Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija WordPress 2.0x CMS / Blog sistema  (Pročitano 285254 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Kontaktiraj host da ti napravi fetch all email nalog, pa ces imati jedan mail gde ce ti stizati mailovi za sve koji nemaju otvorene prave mail naloge... tipa sve@cufta.com, gde primas sve user1@cufta.com, user2@cufta.com i sve ostalo sto nema otvoren pravi mail@cufta.com
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k310i
Kontaktiraj host da ti napravi fetch all email nalog, pa ces imati jedan mail gde ce ti stizati mailovi za sve koji nemaju otvorene prave mail naloge... tipa sve@cufta.com, gde primas sve user1@cufta.com, user2@cufta.com i sve ostalo sto nema otvoren pravi mail@cufta.com
Nismo se nesto razumeli,ili ja tebe ili ti mene.

Uradio sam ceo sajt u wordpressu na lokalu i sad bi da ubacujem tekstove koje je napisao neko drugi a ne ja,i nadam se da ce pisati dalje.Sad da bu to uradio ja moram da ih registrujem,a meni je to nekako cimanje,jer pojedini nemaju mejlove.Kasnije cu im ja svakako na neki nacin otvoriti mejlove ali meni sad treba da bi ubacio njihove tekstove  na sajt.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Registruj ih sve na jedan mail. Mislim da drugo resenje ne postoji.
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k310i
Pa probao sam ali nece jer je taj mejl vec zauzet  Smile. Neka ga za sad ovako pa cu videti nesto..Smislicu valjda nesto
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam ti resenje dao... local ili public, to ce svakako biti na nekom domenu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k310i
Do sada sam sve radio sa clancima ali sad je dosao red da napravim i neke strane pa imam malih problema.
Uradio sam da mi svaka strana ima novu temu i sad bi zeleo da mi na toj novoj temi bude sa stane samo linkovi koje sam zadao toj strani..Hteo bi da se izlistaju njeni podlinkovi ili ti njena deca,valjda se tako kaze.
A drugi problem jeste u admin panelu.Da li je moguce da se ogranici korisniku da moze da mu dostupne samo neke funkcije.Vidim da tamo kad hocu nekog da registrujem imam opcije sta da mu dodelim ali ne znam koja uloga sta znaci..Ja bi hteo da mi neko ima samo pristup odredjenoj stranici i da i tu stranicu moze da stavlja nove stranice.Hteo bi da imam vise delova sajta ali da sve u stavri bude kao jedan i da imam vise admina a svaki da pristupi svom delu...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k310i
Pa probao sam ali nece jer je taj mejl vec zauzet  Smile. Neka ga za sad ovako pa cu videti nesto..Smislicu valjda nesto
Ovo sa autorima sam za sad uradio uz pomoc prilagodjenog polja.
http://www.milandinic.com/2009/12/13/kako-jednostavno-koristiti-prilagodjena-polja-u-vordpresu/

Moze li se nekako vrsiti pretraga u wordpressu na ovakav nacin
http://www.auto-oglasi.net/index.php?trazenje
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ne... bez da ga jako mnogo izmenis
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k310i
Ne... bez da ga jako mnogo izmenis
Pa izmenio bi ja kad bi znao.Jel moze neke smernice  Smile
Ja zam nasao nesto na sajtu wordpresa ali nikako da ga pokrenem kako treba.Kako li se izvodi ono da ti kada kucas neki teki tekst autumacki izlazu ponuda reci nesto slicno kao sto je sugestija na googlu?Meni to treba za izlsta kategoriju odredjenog clanka.Ostavio bi prazno polje i kad neko ukucava rec njemu se daje sugestija.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.