Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hriscanstvo I homoseksualizam - Leviticus 20:13  (Pročitano 47259 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Omaške u pisanju se dešavaju (naročito kad se piše u žurbi na android tastaturi) a i lako isprave. Sa omaškama u znanju to ide dosta teže.

Stepen stručne spreme je važan samo u komunikaciji sa teško iskompleksiranim osobama koje svoje komplekse leče vređajući nauku, struku i trud koji su ljudi uložili da steknu neko obrazovanje. Onim koji demonstriraju teško neznanje a glume neku veličinu i autoritet.
Takvi zaslužuju da im se natrlja nos.

Kad se takvi nauče osnovama pristojnog ponašanja, kad prestanu da vređaju sagovornike po raznim osnovama, onda će zavredeti drugi tretman. Do tad kakvi budu prema drugima, tako će im se vratiti.
Svakom po zasluzi.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia Luvmya 520
Prvo, reći povraća mi se zbog istopolne seksualnosti, nije mišljenje.
Nego sta je ?!? Ljudi nemaju pravo da kazu kako vide bilo sta ?
Citat
Drugo, ako ti kažem moje je mišljenje sa si ti: ( ovde ubaci najgore moguće uvrede koje ti padni na pamet), ne vređa i ne treba biti sankcionisano.

Pazi šta ćeš da kažeš jer nam možeš dati izgovor da saspemo najgore uvrede na tvoj račun bez prava da se zališ jer si reko da izjavljeno mišljenje nije uvreda.

Npr. kada kažeš nekoj trećoj osobi, mišljenja sam da si ti jedna stoka nastala iz incesta tvoje majke sa njenim ocem, koja seksualno zlostavlja svog sina i oralno zadovoljava psa, da li je to uvreda?

U stvari, žalosno je gledati kako se brukaš, zato pročitaj sledeći tekst o uvredi. Obrati pažnju na drugu polovinu, tamo se govori o izraženom mišljenju. Onda pažljivo pročitaj čitav tekst još jednom i možda ćeš shvatiti zašto se ljudi ptema tebi odnose na ovakav način.

uvreda-shalabajzerici.blogspot.com/2011/12/uvreda.html?m=1

Nemas sposobnost da pocnes da shvatas koliko me ne dotice u bilo kom obliku i formi kakvo misljenje ti i tebi slicni koji svoja misljenja zasnivaju na svojim halucinacijama o meni imate.

Jedno sigurno znam, ni ti ni bilo ko od tvojih istomisljenika ovde ne bi smeo da pomisli da mi se ovako obraca u stvarnom zivotu.
Posto se nista slicno nije desilo kada sam u stvarnom zivotu ( sa ljudima koje znam ili ne ) debatovao o svim temama na kojim debatujem ovde.
Citat: Makros_Crni

Omaške u pisanju se dešavaju (naročito kad se piše u žurbi na android tastaturi) a i lako isprave. Sa omaškama u znanju to ide dosta teže.

Stepen stručne spreme je važan samo u komunikaciji sa teško iskompleksiranim osobama koje svoje komplekse leče vređajući nauku, struku i trud koji su ljudi uložili da steknu neko obrazovanje. Onim koji demonstriraju teško neznanje a glume neku veličinu i autoritet.
Takvi zaslužuju da im se natrlja nos.

Kad se takvi nauče osnovama pristojnog ponašanja, kad prestanu da vređaju sagovornike po raznim osnovama, onda će zavredeti drugi tretman. Do tad kakvi budu prema drugima, tako će im se vratiti.
Svakom po zasluzi.
Ti " znanjerm " nazivas tvoje [b]misljenje[/b] da se jedna apsolutno duhovna disciplina naziva - naukom ?
Ja nauku obozavam i uopste nisam vredjao ljude koji sebe prozivaju " naucnicima ", samo sam rekao u cemu je razlika izmedju nauke i kvazinauke.
To nije misljenje, to je racionalno razlikovanje ljudskih disciplina koje u stvarnost donose nova fizicka dostignuca od onih koje se samo bave recima ( hipotezama, teorijama ).

Znaci operisan si od elementarnog shvatanja da drugima ne naturas svoja misljenja.
Tvoja je stvar ako ti filozofijom smatras bilo sta sto sa mudroscu koja dolazi iz zdravog razuma nema blage veze.
Zasto to zelis da naturis onima koji shvataju tu razliku ?
« Poslednja izmena: 29. Jun 2015, 11:49:23 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Povraća mi se zbog istopolne seksualnosti- je fizička manifestacija onog što osećaš prema homoseksualcima.

Što se filozifije kao nauke tiče, postoji debata po tom pitanju sa argumentima za i protiv. S obzirom da nije postignuta saglasnost po tom pitanju, nije pogrešno reći ni jeste ni nije nauka.
Ako te zanimaju argomenti za i protiv, mogu ti ih izneti na drugoj temi.
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
HTC One
Citat
Jedno sigurno znam, ni ti ni bilo ko od tvojih istomisljenika ovde ne bi smeo da pomisli da mi se ovako obraca u stvarnom zivotu.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Jedino što je jače od njegovih argumenata je snaga njegovih pesnica. Čuvaj se!
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia Luvmya 520
Povraća mi se zbog istopolne seksualnosti- je fizička manifestacija onog što osećaš prema homoseksualcima.

Što se filozifije kao nauke tiče, postoji debata po tom pitanju sa argumentima za i protiv. S obzirom da nije postignuta saglasnost po tom pitanju, nije pogrešno reći ni jeste ni nije nauka.
Ako te zanimaju argomenti za i protiv, mogu ti ih izneti na drugoj temi.

Ne osecam apsolutno nista prema homoseksualcima, moje uvidjanje da oni pravno pobedjuju na svim " frontovima " zato sto nema dokaza da su oni po bilo cemu neravnopravni sa ostalim seksualnim opredeljenjima je apsolutno racionalno.
Na tvoja iracionalna lupetanja mogu da odgovaram sa lakocom sve dok ih budes ovde postovao.

Ne postoji " saglasnost " da li je bilo sta nauka, bas kao sto ne postoji bilo koji zakon koji dokazuje bilo kakvo postojanje nauke. Postoje samo ljudi koji nesto smatraju naukom i postoje ljudi koje nikakav zakon ne obavezuje da bilo sta smatraju naukom.

Najjednostavnije sam pokusao da objasnim sta i zasto ja odredjene ljudske discipline smatram - naukom i nemam odgovornost ako se to nekome ne dopada. Definitivno nikoga ne ubedjujem da tako gleda na te ljudske delatnosti.
Zasto ti mene ubedjujes da razmisljanje tipa " ko sam ja ? " i " da li ja stvarno postojim ? " treba svrstati u istu kategoriju sa racionalnim filozofskim razmisljanjem koje primenjeno na ostale nauke donosi nove proizvode ?
Citat
Jedino što je jače od njegovih argumenata je snaga njegovih pesnica. Čuvaj se!
Snaga mojih pesnica nikada nije bila upotrebljena umesto argumenata. Upotrebom svih argumenata ( koje iznosim ovde ) u stvarnom zivotu je bila vise nego dovoljna ( za sve koji kao i ti zive u svetu bajki i taj svet pokusavaju da nature drugim ljudima ) za nedostatak racionalnog protivargumenta.
A taj nedostatak protivargumenta se ovde zamenjuje napadima na moju licnost i nebulozama da je misljenje o meni bilo kakav argument.....
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
HTC One
Naravno da si u stvarnom zivotu uvek pazljivo saslusan i nije bilo kontra argumenata... uvek je to tako kada covek prica sa golubovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung S7
Samo mora se poneti dovoljno 'leba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia Luvmya 520
Naravno da si u stvarnom zivotu uvek pazljivo saslusan i nije bilo kontra argumenata... uvek je to tako kada covek prica sa golubovima.
Sve sto si ti intelektualno sposoban da uradis je nebulozno provociranje koje smatras argumentom i to te cini srecnim.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
HTC One
Uopste ne koristim argumente u cavrljanju sa tobom jer ti ne bi prepoznao arguent ni da te udari u glavu.  Smile

Ne bacaju se biseri pred svinje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.