Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: SMF 1.1.x - instalacija i upotreba - (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 184881 puta)
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Da.

Menjas im prefix, ako i sajt zahteva mysql. To je ono smf_imebaze  ili za wordpress npr. wp_imebaze, za joomla je valjda jos_imebaze, a ti normalno mozes da stavis sta hoces. Ako je sajt html, baza mu ne treba.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 23:23:42 od markoni_car »
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I was born intelligent - education ruined me.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1275
Zastava /dev/null
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
HTC Desire HD
Priča o prefiksima u imenu tabela. Sajtovi, forumi, šta god koristi mysql bazu, pamte podatke u određenim tabelama. Ti možeš da koristiš istu bazu, samo postavi prefiks tabela(pri instalaciji CMS uvek pita koji hoćeš prefiks za tabele baze) tako da se razlikuje od već postojećeg.

Primer: Ako imaš SMF forum, i nisi menjao prefiks tabela, onda ti imena svih tabela u bazi počinju sa smf_ (ili onako kako si postavio pri instalaciji SMF-a). Kada instaliraš sajt, pazi samo da ti tabele koje će taj sajt da pravi u bazi, da ne počinju sa smf_
IP sačuvana
social share
Most Java developers wear glasses because they don't C#.
Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing.
Any fool can use a computer. Many do.
There is only one satisfying way to boot a computer.
If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Aman pomagajte imam dva problema.
nasao sam mod da se vide googlebot i ostali spideri  ovde: hxxp:|| custom. simplemachines. org/mods/index. php?mod=143
ali nema upustva za instalaciju nov sam u modovima za smf ako mozete da mi ukazete pomoc.

Drugi problem:

Kako da namestim brzi odgovor za sve korisnike?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
LG Nexus 4
za divno cudo ... sve je to pitao skoro svako ko je pocinjao kao ti ... i isto tako ... mozes naci ovde sve lepo napisano ...

http://forum.burek.com/howto-smf-1-1-x-instalacija-i-upotreba-jedina-tema-za-pitanja-t431786.html
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
E hvala bate  :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Pa nisi mi pomogo ovo je ista tema sta ima to ovde u ovoj temi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
LG Nexus 4
brate jel znas ti da citas? u prvoj poruci imaju sva ta pitanja i odgovori na njih ... odnosno linkovi ka odgovorima :S
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
LG Nexus 4
pre svega Smiley jedna velika pohvala i veliko hvala SF-u za ovu temu ... tek sada kada sam uzeo da radim sa smf-om ... vidim koliko je ona stvarno korisna i da resava 90% svih problema koji se u pocetku mogu javiti ... svaka cast ...

a sad elem imam pitanje Smiley ... znaci modifikujem u potpunosti default temu smf-a ... i sve to ide ok ... uglavnom dosao sam do dela da moram ubaciti nesto cega nema ... tacnije poziciju za baner ... i ok to nije nista strasno kao i na svakom drugom sajtu bio cms ili ne ... ali ono sto mene interesuje jeste da li smf ima nesto nalik na joomlinu komponentu banners ... preko koje se sem sto se mogu organizovati banneri moze se videti broj prikaza i broj klikova ... kao i namestiti random ukoliko ih ima vise ... trazio sam po smf-u i spomenut je sledeci mod ...
ad manager ... mislio sam da ne probam ... al u kucanju ove teme rekoh da procitam kratak opis i isporbam za cas na testnom forumu ...
vidim dodaje nesto koda u delove template-a ... automatski ... i moze se  stiklirati sta gde kako ... sto mi se bas i ne svidja mnogo ... radije bih rucno ubacio mesto za baner gde zelim ... ali onda mi fali onaj deo report-a ... pa me interesuje kako vi ostali to radite i ako ste koristili ovaj mod da li se preko njega moze dobiti neka statistika sem toga gde se prikazuje (pogledao sam u reports za napravljeni add) ...
u krajnjem slucaju da li mogu napraviti kako zelim sve i zatim taj kod koji kontrolise banere kopirati tu i onda iz admin dela ubacivati ... al kad pogledam ako nema valjanu statistiku isti mi djavo upisao kod za baner kroz admin ili direktno u tempalte ... neki savet?  Smile al sam se isponavljao  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Kao ozbljno resenje za banner managment, to ne postoji...
Koristi phpmyads tj openads tj sada je vec - openx... ili http://www.google.com/admanager/
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Sensation XL
U odnosu na navedeni, kakav je OpenX phpAdsNew ?
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.708 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.