Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 09:55:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Христос је све  (Pročitano 33829 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Moja greska,jeste,ali sam Isus kaze dosao sam da raskinem stari zavet i napravim novi.
Jer da je po starom onda bi bili aktuelni stari zakoni,npr spavanje sa necistom zenom(koja ima menstruaciju) kaznjavalo se smrcu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
e pa dutch zadrzi tvoje grehove i tvog boga za sebe ,a ja cu govoriti istinu ma koliko se to tebi ili bilo kome ne dopada ...
evo ti josh jedan isusov citat : jev po mateju 5:17,18

ne mislite da sam ja doshao da pokvarim zakon ili proroke:nijesam doshao da pokvarim ,nego da ispunim.

jer vam zaista kazem:dokle nebo i zemlja stoji,nece nestati ni najmanjeg slovca  ili jedne title iz zakona dok se sve ne izvrshi.

a ti joco ako mislish da bog govori kroz tebe u stvari se plashish da je tvoje mishljenje bezvredno ako iza tebe ne stoji neko. savetujem ti da pocnesh da govorish ono shto ti mislish ,pa cesh onda biti slichniji hristu .
« Poslednja izmena: 07. Okt 2006, 18:32:54 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
A sta si ti da znas sta je istina????
I ko si bre ti uopste,alternativa Bogu,svemoguce oko,ti znas sta je istina i ko je Bog.
Ti decko ne znas ni gde ti je dupe ni gde ti je glava,totalno si otisao u aut,oseti bre zivot malo,daj oduska sebi,ne budi kivan na sve oko sebe.
Kazi svoje misljenje jednom,kazi i  dvaput,al bre sjasi vise i ne bogohuli,jednostavno receno vredjas osecanja nas Pravoslavaca.
Idi bre na neki sektaski forum i jebi njih malo,a s nas ostavi na miru,nece Burek izgubiti nista drago,ako jednom odes i ne vratis se nikada Smile

P.S. I zasto uopste citiras nekoga u koga ne verujes,zamisli sad ja uzmem ovde i citiram delove iz satanistickih knjiga,a sve vreme  pljujem i nipodastavam djavola.
Ti si samo jedan jadan iskompleksirani decko koji voli da se svadja,a posto te okolina ne jebe ni 2 % nasao si ovde da smaras nas,jel tako zmijo?
« Poslednja izmena: 07. Okt 2006, 18:42:13 od Dutch »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
e pa dutch zadrzi tvoje grehove i tvog boga za sebe ,a ja cu govoriti istinu ma koliko se to tebi ili bilo kome ne dopada ...
 a ti joco ako mislish da bog govori kroz tebe u stvari se plashish da je tvoje mishljenje bezvredno ako iza tebe ne stoji neko. savetujem ti da pocnesh da govorish ono shto ti mislish ,pa cesh onda biti slichniji hristu .

Брате,да би био као Христос треба да избацим своје мисли и да убацим мисли светих отаца.А то ћу једино моћи када будем слушао њих и по њима се гледао.А ти очигледно имаш проблем са тумачењем Библије.Зато ти препоруцијем да проциташ тумечење људи који то раде у славу Божију а не славу своју као неки који иду у краватама и оделима да ми тумаче Библију.http://www.verujem.org/sveti_oci/jefrem_sirijski_tumacenje_main.htm
Напомињем овај светац није зарадио ништа од овог тумачења,али га је Бог ѕзато прославио.А ко ће њих да прослави?
Нису све мисли које солазе наше мислими доста има од нечастивог или ђавола.Кад би се ја ослонио на њих ја би билоо ђаво а не Христос.А ни христос се није ослањао на себе већ на Бога.

Ако је могуће, нека Ме мимоиђе чаша ова (Мт. 26; 39). Онај, Који је знао да ће се ученици саблазнити, да ће Га се Симон одрећи, да ће се Јуда обесити и да ће град Јерусалим бити разорен, није могао а да не зна да ће Га за три дана (Васкрсењем; прим. прир) мимоићи та чаша. Ако је могуће, нека Ме мимоиђе чаша ова. Тако говори Онај Који је Симону, кад је овај хтео да Га исправи, рекао: Иди од мене, сатано... јер не мислиш што је Божије него што је људско (Мт. 16; 23). Због чега је сада Сам Господ напустио оно што је Божије, и помислио на оно што је људско? Зашто се разгневио на Симона, када је овај рекао: Боже сачувај, Господе, то неће бити од Тебе (Мт. 16; 22)? Ако је могуће, нека Ме мимоиђе чаша ова. Знао је то, што је рекао само Оцу, као што је знао и да чаша може да га мимоиђе; међутим, Он је с тим циљем и дошао, да би из ње пио за све и да би посредством те чаше платио дугове свих, које својом смрћу нису могли да плате ни пророци ни спасиоци.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
citiraj koga hocesh ,shta se to mene tiche . ti ochigledno ne poznajesh bibliju ni malo ,a nazivash se pravoslavcem . to da ja govorim istinu vidi se iz prilozenog - ja pruzam i dokaze. ono shto ti pricash nema veza ni sa isusom ni sa hriscanstvom . evo ti josh jedan isusov citat,pa razmisli:

jev po mateju 5:21,22

culi ste kako je kazano starima:ne ubij,jer ko ubije, bice kriv sudu

a ja vam kazem da ce svaki koji se gnjevi na brata svojega ni za shto biti kriv sudu ;a ako li reche bratu svojemu :raka! (shuplja glavo) bice kriv skupshtini ; a ko reche :budalo! bice kriv paklu ognjenom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
citiraj koga hocesh ,shta se to mene tiche . ti ochigledno ne poznajesh bibliju ni malo ,a nazivash se pravoslavcem . to da ja govorim istinu vidi se iz prilozenog - ja pruzam i dokaze. ono shto ti pricash nema veza ni sa isusom ni sa hriscanstvom . evo ti josh jedan isusov citat,pa razmisli:

jev po mateju 5:21,22

culi ste kako je kazano starima:ne ubij,jer ko ubije, bice kriv sudu

a ja vam kazem da ce svaki koji se gnjevi na brata svojega ni za shto biti kriv sudu ;a ako li reche bratu svojemu :raka! (shuplja glavo) bice kriv skupshtini ; a ko reche :budalo! bice kriv paklu ognjenom.
А где је теби Брате љубав и опраштање.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ja nisam hriscanin ,pa mi to i ne treba Smile Smile shalim se malo sa holandjaninom,dobar je on chovek ali je malo nervozan ,a i slabo se razume u ova religijska pitanja pa ga je malo zbunim da bi uzeo i prochitao neshto . shta cesh slabo narod chita u danashnje vreme Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Јако мало чита.Ти му доћеш баш добро искушење.Све је од Бога тако и ти.Све има свој смисао.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Ono sto sam ja procitao ti neces u zivotu videti,ali drugo je sto ne volim mnogo da kuckam i usled nervoze veoma lako batalim raspravu.
A ono za sta mislis da si izmislio pronadji u starom zavetu i prvim jevrejskim zakonima.
A sada cu poslusati brata Jocu i Vladiku Nikolaja i necu ulaziti u polemiku sa losim ljudima i padati u vatru.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Ono sto sam ja procitao ti neces u zivotu videti,ali drugo je sto ne volim mnogo da kuckam i usled nervoze veoma lako batalim raspravu.
A ono za sta mislis da si izmislio pronadji u starom zavetu i prvim jevrejskim zakonima.
A sada cu poslusati brata Jocu i Vladiku Nikolaja i necu ulaziti u polemiku sa losim ljudima i padati u vatru.
Hvala ti sto si me poslusao.Treba da znas da sve sto nas je snaslo je od boga jer bez Boga nista ne biva.Ali da ti ja ne drzim predavanje ja gresni.Bolje bi i meni bilo da cutim jer nisam dostojan nista da kazem vec da se kajem.A stvari da prepustim svetim ocima.
http://www.verujem.org
http://www.svetosavlje.org/biblioteka
Bolje ce oni veru da obljasne nego mi gresni.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 09:55:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.