Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 22:31:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HP Pavilion6 1350ex-problem  (Pročitano 2904 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Napominjem da sam narezao samo otpakovani iso file, a ne ceo otpakovani  zip file od hirensa.

GRESKA  !!!! moras da rezes u iso .. e ovako ..
skini Power Iso(krekovan) nadji na torentu i sl.
idi na BURN ikonicu (videces u programu nema da promasis) i izbacice ti opciju za rezanje....selektuj Hirens.iso fajl i ubaci obican cd i smanji brzinu na 8x ili 12x i narezi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S9+
Objasnio sam mu kako.  Smile Moze i preko NERO BURNING ROM da nareze ISO na nacin koji sam opisao.Tako sam narezao 1000 puta do sad i nema greske  Smile Objasnio sam sve u sitna crevca.Mislim da sam bio dovoljno jasan  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
nero ne koristim ja odavno ... ima mnogo boljih programa .. jeste nero "ime" ali opet ... ima drugih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S9+
Ma najbolje kod pokvarenog ram-a je ono sto sam mu rekao.A to je da izvadi jedan modul i da radi sa drugim i da vidi dal baguje.Ako radi sve ok uzme taj modul i stavi u drugi slot.Ako radi i tako onda uzme drug modul i stavu u slot a ovaj sto je utvrdio da radi izvadi napolje.Cim pocne da brljavi odma zna sta je.U svakom slucaju testovi nisu savrseni.Desavalo mi se nekada da test kaze da je dobra a da nije dobra.Desavalo mi se da test kaze OK a da je slot neispravan ili da ima prasine.Test nije savrsen.Jedino pravo resenje je ovo koje sam opisao.I ako utvrdi da memorija ne valja ne treba je bacati.Treba dati nekom drugom da proba kod sebe.Racunar je jako kompleksna stvar.Svako ko radi sa njima zna da mu je od 10 kvarova bar 3,4  najgora nebuloza koju ne bi nikad niko rekao.Ja sad kad bi opisao kakve sam probleme imao i kakva su bila resenja verujem da bi mi 99% ljudi rekli da idem da se lecim i da pricam bajke.Ja nisam ljubitelje tih testova za memorije jer sam imao dosta puta problema da memorija i slot rade a da se iz nekog njemu glupog razloga ne slazu.I taj kernel error mi je izlazio 100 puta i desavalo mi se da test kaze OK a memorija falicna.Test je dobar ali nije savrsen.Jedino sta cenim od testova i kome slepo verujem je hdd regenrator.On po meni vrhunski testira hard diskove.Gold memory je vrhunski test ali nije savrsen.Nekad prasina i prljavstina moze da napravi problem a to gold memory test ne moze da vidi.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 01:31:28 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Probacu ponovo da narezem ali moram po cd prvo Smiley Ostao sam bez zaliha  Smile
E momci ja nisam napomenuo da se ta greska desila samo jednom.Posle toga radi sve bez problema vec jedno 3 dana.Bukvalno sve ide glatko i bez problema.Pa da pitam vas profesionalce Smile da li moze da se desi da je ta greska bila softverska.Imam win 7 home(legalan) instaliran ali ga nisam update-ovao do pre dva dana.Namerno sam iskljucio tu opciju(nervira me sto stalno prijavljuje neki update  Smile) Sistem je podignut pre tri meseca otprilike na novom hardu(stari je crko).Imao sam problem i sa prasinom(ogroman Smile) bila je tona prasine.Jbg. radi u prasnjavim uslovima.Pregrevao se i gasio pod opterecenjem(igre).Pa moze da se desi da je tu doslo do ostećenja memorije ili jos ima malo prasine u slotovima.Moracu da otvorim i ocistim malo.

Boro82, nadam se da nisi dobio rogove od mene Smile
Ako povampiris, ja sam kriv xD
Salu na stranu ali nadam se da ne smaram previse.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Probacu ponovo da narezem ali moram po cd prvo Smiley Ostao sam bez zaliha  Smile
E momci ja nisam napomenuo da se ta greska desila samo jednom.Posle toga radi sve bez problema vec jedno 3 dana.Bukvalno sve ide glatko i bez problema.Pa da pitam vas profesionalce Smile da li moze da se desi da je ta greska bila softverska.Imam win 7 home(legalan) instaliran ali ga nisam update-ovao do pre dva dana.Namerno sam iskljucio tu opciju(nervira me sto stalno prijavljuje neki update  Smile) Sistem je podignut pre tri meseca otprilike na novom hardu(stari je crko).Imao sam problem i sa prasinom(ogroman Smile) bila je tona prasine.Jbg. radi u prasnjavim uslovima.Pregrevao se i gasio pod opterecenjem(igre).Pa moze da se desi da je tu doslo do ostećenja memorije ili jos ima malo prasine u slotovima.Moracu da otvorim i ocistim malo.

Boro82, nadam se da nisi dobio rogove od mene Smile
Ako povampiris, ja sam kriv xD
Salu na stranu ali nadam se da ne smaram previse.

Lako je moguce... kontakte na modulima prebrisi pazljivo gumicom za brisanje, a same slotovo dobro usisaj...dooooobroooo usisaj...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Greška je bila u rezanju CD-a, zato nisam mogao da boot-ujem.
Sad sam uspeo ali nemam vremena za test.Javiću se večeras sa rezultatima.
I gle čuda ima i golden memory test. xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Odrađen test sa golden memory.Dva puta je izvrteo skalu do 100% posle toga sam ga prekinuo.Vremensko trajanje je negde oko 2h i 20 min.
Pretpostavljam da je test koncipiran tako da nema kraj dok ga korisnik ne prekine.Ako grešim molim ispravku.
Nije ništa prijavio.
Voleo bi da mi samo neko kaže kako se izlazi iz Hirens BootCd-a pre startovanja nekog test programa.Ima samo next i back nema nigde escape ili sl.Barem ja nisam uspeo da pronađem.
Takođe nakon završetka Golden mem. testa me je izbacio u DOs(ili gde već Smiley ) i opet nisam mogao da izađem bez gašenja kompa.
Izbacio je nešto tipa ˝A\>˝
Komande dalje nisam znao.

Hard sam već testirao ali ne sa Disk regeneratorom(nisam siguran da sam u potpunosti naveo tačan naziv test programa;), ali razumećete me ).Sad sam pokušao ali opet nisam uspeo pošto nije uspeo da instalira neke drivere ili šta već.
E sad znam da sam već smorio ali ako neko može da pomogne , bio bih zahvalan.
Polako ali sigurno napredujem, s akcentom na ono polako xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 22:31:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.