Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HR: Posluživali hranu pored leša? ~ Jos jedan zli mek :D  (Pročitano 7664 puta)
26. Jul 2012, 11:48:55
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Šibenik -- Ni smrt turistkinje iz BiH nije sprečila zaposlene Mekdonaldsu u Šibeniku da pored njenog leša najmanje sat i po nastave da prodaju hranu, piše Jutarnji list.

U Mekdonaldsu su to očekivano demantovali, tvrdeći da je restoran bio zatvoren za vreme dok nisu došli policija i mrtvozornik.

List se ipak poziva na izjave svedoka, navodi da je situacija bila drugačija i da je uprkos smrti 49-godišnje žene restoran nastavio normalno da radi.

U nedelju nešto pre 19 časova državljanka BiH s prebivalištem u Danskoj došla je u restoran u pratnji supruga i ćerke. Naručili su hranu i seli za sto, kad se ona srušila, a njen muž pozvao Hitnu pomoć. Iako su lekari brzo stigli, pokušaj reanimacije nije pomogao nesrećnoj ženi, za koju je konstatovano da je umrla zbog infarkta.

Telo je pokriveno belim čaršavom do dolaska mrtvozornika i ostavljeno nedaleko od pulta, a pozvana je i policija.

"Restoran je sve vreme normalno radio, pa je bilo strašno videti kupce koji se guraju oko prozorčića za hranu, a većina nije ni znala da je u objektu pokojnica", piše list.

"Samo metar-dva od mrtve žene radnice su spremale hamburgere i drugu hranu dok je njena familija grcala u suzama. Pokojnicu je do dolaska mrtvozornika oko 21.15 čuvala policija, ali niko nije zatvorio restoran, što bi bilo normalno da se radilo o bilo kom drugom dućanu, a kamoli o restoranu brze hrane", izjavila je "Jutarnjem" jedna od posetiteljki.

Portparol šibensko-kninske policijske uprave Marija Kosor potvrdila je većinu informacja.

"Policija je o smrtnom slučaju informisana oko 19.45, a mrtvozornik je preuzeo telo oko 21 sat. Nismo naredili zatvaranje restorana, ali sada ne možemo reći da li se za to vreme unutra pripremala hrana", rekla je Kosor.

U Mekdonaldsu kažu da je istina drugačija. Čim je ženi pozlilo, u pomoć joj je pritekao šef restorana, a Hitna pomoć stigla je za nekoliko minuta.

"Restoran je zatvoren čim joj je pozlilo, a otvoren je tek nakon svih provedenih postupaka i nakon što je telo odvezeno. Sve to vreme u restoran gosti nisu mogli ući u unutrašnji deo koji nije radio, o čemu je data i informacija na vratima. Radio je samo odvojeni deo za posluživanje gostiju u automobilima," izjavila je Deana Stipanović, portparol kompanije Globalna hrana d.o.o., nosioca franšize Mekdonaldsa.

Ona je demantovala da su njihovi radnici pomerali ili prekrivali telo preminule, piše list.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 26. Jul 2012, 11:49:02 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
pa ovo je praksa u svim restoranima .. ja sam deset puta to videla u zivotu do sad..

samo prekriju pokojnika stolnjakom i zivot se nastavlja. sluze hranu, jede se, ceka se hitna pomoc i jebiga..

razumem razloge i za i protiv, sa jedne strane jebiga zivot se nastavlja, ne moze sad sve da stane zato sto je neko umro.. okrenes se nastavis sa svojim zivotom.. jedes, to ti je fizioloska potreba.. sa druge strane nekoizgubi apetit, nije mu ni do cega, potresen je,, previse osetljiv.. ima raznih ljudi

ali bas sad da restoran treba da prestane da sluzi hranu zato sto je neko tu umro, to mi je bezveze..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Jbg lako je pricati to kada te ne dotakne takva sudbina...bas bi bilo lepo da odes sa caletom il kevom na dorucak i da je strefi neka muka...oplakujes kevu a tamo radnice pikaju racune.
« Poslednja izmena: 26. Jul 2012, 12:35:10 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
ja sam pricala iz ugla posetioca restorana ciji niko ne umire u restoranu..

naravno da neko moj umre u restoranu, da ne bih uhvatila viljusku i noz da zderem  Smile

ali bih takodje razumela da drugi ljudi nemaju nista sa tim i da se njihovi zivoti nastavljaju .. moj problem i tuga nisu njihov problem  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Stoji mada opet elemntarna ljudskost je da se sacekaju nadlezni organi, uradi uvidjaj...sta ti ja znam.
Doduse i prica je malo ono konfuzna ali dobro...jos jedna stvar radi se i o stranom drzavljaninu sto opet moze iskomplikovati stvar.
Mani je barem malo sve to wierd...ne postoji taj profit koji mi moze zameniti ljudskost  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 6220
"Ubio majku pa lego da spava" fazon  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
pa ovo je praksa u svim restoranima .. ja sam deset puta to videla u zivotu do sad..

ovo nije praksa ni u kandaharu ni u bagdadu,al ajde.

ali bas sad da restoran treba da prestane da sluzi hranu zato sto je neko tu umro, to mi je bezveze..
Smile covece,zeno ili sve u jednom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
gde ti zivis druze..

tvoja planeta je neko mnogo fino mesto izgleda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
gde ti zivis druze..

tvoja planeta je neko mnogo fino mesto izgleda
pa ono zivim u zemunu,imam skoro cetri banke i jos ne dozive u svom zivotu,da kad neko umre u kafani,zivot u kafani ide svojom kolotecinom,konobari sluze,gosti narucuju i uzivaju u narucenom....itd.
a onaj pod stoljnjakom ceka,po prirodi stvari,da po njega dodju grobari.
nego od tih desetak slucajeva,koje si ti imala prilike da dozivis,da li su gosti koji su sedeli u neposrednoj blizini pokojnika,barem promenili sto?ili su nastavili da uzivaju u gastronomiji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
promenili su sto ovi pored, otisli za drugi sto i nastavili da jedu..

prosle godine bas u Zemunu u restoranu kod kapetana, ne znam da li se i sad tako zove.. umro covek za stolom, masivni srcani udar, ugasio se samo.. prekrili ga stolnjakom, jedna grupa ljudi za stolom do njega se premestila u drugi kraj, premestili im hranu, sve se nastavlja, ceka se hitna pomoc..

prosto zivot ide dalje  Smile to mozda zvuci surovo, ali to je tako..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.