Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HR: Posluživali hranu pored leša? ~ Jos jedan zli mek :D  (Pročitano 7665 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
Da se vratimo na temu.

Mene zanima da li ce McDolands izgubiti licencu zbog ovoga.
naravno da nece.
ukoliko bi se to i desilo,americki ambasador bi licno protestovao kod josipovica,a jedan nosac aviona bi se onako lagano motao ispred sibenika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Safari 534.56.5
mob
I-mate 30 Pro
Etika ima veze sa empatijom...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
HTC One
Ako si tako naporan i prema okolini u nebitnim diskusijama, ti kada umres ima da im posluzis kao sto... samo stolnjak preko i udri po hrani, a oko tebe zalome kolce...  Smile
da naporan samkad je glupost u pitanju,a glupaci se sami jave i ocas posla eto diskusije o nebitnostima.
vidis kako si reagovao,identifikovao si se i tu si diskutujes o nebitnostima.
kad je umrem sasvim je nebitno sta ce se desiti,moze i ta opcija,kad ste ti i zemunka u pitanju.
licno nemam stav po tom  pitanju.ali kad ti umres,to ce dovesti do promene statistickih vrednosti ove planete.
jedan nacrtan lik manje,kao pocepan list iz sveske i obrisana bulja njime.

Kompleks izbija, to je sindrom "niko me nigde ne slusa, daj bar ovde da budem pametan"... i moralno mrsomudjenje, jeste, bolji si od drugih... sad udahni duboko i uzivaj u trenutku.  Smile

Citat
da naporan samkad je glupost u pitanju,a glupaci se sami jave i ocas posla eto diskusije o nebitnostima.

Mora da u proseku pola dana provedes diskutujuci sa ogledalom.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2012, 01:05:28 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
pocepan list iz sveske i obrisana bulja njime.
Уз ризик да се посечеш, а то боли  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
Ako si tako naporan i prema okolini u nebitnim diskusijama, ti kada umres ima da im posluzis kao sto... samo stolnjak preko i udri po hrani, a oko tebe zalome kolce...  Smile
vidis kako si reagovao,identifikovao si se i tu si diskutujes o nebitnostima.
kad je umrem sasvim je nebitno sta ce se desiti,moze i ta opcija,kad ste ti i zemunka u pitanju.
licno nemam stav po tom  pitanju.ali kad ti umres,to ce dovesti do promene statistickih vrednosti ove planete.
jedan nacrtan lik manje,kao pocepan list iz sveske i obrisana bulja njime.

Kompleks izbija, to je sindrom "niko me nigde ne slusa, daj bar ovde da budem pametan"... i moralno mrsomudjenje, jeste, bolji si od drugih... sad udahni duboko i uzivaj u trenutku.  Smile

Citat

Mora da u proseku pola dana provedes diskutujuci sa ogledalom.
31417 ova brojka govori puno o tebi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
druze, naporan si..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ali taj argument koji se sastoji od navođenja broja postova na forumu mi je omiljeni.
Sad svi mi koji ovde imamo 100 kila postova smo neke nolajferske spodobe i to je univerzalno primenljiv argument.
Ali kad ga upotrebi neko ko takođe visi na ovom forumu, samo se sticajem okolnosti registrovao relativno nedavno, onda je to malo besmisleno. Pa i ti si na forumu, care, isti si onda nolajfer kao i mi sa boga oca postova, samo što tvoje vreme tek dolazi. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Koliko ja znam, jos na prosloj strani sam rekla da je prepucavanje zavrseno...

Ako nastavite, postovi ce vam biti brisani... bez obzira na sve..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ma, nisam ja to ni radi solidarnosti, niti želim da se uplićem u vašu malu raspravu, samo sam se setila toga jer uopšte nije izolovan slučaj da to neko spominje. Nisam se našla prozvanom, samo me je ova situacija na to asocirala. Smile

~~~

Što se tiče teme, ne znam šta da mislim o posluživanju hrane oko leševa. Kapiram da bi me jako uznemirilo da neko umre u mojoj blizini, do te mere da bih popila Bromazepam koji držim u novčaniku, te da mi nikako ne bi bilo do jela posle toga. Sumnjam i da bih se ikad ponovo vratila u taj restoran; prizori povređenih i mrtvih ljudi me jako uznemiravaju.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
Što se tiče teme, ne znam šta da mislim o posluživanju hrane oko leševa. Kapiram da bi me jako uznemirilo da neko umre u mojoj blizini, do te mere da bih popila Bromazepam koji držim u novčaniku, te da mi nikako ne bi bilo do jela posle toga. Sumnjam i da bih se ikad ponovo vratila u taj restoran; prizori povređenih i mrtvih ljudi me jako uznemiravaju.
mozse se reci da si ti opet ona druga strana,opet ekstrem.smrt je opet neizostavni deo zivota,mogli bi napisati njegov vrhunac,ukoliko ne verujemo u price o zivotu nakon smrti.htedoh reci,smrti se desavaju,samo samoubice imaju tu privilegiju da biraju mesto i vreme.dok svi ostali malo mogu da uticu na to.
elem,htedoh napisati,i to sa bromazepanom,mislim da je suvisno i nesvracanje vise u isti restoran.naravno,to je samop moje misljenje.ali opet mi je i taj tvoj stav ili kako vec,mnogo razumniji,nego pisati o normalnosti i tekovini zivota u takvim slucajevima.moras biti bas ravnodusan,pa da u restoranu pored mrtvog coveka uzivas u hrani,ili ono,hranis svoje bice,cist urodjen refleks?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.