Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 14:10:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrist nije umro na krstu!  (Pročitano 18104 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
E to si bas sve lepo rako

I nabo si sutinski problem u celoj prici - svi ljudi zele da "svrstavaju" druge ljude u nesto - nekakve kutije, forme, nesto sto im je poznto jer se tako osecaju sigurnim. Bilo bi nam svima lepse kada bi svi bili ono sto smo bez svrstavanja, zigosanja, oznacavanja pripadnosti.  Mi svo svi ljudi o svako od nas ima nesto specificno i unikatno i stvar pokazivanja svoje ljudskosti je da prihvatimo drugog onakvim kakav je - da li je Joca, Pera ili Zika, ; da li je peder ili nije peder ; bio Srbin ili MArsovac - kakve veze ima.
Naravno ajde da kinemo forum religija i da vise o tome ne progovorimo.Ovde su mnogi pre mene izneli neke po meni neistine i ja sam to morapo da pobijem.Ali po Bozijem promislu saznao sam da je jos neko ovde bio na isti nacin napadan i zakljcavan.Nisam jedini.
Gde su sad ljudi koji zive i razmisljaju kao vi a de oni koji razmisljaju kao ja a ziveli bolje nego ja.E da je meni gresnome da dozivim to sto sveti Car Lazar i mnogi sveti.Hristos je umro na krstu kao i mnoi posle njegaMeni je polje da stradam zbo Boga nego da se sam ubijem zbog djavola.Cime se sve covek daas ne truje i ubija samo na duze staze.Ptpis moj jasno govori o tome.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2006, 21:50:14 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Joco, ti se nesto gadno umislio. Ja sam napisao ono sto je istina, i niti je upuceno direktno tebi (znam mnogo takvih kao ti, izmedju ostalog i moj brat od tetke koji me "ubi" istom pricom, al se ne dam  Smile ), i drugo izvrnuo si moje reci sto nije lepo  Smile . Kada sam rekao da napadaju ateiste mislio sam figurativno, verbalnim udedjivanjima i sl. a ne u nekom negativnom kontekstu. A to sto ti cujes sta zelis da cujes (sto je babi milo to joj se i snilo), sta ja imam sa tim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
primetila sam da svi srbi(ukljuchujuci i mene) imaju osobinu da budu extra ponosni na potpuno nebulozne stvari.  na primer, svi smo ponosni na kosovsku bitku, a to je verovatno najveci srpski poraz, a mi ga slavimo.

А да ти мало узмеш књигу у руке за почетак?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7
@L0oDAk_zAUvEk

Grow up .....

Diskutovacemo kad prodjes pubertet ........ovo je sad vec glupo (bez uvrede) .
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Internets. Serious fucking business.

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2844
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung krsh
prosho je. ajde da diskutujemo... zezma se, ali u pravu se. ovo se vec pretvara u klihe. ionako niko ne moze da se slozi Smile
IP sačuvana
social share
http://img53.imageshack.us/img53/4131/boinggx6qy9.gif[/img][/url] If you can read this you don't need glasses
Anonymous... Because none of us is as cruel as all of us!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Ljudi, nije moja teorija... i ne verujem u nju. I shto da se ne razmishlja matematichki? Ili bi ste radije ziveli u nazadnom necivilizovanom drushtvu i i dalje ziveli u pecinama!!! A ja i dalje ne verujem u vaskrsenje, barem ne dok ga ne vidim sopstevinm ochima!
Da li vjerujes da je bio 1. svjetski rat, pretpostavljam da ga nisi vidio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ратови се дешавају сваког дана, за разлику од васкрсавања...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
odakle tebi saznanje da su se ratovi nekada desavali, ako ih nisi vidio. Ako prelistas Bibliju sa oba Zavjeta, vidjeces da vaskrsenja ima i prije Hrista, a i poslije kroz djela apostlska, svete Oce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ako prelistas Bibliju sa oba Zavjeta, vidjeces da vaskrsenja ima i prije Hrista

Упути ме ко је то васкрсао пре Христа?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Svaki chovek na ovoj zemlji pre i posle njega koji je shvatio istinu na isti nacin kao i on.

A i ti reloader bi mogao malo da pocnes da citas neke knjige i da shvatis simbolizam uskrsnuca.  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 14:10:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.