Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:13:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrist nije umro na krstu!  (Pročitano 18340 puta)
Poznata licnost

Internets. Serious fucking business.

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2844
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung krsh
Joco, pravi vernici kao ti su gutali, cutali i trpeli, i na kraju ziveli 35 godina i umrli od srchanog udara/ chira na zelucu/shloga. I, prvo se malo obrazuj. Ali ne samo na pravoslavni nachin, i muslimanske i jevrejske knjige imaju neshto pametno. Coolrunner, chestitam! Lepo srocheno. Joco, listen carefuly, I will say this only once:
Hrist je bio pobozan jevrejin. I rabin. A rabin da bi postao rabin mora da bude ozenjen  Smile. Chovek do kraja nije znao da je osnovao novu religiju, hteo je da svet nachini malo boljim i da osnuje jevrejsku liberalnu sektu(ne satanistichku!). U judaizmu proglashenje za mesiju je smrtni greh. U Tanahu pishe da se mesija nece objaviti sam, nego ce ga Jehova razotkriti. Najraniji hrishcani su bili jevreji koji su verovali da je Hrist mesija. Ostavi taj glupavi srpski ponos na pravoslavnost. Mi necemo da ti poljuljamo veru. Samo diskusujemo da verujesh u potpuno lazne i tupave stvari(svim pavoslavcima bez uvrede).
P.S. Sada bih te tako rado poslala kod Hokinga da mu isprichash kako ti drugi "ljuljaju" veru, i da ti on objasni laichki dokaze da ne postoji Bog u kakvog mi verujemo. Naravno POSTOJI visha sila, ali je to verovatno chista energija. Napregni taj tvoj mozak. I ne dopushtaj veri u srcu da te vodi, jer srce moze da ti kaze samo:"...tup, tup, tup ..."
P.P.S. Toliko si zatucan da je to neverovatno
IP sačuvana
social share
http://img53.imageshack.us/img53/4131/boinggx6qy9.gif[/img][/url] If you can read this you don't need glasses
Anonymous... Because none of us is as cruel as all of us!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i

Joco, pravi vernici kao ti su gutali, cutali i trpeli, i na kraju ziveli 35 godina i umrli od srchanog udara/ chira na zelucu/shloga.
Патријах и многи које ви нисте ни видели су очигледно изузеци.

P.S. Sada bih te tako rado poslala kod Hokinga da mu isprichash kako ti drugi "ljuljaju" veru, i da ti on objasni laichki dokaze da ne postoji Bog u kakvog mi verujemo. Naravno POSTOJI visha sila, ali je to verovatno chista energija. Napregni taj tvoj mozak. I ne dopushtaj veri u srcu da te vodi, jer srce moze da ti kaze samo:"...tup, tup, tup ..."
[/quote
Ту сил је Тесла добро искористио и обљасни.Да није био Хришћанин ништа не би било.А докази да постоји има на милион само их ви нисте пронашли јер вас и не занимају.А што се мозга тиче ако га Тесла није напренуо ја незнам ко је.Ако ви себе сматрате паметнијим од њега онда само напред.Биће од вас нешто.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7
Citat
rist je bio pobozan jevrejin. I rabin. A rabin da bi postao rabin mora da bude ozenjen

Lol izvini ali kako je bio rabin?Pa njega su Jevreji i Izdali.

Citat

Zuti karton.....nauci da se ponasas pa postuj Smile

Citat
Samo diskusujemo da verujesh u potpuno lazne i tupave stvari(svim pavoslavcima bez uvrede).

O svemoguci ,prosvetli nas?? Strasno bre.(bez uvrede)

Citat
I ne dopushtaj veri u srcu da te vodi, jer srce moze da ti kaze samo:"...tup, tup, tup ..."

Kad se srce pominje u tom zargonu to je metafora za dusu, a dusa ne radi samo "tup tup" ....da vise ljudi slusa srce ova zemlja bi bila mnogo lepsa.

Citat
Najraniji hrishcani su bili jevreji koji su verovali da je Hrist mesija. Ostavi taj glupavi srpski ponos na pravoslavnost.

Slazem se da su bili "Hebreji",kao i fenicani i ostali .....mada nebitno.

Citat
Ostavi taj glupavi srpski ponos na pravoslavnost

Za ovo bi ti rekao nesto ali hmm ....ipak sam kulturan.Alo bre prekini da dizes Jevreje i da spustas sve ostale .....nisu oni bas boziji narod.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Vidim ja cita se Den Brown nema sta -  Smile Smile

Looda - mora malo da ladnes bre - to sto ti mislis da je istina nije istin za sve ljude na ovom svetu. Dozvoli drugima da dishu. Jevrejin ili ne jevrejin, zenjen ili ne zenjen - Hristov simbolizam i duhovna snaga i inspiracija su van njegovog zemaljskog zivota .
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 1100
Dakle stigosmo dotle da jedan fanatizam radja neki drugi, te pretvorismo forum od mesta za razgovor u mesto gde cemo iskazivati svoj fanatizam ka jadnoj ili drugoj krajnosti. Nemamo potrebe za vredjanjem, ako neko nema dovoljno strpljenja da se po hiljadu puta preganja sa nekim oko iste stvari ima boljih mesta na forumu, gde nemorate da raspravljate ni oko cega. Stvari oko kojih raspravljamo ovde su tako daleko od svih nas da bi bilo ko od nas tvrdio da je vrsni poznavaoc zivota ili smrti. Bilo bi bolje da ovo shvatimo kao mesto gde mozemo da proverimo nasa znanja, stavove i uverenja pa mozda i naucimo nesto novo ili promenimo ubedjenja.
Postujmo druge ako ocekujemo postovanje.
Ako je Hrist umro zbog svojih uverenja, to i nije bila glupost, verovatno je on zbog nekog razloga verovao u to, i ljude koji ga postuju (necu reci veruju) nemozemo nazivati glupacima. Razni ljudi veruju u razne stvari bilo religiozne ili naucne, politicke ili obicne ljudske koje se pre ili kasnije pokazu zabludama pa ih nemozemo i nesmemo svrstati u budale.
Pretpostavljam da ce me posle ovoga Joca opet svrstati u vernike, ali zar nije najnormalnije da ljudi zive po nekim standardima cak i ako nisu vernici.
I mislim da bi trebalo da prestanemo sa prozivanjem po nacionalnoj osnovi, nisu samo srbi ponosni na pravoslavnost, vec i makedonci, bugari, grci, rusi, etiopljani...
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
E to si bas sve lepo rako

I nabo si sutinski problem u celoj prici - svi ljudi zele da "svrstavaju" druge ljude u nesto - nekakve kutije, forme, nesto sto im je poznto jer se tako osecaju sigurnim. Bilo bi nam svima lepse kada bi svi bili ono sto smo bez svrstavanja, zigosanja, oznacavanja pripadnosti.  Mi svo svi ljudi o svako od nas ima nesto specificno i unikatno i stvar pokazivanja svoje ljudskosti je da prihvatimo drugog onakvim kakav je - da li je Joca, Pera ili Zika, ; da li je peder ili nije peder ; bio Srbin ili MArsovac - kakve veze ima.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Internets. Serious fucking business.

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2844
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung krsh
ne dizem jevreje. meni su najbolji kinezi. imaju pravednu religiju, ali da ne skrecem sa teme. a primetila sam da svi srbi(ukljuchujuci i mene) imaju osobinu da budu extra ponosni na potpuno nebulozne stvari.  na primer, svi smo ponosni na kosovsku bitku, a to je verovatno najveci srpski poraz, a mi ga slavimo. hrist jeste uchinio veliku stvar, to priznajem. ja makar nisam zatucana ni ushta. ali, bash bih volela da pitam patrijarha shta misli, recimo, o teoriji struna. ili o velikom prasku.
p.s. izgleda da su svi ovde spremni da ubiju za svoja uverenja. ja nikog ne bih ubila ako veruje, npr, da je bog mushko,(shto je logichno samo sa gledishta mushkaraca)
p.p.s. predpostavljam da me svi sada shaljete do djavola. a ja sama idem ka njemu(barem tako misle moje religiozne drugarice)
IP sačuvana
social share
http://img53.imageshack.us/img53/4131/boinggx6qy9.gif[/img][/url] If you can read this you don't need glasses
Anonymous... Because none of us is as cruel as all of us!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Veoma je pozitivno sto tako mlada razmisljas o stvarima kao sto je verovanje u bilo sta i sto te zaokupljaju interesi o religiji. Izuzetno pozitivno - samo nastavi da tragas  Smile

Ovo naravno mislim sobzirom na tvoje godine (ako su tacne)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7
Citat
na primer, svi smo ponosni na kosovsku bitku, a to je verovatno najveci srpski poraz, a mi ga slavimo

Da ali ta bitka je odgodila ulaz na 30 godina ....tako da je ipak imala smisla,kao i sto je u njoj poginuo jedan od najacih Sultana (Murat),kao i sto se zbog te bitke u samom Otomanskom carstvu desio razdor(zbog Bajazita)...itd.Mi Turke nismo mogli da pobedimo to smo i tada znali,ali da ih obogaljimo (bar na neko vreme) jesmo.Sama smisao bitke nije ko je pobedio ,vec ko se suprostavio.Pa i Francuzi su jedni od pobednika u WWII a kapitulirali su prvog dana.Gledaj malo dublje ......
Dakle stigosmo dotle da jedan fanatizam radja neki drugi, te pretvorismo forum od mesta za razgovor u mesto gde cemo iskazivati svoj fanatizam ka jadnoj ili drugoj krajnosti. Nemamo potrebe za vredjanjem, ako neko nema dovoljno strpljenja da se po hiljadu puta preganja sa nekim oko iste stvari ima boljih mesta na forumu, gde nemorate da raspravljate ni oko cega. Stvari oko kojih raspravljamo ovde su tako daleko od svih nas da bi bilo ko od nas tvrdio da je vrsni poznavaoc zivota ili smrti. Bilo bi bolje da ovo shvatimo kao mesto gde mozemo da proverimo nasa znanja, stavove i uverenja pa mozda i naucimo nesto novo ili promenimo ubedjenja.
Postujmo druge ako ocekujemo postovanje.
Ako je Hrist umro zbog svojih uverenja, to i nije bila glupost, verovatno je on zbog nekog razloga verovao u to, i ljude koji ga postuju (necu reci veruju) nemozemo nazivati glupacima. Razni ljudi veruju u razne stvari bilo religiozne ili naucne, politicke ili obicne ljudske koje se pre ili kasnije pokazu zabludama pa ih nemozemo i nesmemo svrstati u budale.
Pretpostavljam da ce me posle ovoga Joca opet svrstati u vernike, ali zar nije najnormalnije da ljudi zive po nekim standardima cak i ako nisu vernici.
I mislim da bi trebalo da prestanemo sa prozivanjem po nacionalnoj osnovi, nisu samo srbi ponosni na pravoslavnost, vec i makedonci, bugari, grci, rusi, etiopljani...

Smile Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ma knez lazar je napravio totalnu strateshku greshku ,ja bih to (ovde sad ide detaljna razrada bitke koju mozete naci na military forumu Smile Smile) ...
nego bre da se vratimo isusu .ako zanemarimo blebetanja lokalnih ljubitelja jevreja , sasvim je jasna jedna stvar : isus je bio obichan chovek ,nimalo savrshen i mozda neshto pametniji od vas Smile Smile kakvo god da je bilo njegovo uchenje ,ono nije zapisano i zato nikad necemo ni moci da znamo shta je zapravo on hteo. zato je isus i postao slepi put za sve one koji su ga sledili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:13:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.