je nista naspram njihovog.Ali ako budes mene opet pitao ja cu procitati pa cu ti reci.Tako cu i ja nauciti a i tebe.i tako ce mo imati dvostruku korist.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
@Joco_jox

Jedan bratski savet. Ne raspravljaj se sa ovakvim ljudima. Znas kako kaze Apostol Petar:"A nas protivnik djavo, ricuci kao lav trazi koga li bi prozderao". Ovakvim likovima nista neces objasniti, njima je cilj samo da te isprovociraju. Sacuvaj svoj mir koji imas u Hristu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
bog je u starom zavetu pobio mnogu decu (npr one u egiptu,ili onu decu koju je naredio jevrejima da pobiju). sva ta deca su ubijena ni kriva ni duzna . svet nije postao ni chistiji ni bolji ...
onda je doshao isus ,koji je bio takodje chist i nevin ali je i on ubijen. zashto? pa verovatno je stvar bash u tome ko se macha lati ,od macha ce i poginuti. ako je isus stvarno boziji sin onda je on morao da umre bash zato shto je bog stvorio mnogo zla na ovom svetu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Aman zaman nije Bog ubica vec djavo kroz coveka to cini.Nije Bog kriv zato sto smo mi zli vec mi sami.Mi smo zli po svojojj slobodoj volji.A sto se tice ubistva da li ti znas gde su sad ta deca.Ovo nije jedini zivot.Zivot se smrcu ne zavrsava.I zato onaj koga ti kaes da je Bog ubi mozda se nalzi na Boljem mestu u onom svetu nego da je ostao ziv.Ali dokle ce mo mi da sudimo Bogu i da njega analiziramo.Kada bi mi ispravili sebe videli bi ko je Bog i kolko je milostiv.Bolje da ne ispitujemo Boga vec sebe.Jer kazem ti da smo mi zli po nagovoru djavola a ne zato sto nas je Bog takve stvorio mi takvi postajemo po slobodnoj volji mi mozemo biti Bogovi a i djavoli.Na nama je da odlucimo.Ovajnamje zivot dat da se borimo za zivot vecni.Uzmi citaj svete oce ako vec zelis da znas neke stvari.Ovako cemo razgovarati o tome nekoliko dana ai nista ti necu reci a usmes lepo knjigu i sve ce da ti se kaze.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Kad ne verujes u Boga zasto onda mislis da se sve to stvarno odigralo kao sto pise u bibliji.
Verovatno j ebf izgubio nekog dradog pa je zbog toga kivan na Boga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Kad ne verujes u Boga zasto onda mislis da se sve to stvarno odigralo kao sto pise u bibliji.
Verovatno j ebf izgubio nekog dradog pa je zbog toga kivan na Boga
Ako jeste mi mu trebamo reci kao sto je i ristos rekao nije umrla nego spave.Smrt ne postoji.Neka ide u Crkvu i pali svecu.On je kivan mozda na Boga jer je sigurno u svadji sa njim.Mislim u grehu kada bi se pokajo sve bi bilo u redu video bi on Boga i boziju milost.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Tako je,ovaj svet je prolazan i covek se treba radovati smrti,jer se blizi dan kada ce ako je zasluzio sresti svog spasitelja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:30:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.