Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: SMF 1.1.x - instalacija i upotreba - (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 182690 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
LG Nexus 4
ne znam ni sam ... timeout je 300 cini mi se ... masina mislim skroz dovoljna ... intel e6550 + 2gb kinstone na 800mhz  Smile baza je 200mb sad nakon sredjivanja

bitno da je proslo Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.50
mob
Apple iPhone 6s
Racunaj da je to nekih sat do dva posla...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Kako da ubacim nove avatare na SMF 2 forum? I ako može neka preporuka (link ili google hint) gde ima dobar izbor avatara? I još jedno pitanje...uključio sam kalendar, obeležio neke datume, uključio da ga prikazuje na početnoj strani foruma i u Kalendaru, međutim, prikazuje samo u Kalendareu...na početnoj ga nema. Uključio sam da sve grupe mogu da vide (i gosti), čak sam se i izlogovao i ušao kao gost na početnu, ali nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Avatare samo uplodujes u odgovarajuci folder, on sam radi ispis i prikaz toga kako treba...

Sto se kalendara tice, zavisi sta je u pitanju, ali najlakse je da napravis sekciju za to i da preko ssi povuces Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Hvala Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Instaliran mi je SimplePortal i od danas se desava cudna stvar a to je da samo ja (admin) ne vidim desne blokove portala a neki od njih se prikazuju i na forumu. Proverio sam, obicni clanovi ih vide normalno, nema nikakvih promena samo admin ih ne vidi, kao da ne postoje. Sta moze biti problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Da ih nisi prosto zatvorio? (ne znam ni da li je to moguce, ai pretpostavljam...)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
LG Nexus 4
Treba mi savet Smiley

kao sto sam skoro pitao ... zavrsio sam to pitanje ... ali uskoro to treba odraditi na live sajtu ...

za 2 dana stize nacrt designe-a prema kome cu raditi wp/smf ... i kada se to zavrsi trebao bih da konvertujem live forum i da sredim to ... kod wp-a nije problem samo promena teme ... ovde imam malo sredjivanje foruma i grupa ... i u sustini to je to ... plus tema sto se tice samog foruma ...

ali dodaci ... testiranje itd ... sve bih to mogao da uraidm kao obicno na localu pa onda da podignem ... ali to ovde nije slucaj

Razlog je sto bazu moram da konvertujem online ... u sustini ne moram ali mi je isplativije zbog vremena ... forum cu morati svakako da zatvorim na dan/dva ...

Ima li neka druga mogucnost koju sam prevideo ... sem da na ovome sto sada imam u localu isprobam i sredim sve sto hocu ... a onda kada zatvorim forum online ... konverujem ... i odradim ceo proces kao u localu ... samo sto bih tada tacno znao sta treba da uradim ... i da sve to uklopim u taj dan/dva i da se ponovo pusti?  Smile

Imam pitanje vezano za ssi ... spominjano je dosta puta da svasta moze da se povuce na lak nacin i prikaze na bilo kojoj stranici iz smf-a ... interesuje me da li se na taj nacin mogu povuci glasanja ... mislim na glasanja kao na stranicama kategorije ovde na bureku ... ne na teme ... posto bih uradio tako da imam jedinstvene ankete a ne da se koristi na dva mesta

Takodje me interesuje da li su tagovi na bureku uradjeni custom .. ili postoji vec gotovo ... za 2.0  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Imam pitanje vezano za ssi ... spominjano je dosta puta da svasta moze da se povuce na lak nacin i prikaze na bilo kojoj stranici iz smf-a ... interesuje me da li se na taj nacin mogu povuci glasanja ... mislim na glasanja kao na stranicama kategorije ovde na bureku ... ne na teme ... posto bih uradio tako da imam jedinstvene ankete a ne da se koristi na dva mesta
mozes anketu teme da prikazes negde drugo, samo navedes id teme... druge ankete ja ne znam da smf ima...
ako je neki mod, onda treba videti da li on podrzava...

Citat
Ima li neka druga mogucnost koju sam prevideo ... sem da na ovome sto sada imam u localu isprobam i sredim sve sto hocu ... a onda kada zatvorim forum online ... konverujem ... i odradim ceo proces kao u localu ... samo sto bih tada tacno znao sta treba da uradim ... i da sve to uklopim u taj dan/dva i da se ponovo pusti?
Pa i nema... u principu ti je to to...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
LG Nexus 4
mislio sam na mod ... opet gledavssi ovde ... al pomislio sam da sigurno ima gotvoo i da sig ok radi jer mi to deluje kao lagana modifikacija jer je uobicajno na svim cms-ovima pa reko zasto i na smf-u ne bi bilo ... pogledacu posto je ovde custom ... eventualno kako kazes ako moze samo anketa da se prikaze navodeci id teme ... mozda tako da se izvuce i za forum a i za wp ... pa opet da bude jednoobrazno a teme cu smestiti vec negde koje ce sadrzati ankete ...

iovako znaci moram sve da slozim pa posle ponovo ... pa cu taman testirati i za ankete  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.