Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija WordPress 2.0x CMS / Blog sistema  (Pročitano 285279 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Ubaci rucno, to stvarno nije neki posao da ima smisla cimati se...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k310i
Ma tako ce na kraju i biti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k310i
A da li neko ima ideju ( npr. SF  Smile ) kako da izvedem da mi se na stranici (sajt se otvara stranicom, a ne postovima) pojave kategorije i recent posts na način kao što je to slučaj na temi MimboPro?. To je, koliko znam, jedina (ili jedna od retkih) tema koja prikazuje pregled kategorija, a u svakoj kategoriji po 3,4 najnovija posta, od čega prvi ima i par reči osim samog naslova?!
Sad meni treba nesto slicno.Pa sam iz gore pomenute teme uzeo ovaj kod pa ne znam da li je to nesto lose i da ga malo prepravim..Tema je koliko sam video free jer sam je slobodno preuzeo..Meni treba nesto sto ce listati clanke iz kategorije ali sa slikama.Trazio sam dosta toga ali ne nadjoh.Moze i sam kod pa cu ga ja ubaciti na mesto gde mi treba.Toliko cu valjda zanati.Ovo mi je iz preve uspleo da ubacim na drugu temu.
Ima li nesto lose u tome da preuzimam te kodove i prebacujem iz jedne u drugu temu.U nekoj teme si SF za nesto sl rekao da bi sekao ruke da li vazi i za ovo.. Smile

Citat
<?php _e('Featured Categories','Mimbo'); ?></h3>

<?php
        $display_categories = get_option('openbook_cats');
        foreach ($display_categories as $category) {
        $showposts = get_option('openbook_featured_posts');   
        query_posts("showposts=$showposts&cat=$category");
        ?>

<h5><a href="<?php echo get_category_link($category);?>"><?php single_cat_title(); ?>&raquo;</a></h5>

<ul>
        <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
        <li class="clearfloat"><p class="date"><?php the_time('n/d/y'); ?> &bull; </p><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
        <?php endwhile; ?>
        </ul>
   <?php } ?>
S

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Sekao bih ruke za spam i namernu kradju...
U principu prebacivanje kodova te vrste nije problem... WP je takav da svako moze sam da ih napise ako mu trebaju...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Sekao bih ruke za spam i namernu kradju...
To naravno ne bi.To bi bilo totlno neozbiljno za ono sto ja zelim a nije ni posteno prema onima koji su se za to mucili.Zato sam i pitao da li se sme ili ne.

Znaci ja sad ovo smem da uredim.E sad kako da ga uredim da ne idu liste ktegorije usprvano nego jedna pored druge.3 u jednom redu a na dole neka se lista kako hoce i koliko hoce i da pod mogucnosti ima i sliku pored tih vesti...Ili da trazim temu koja ima to pa da ubacim kod mene.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Lepo da uredis... CSS je divna stvar... naucis da ga koristis pa sve slozis kako god hoces...
Ako ne umes... bolje nadji nesto sto ti vise odgovara...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A da li neko ima ideju ( npr. SF  Smile ) kako da izvedem da mi se na stranici (sajt se otvara stranicom, a ne postovima) pojave kategorije i recent posts na način kao što je to slučaj na temi MimboPro?. To je, koliko znam, jedina (ili jedna od retkih) tema koja prikazuje pregled kategorija, a u svakoj kategoriji po 3,4 najnovija posta, od čega prvi ima i par reči osim samog naslova?!
Sad meni treba nesto slicno.Pa sam iz gore pomenute teme uzeo ovaj kod pa ne znam da li je to nesto lose i da ga malo prepravim..Tema je koliko sam video free jer sam je slobodno preuzeo..Meni treba nesto sto ce listati clanke iz kategorije ali sa slikama.Trazio sam dosta toga ali ne nadjoh.Moze i sam kod pa cu ga ja ubaciti na mesto gde mi treba.Toliko cu valjda zanati.Ovo mi je iz preve uspleo da ubacim na drugu temu.
Ima li nesto lose u tome da preuzimam te kodove i prebacujem iz jedne u drugu temu.U nekoj teme si SF za nesto sl rekao da bi sekao ruke da li vazi i za ovo.. Smile

Citat

<?php
        ?>

<h5><a href="<?php echo get_category_link($category);?>"><?php single_cat_title(); ?>»</a></h5>

<ul>
        <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
        <li class="clearfloat"><p class="date"><?php the_time('n/d/y'); ?> • </p><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
        <?php endwhile; ?>
        </ul>
   <?php } ?>
S

Citat

Ovde ti fali <h3> na pocetku.

Citat
<?php
        ?>

Posle ovog dela koda menjaj CSS i sredi kako ti odgovara. Mozes i sliku da ubacis, ako zelis i tekst pored slike. U sustini i to mozes da kopiras, sa neke free teme, a po meni najbolje ti je da pogledas vise tema, da vidis kakva su resenja u njima, i to ce ti dosta pomoci da shvatis kako funkcionise sve to.

Poz
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k310i
Na koji nacin da stavim da mi izlista linkove iz kategorije odredjenog teksta.Kada neko otvori neki tekst koji je u odredjenoj kategoriji zeleo bi da tu izlista jos neke tekstove iz te kategorije.Neka budu samo linkovi bez slika i sl..

Nasao sam plugin koji mi lepo lista kategorije ali ne znam kako da ga ubacim.
Ubacim ja gde da mi bude lista ali ne umem da promenim izgled.Tacnije ne znam gde ovaj kod da ubacim
Kod:
compact_archive($style='initial', $before='<li>', $after='</li>');

http://rmarsh.com/plugins/compact-archives/
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ubacujes ovo: <?php compact_archive(); ?>

a onda $style='initial', $before='<li>', $after='</li>' ovo mozes izmedju ( i ) gore.

Ostalo ti pise sta ti sluzi za sta na tom sajtu, a izgled menjas preko css.
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k310i
Kod:
<?php compact_archive($style='initial'$before='<li>'$after='</li>' ); ?>

Kod bi onda trebao ovako da bude.Tako sam uradio i dobio sam ono sto mi treba.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.